Kalbine giden yol midesinden geçmeyen erkek ?

obsesif kompulsif bozukluk, takıntı hastalığı
Hıı kısaltmadan anlamadım O benim hocamda vardı Ayy allah başlara vermesin adam çok çekilmezdi yaa 35'inden sonra evlendi Düğün günü ayrıldılar karı koca bile olmamışlar

Bizim siniftada vardi oyle bir cocuk yani bilimsel seylere daha cok onem veriyor.Bence ayrilik sebebi bile olur cunku kafaniz uyusmuyor sahsen ben baklava acsam ki buyuk bir yetenek bence bana bi vay bee falan yapmasa sinir olurdum
O gün dedim zaten Böyle çakma entel havaların bana sökmez evlenince camları sildiririm ben bu entele dedim Yaparım canım canın sağolsun diyor Dik kafalı değil neyse ki

ben çok küstahça buldum açıkçası.. temizlik ve yemeği gereksiz görüyor bi de akıl veriyo kitap oku vs diye.. her lafın her şeyin bir zamanı vardır sizin yaptığınız işleri boş iş diye değerlendiriyor acaba kendisi oturduğu yerden atomumu parçalamış? ayyyyy sinirlendim
ulan baklava açan kızı bulmuşsun kalk bir şükür namazı kıl! diyesim geldi

Yaa hayret bişey O kadar ters fikirdeki bana Ben her zaman kendimi çok çirkin bulurum Hamaratlığımı öne sürerim kendimi o yönden beğenirim Bu adam dönüyo dolaşıyo hayran oluyo bana bayılıyo Ama "sen ne kadar güzelsin sana bayılıyorum" falan diyor Bir gün de sen ne kadar becereiklisin maşallah çok şükür senin gibisini buldum demedi Bazen sinirleniyorum Ayy güzel falan değilim ben be diyorum

ay çok güldüm
valla dengesiz mi denir ne denir bilmiyorum ki sıfat bulamadım beynim durdu

hocanda temizlik okbsi mivardı ?
Sadece temizlik de değil Tebeşiri tutmazdı tahta silgisine peçeteyle dokunurdu mesela Ama sadece temizlik değil Matematikçi olmasından da kaynaklı sanırım dersi anlatışı, düzen takıntısı, gürültü takıntısı, bi öğrenciye sabrı taşıp bağırsa oturur ağlardı Çok tuhaftı çok severdim ama

İnsan boş vaktinde ne yapacağına özgürce, baskı altında kalmadan karar verebilmeli. Okuduğu kitaplarda böyle özgürlükçü fikirler yok muymuş? Herkes fikrini söyler, bir kere söyler, iki kere söyler ama azarlamak küsmek abartı tepkiler.

Siz en iyisi onun tarzında cevap verin. İnsanın tüm boş vaktinde kitap okumak dışında yapacağı el becerisi gerektiren faaliyetler, gezmek dolaşmak, aylak aylak durmak gibi birçok faaliyetin insan benliğine faydaları konulu akademik bir makale yazın. Ünlü düşünürlere ve çeşitli başka çalışmalara referans veren bir makale. Sadece kitap okuyup konuşmalar dinlemenin beynin bilmem ne kısmını atıl bıraktığını vb. Okuyunca tek doğrunun kendi doğrusu olmadığını anlayabilir. Daha etkili olsun isterseniz önce bir dergiye gönderin, yayınlansın, oradan okusun.

Başka bir makale konusu, özenerek yemek yapmanın aslında sanat olduğu, özenle hazırlanmış bir yiyeceğin beş duyuya birden hitap eden tüketilebilir sanat eseri olduğunu vs anlatan, yine farklı yazarlardan da alıntılar yapan bir makale yazabilirsiniz. Bunu akademik olarak yazmak biraz zor olabilir. Ama bunu da edebi bir dille yazıp, edebi eserlerden alıntılar yaparak bir edebiyat dergisine gönderebilirsiniz. Veya hiç uğraşmadan, yazın, verin okusun.

Bu arada o sizi eleştirirken siz de armut toplamayın lütfen. Belki devamlı eleştirilmenin nasıl bir şey olduğunu biraz hissettirebilirsiniz. Neden hiçbir sanat dalıyla uğraşmıyorsun? Neden hiç sanata bir katkın yok? Neden hiç spor yapmıyorsun? Neden vücudundaki yağ oranını azaltıp kas oranını arttırmıyorsun? Bu sağlık için şöyle önemli böyle önemli. Neden çocukluk arkadaşlarınla sıcak ilişkilerin yok? Eski arkadaşlıkları sürdürmek, köklerine tutunmak şöyle önemli böyle önemli. Neden yeterince D Vitamini almıyorsun? Ve en önemlisi neden gözünün üstünde kaşın var diyebilirsiniz. Çok eleştiri yapıyorsun derse, en sevimli ve tatlı halinizle bizim tarzımız bu sanıyordum, birbirimizi geliştirmek için birbirimizi eleştiriyoruz sanıyordum diyebilirsiniz. Ama bu eleştiriler dışında çok iyi olup, ilişkinin yara almasını engelleyebilirsiniz. Siz ayarlarsınız artık, kötü bir şey olursa bana kızmayın sonra. Çok kolay gelsin.

O gün dedim zaten Böyle çakma entel havaların bana sökmez evlenince camları sildiririm ben bu entele dedim Yaparım canım canın sağolsun diyor Dik kafalı değil neyse ki

Bunları şimdi okudum. Neyse ki bir sürü iyi huyu da varmış, pozitif şeyler de söylüyormuş, sevindim.

Benim sevgilim de böyle. Hani tamam seviyorsan yap ama neden vakit kaybediyorsun böyle şeylerle diyor. Ama yaptığım şeyleri ona yedirirken ben mutlu oluyorum. Yemek yaparken stres atıyorum. Bana iyi geliyor, ne yani...

Haha azcık abartmış. Kitabımı da okurum böreğimi de pişiririm. Temizlik de güzel bişey niçin boş olsunn ki güzel temiz pırıl pırıl bir ev karman çorman bi eve göre daha huzurlu kılmaz mı insanı.

Adama neden kızıyorsun ki bence gayet iyi yani, tam benim kafadan desem yalan olmaz. Tabi ev işi falan da boş şeyler değildir ama herkesin istekleri, beklentileri farklı. He de geç sen ona, boş işlerle uğraşmışsın dediği zaman. Bunun dert edilecek bir yanı yok. Hani derler ya elin oğlu senin yaptığın pilava bakar diye, seninki onlardan değildir belki de.

Benim eşım de ben cok yorulunca ugrasma der hazır alırız yada bırak gel dınlen der.belkı sana kıyamadıgı ıcındır boyle reaksıyon verıyor.sevmıyorsa yapma bacım keyfıne bak ıllede baklavamı acacaksın.tıyatroya gıt sınemaya gıt gez dolan kıtap oku aksama da patates kızart dekı valla bugun cok onemlı seyler yaptım yemeye zaman kalmadı.shu kadınları hıc anlamıyrum

Canım ogluşumu beklersen bende senı almaya talıbım :)..sıkma canını,hıc bıseyde yapma kendısıne dısardan yesın dursun..

Ben gereğince tepki veriyorum ama son paragrafınızda verdiğiniz öneriler cidden yararlı olabilir :) çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…