Kalbini mi, Mantığını mı dinlemeli insan

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
Konu aslında çok uzun.. Ben kısa kesmeye çalışacağım :) 3 yıl önce üniversitede platonik olarak aşık olduğum çocuğun memleketine atandım ve şans eseri ama ( gerçekten ) yaklaşık 2 yıldır da aynı mahalledeyiz. ama ben üniversiteden beri bu çocuğa bakamadığımdan ki geçen 3 ay önce karşılaştık 2 kez ..yine bakamadım tanımamazlığa geldim :( sanırım kendisinden hoşlanmadığımı düşünüyor. üni de de benle kaç defa konuşmaya çalıştı ben yolumu çevirdim yüzümü çevirdim :( inanın elimde değil. çenesi susmayan ben hala liseli çocuklar gibiyim onu görünce. sakın bana deli misin kızım git konuş demeyin yapamam. burda da kalamam. memleketim yaklaşık 3 saatlik mesafede.. önümüzdeki aylarda tayin dilekçesi vermeyi düşünüyorum memleketime ama farklı bir ilçeye veriyorlar. annemlere 1 saatlik uzaklıkta. ben yine de ev tutacam..ama bir yandan da kalbim saçmalama gidince sanki bu çocuğu unutacak mıısn diyor. çıldıracam nolur bana yardım edin. sizce napmalıyım. tecrübelerinizi bekliyorum.

Başlığa cevabım: Eğer kalbinin söylediğinden mantığın şüphe ediyorsa mantığını dinlemelisin.

Konu içeriğine cevabım: Git konuş ya da hiç konuşma kapat defteri.
Platonik aşkı unutmamak bana saçma ve takıntılı bir ruh hali gibi geliyor.

Unutmak için mi gitmek istiyorsunuz? Adamla hiç konuşmadan kendi kendinize bu tavırlara girmeniz tuhaf. Sizinle konuşmaya çalışırsa havadan sudan konusun ne var canım. Bir utanir iki utanır sonra normal konuşursunuz. Hiç uğraşamam derseniz de tayin isteyip gidin canım. İnsan hiç konuşmadığı birine saplanıp kalmaz ki unutulur gider.

Nasıl bir kafa ya
Çocuk konuşmaya çalışıyor
Ondan hoşlanıyorsun kafanı çeviriyorsun
Kapında yatsın istiyorsan zor bu devirde
Ben de ilk adımı atmam ama birinden hoşlanıyorsam ve o bana gelip konuşuyorsa karşılık veririm

Kalbiniz istiyor çocuk da aslında siz izim verseniz size yaklaşacak belki önce arkadaş olarak görüşürsünüz bu durumda biraz daha alışırsın ama direkt soğuk davranmanız size fayda sağlamaz ki.. tamam elinizde değil ama en azından tebessüm edip geçin :KK39: inşaAllah hayırlısı ile her şey gönlünüzce olur biraz heyecanınızı ve çocuktan kaçma hissinizi bastırın bence güzel bi aşk doğar :KK36:

Back
X