Hıı kısaltmadan anlamadım O benim hocamda vardı Ayy allah başlara vermesin adam çok çekilmezdi yaa 35'inden sonra evlendi Düğün günü ayrıldılar karı koca bile olmamışlarobsesif kompulsif bozukluk, takıntı hastalığı
O gün dedim zaten Böyle çakma entel havaların bana sökmez evlenince camları sildiririm ben bu entele dedim Yaparım canım canın sağolsun diyor Dik kafalı değil neyse kiBizim siniftada vardi oyle bir cocuk yani bilimsel seylere daha cok onem veriyor.Bence ayrilik sebebi bile olur cunku kafaniz uyusmuyor sahsen ben baklava acsam ki buyuk bir yetenek bence bana bi vay bee falan yapmasa sinir olurdum
Yaa hayret bişey O kadar ters fikirdeki bana Ben her zaman kendimi çok çirkin bulurum Hamaratlığımı öne sürerim kendimi o yönden beğenirim Bu adam dönüyo dolaşıyo hayran oluyo bana bayılıyo Ama "sen ne kadar güzelsin sana bayılıyorum" falan diyor Bir gün de sen ne kadar becereiklisin maşallah çok şükür senin gibisini buldum demedi Bazen sinirleniyorum Ayy güzel falan değilim ben be diyorumben çok küstahça buldum açıkçası.. temizlik ve yemeği gereksiz görüyor bi de akıl veriyo kitap oku vs diye.. her lafın her şeyin bir zamanı vardır sizin yaptığınız işleri boş iş diye değerlendiriyor acaba kendisi oturduğu yerden atomumu parçalamış? ayyyyy sinirlendim
ulan baklava açan kızı bulmuşsun kalk bir şükür namazı kıl! diyesim geldi
ay çok güldümYaa hayret bişey O kadar ters fikirdeki bana Ben her zaman kendimi çok çirkin bulurum Hamaratlığımı öne sürerim kendimi o yönden beğenirim Bu adam dönüyo dolaşıyo hayran oluyo bana bayılıyo Ama "sen ne kadar güzelsin sana bayılıyorum" falan diyor Bir gün de sen ne kadar becereiklisin maşallah çok şükür senin gibisini buldum demedi Bazen sinirleniyorum Ayy güzel falan değilim ben be diyorum
hocanda temizlik okbsi mivardı ?Hıı kısaltmadan anlamadım O benim hocamda vardı Ayy allah başlara vermesin adam çok çekilmezdi yaa 35'inden sonra evlendi Düğün günü ayrıldılar karı koca bile olmamışlar
Sadece temizlik de değil Tebeşiri tutmazdı tahta silgisine peçeteyle dokunurdu mesela Ama sadece temizlik değil Matematikçi olmasından da kaynaklı sanırım dersi anlatışı, düzen takıntısı, gürültü takıntısı, bi öğrenciye sabrı taşıp bağırsa oturur ağlardı Çok tuhaftıhocanda temizlik okbsi mivardı ?
Yaa iyi güzel de Bi insan sürekli kitap gazete okuyamaz ki Kendisi bir anını boş geçirmez kitap okur seminerler konferanslar kitap toplantıları derneklere gider vs Çok güzel ama o erkek Ben kızım Annem de sağosun sırf iş yapayım kendine iş bırakmayım isteyen bi tip İşim gücüm çoook Hem faydama olsun diye kitaplara konferanslara da vakit ayırıyorum Hatta bu yılı çok aktif geçirdim ama evde de işim çok ve mecburum bu yaz biraz boş geçirdim İki hafta tatile gittim kştap okumadım gezdim diye eleştirmeyi geçti azarlıyor küsüyor falan Eee hep de kştap okuyamam ki ben
O gün dedim zaten Böyle çakma entel havaların bana sökmez evlenince camları sildiririm ben bu entele dedim Yaparım canım canın sağolsun diyor Dik kafalı değil neyse ki
Yaa hayret bişey O kadar ters fikirdeki bana Ben her zaman kendimi çok çirkin bulurum Hamaratlığımı öne sürerim kendimi o yönden beğenirim Bu adam dönüyo dolaşıyo hayran oluyo bana bayılıyo Ama "sen ne kadar güzelsin sana bayılıyorum" falan diyor Bir gün de sen ne kadar becereiklisin maşallah çok şükür senin gibisini buldum demedi Bazen sinirleniyorum Ayy güzel falan değilim ben be diyorum
Oğluşun resimdeki mi :) çok tatlıı :) adı ne :)Canım ogluşumu beklersen bende senı almaya talıbım :)..sıkma canını,hıc bıseyde yapma kendısıne dısardan yesın dursun..
Anacım işte sorun da o . Titiz bi de aynısını benimki de yapar emin ol Bi de yapma der Nasıl bi dünyaysa hem yapma hem temiz olsunAllahtan daha ne istiyorsun.
Benimki parmağıyla mobilyaya dokunuyor bu ne toz diyor.
Ben gereğince tepki veriyorum ama son paragrafınızda verdiğiniz öneriler cidden yararlı olabilir :) çok teşekkür ederimİnsan boş vaktinde ne yapacağına özgürce, baskı altında kalmadan karar verebilmeli. Okuduğu kitaplarda böyle özgürlükçü fikirler yok muymuş? Herkes fikrini söyler, bir kere söyler, iki kere söyler ama azarlamak küsmek abartı tepkiler.
Siz en iyisi onun tarzında cevap verin. İnsanın tüm boş vaktinde kitap okumak dışında yapacağı el becerisi gerektiren faaliyetler, gezmek dolaşmak, aylak aylak durmak gibi birçok faaliyetin insan benliğine faydaları konulu akademik bir makale yazın. Ünlü düşünürlere ve çeşitli başka çalışmalara referans veren bir makale. Sadece kitap okuyup konuşmalar dinlemenin beynin bilmem ne kısmını atıl bıraktığını vb. Okuyunca tek doğrunun kendi doğrusu olmadığını anlayabilir. Daha etkili olsun isterseniz önce bir dergiye gönderin, yayınlansın, oradan okusun.
Başka bir makale konusu, özenerek yemek yapmanın aslında sanat olduğu, özenle hazırlanmış bir yiyeceğin beş duyuya birden hitap eden tüketilebilir sanat eseri olduğunu vs anlatan, yine farklı yazarlardan da alıntılar yapan bir makale yazabilirsiniz. Bunu akademik olarak yazmak biraz zor olabilir. Ama bunu da edebi bir dille yazıp, edebi eserlerden alıntılar yaparak bir edebiyat dergisine gönderebilirsiniz. Veya hiç uğraşmadan, yazın, verin okusun.
Bu arada o sizi eleştirirken siz de armut toplamayın lütfen. Belki devamlı eleştirilmenin nasıl bir şey olduğunu biraz hissettirebilirsiniz. Neden hiçbir sanat dalıyla uğraşmıyorsun? Neden hiç sanata bir katkın yok? Neden hiç spor yapmıyorsun? Neden vücudundaki yağ oranını azaltıp kas oranını arttırmıyorsun? Bu sağlık için şöyle önemli böyle önemli. Neden çocukluk arkadaşlarınla sıcak ilişkilerin yok? Eski arkadaşlıkları sürdürmek, köklerine tutunmak şöyle önemli böyle önemli. Neden yeterince D Vitamini almıyorsun? Ve en önemlisi neden gözünün üstünde kaşın var diyebilirsiniz. Çok eleştiri yapıyorsun derse, en sevimli ve tatlı halinizle bizim tarzımız bu sanıyordum, birbirimizi geliştirmek için birbirimizi eleştiriyoruz sanıyordum diyebilirsiniz. Ama bu eleştiriler dışında çok iyi olup, ilişkinin yara almasını engelleyebilirsiniz. Siz ayarlarsınız artık, kötü bir şey olursa bana kızmayın sonra. Çok kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?