- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
kaç ay geçti hala içim sogumuyor affedemıyorum ıcımden.İçin soğumadıysa affedemezsin.ben de etmezdim.bos ver,zaman ver kendine.
kac zaman lazım daha bılmıyorum..İçin soğumadıysa affedemezsin.ben de etmezdim.bos ver,zaman ver kendine.
Çok kırılmıssın demek ki.böyle bir durumdan sonra affetsen de eskisi gb bir arkadaşlıgınız olmayacaktır.arkanı dön ve git.senj o kadar üzecek şeyler yapmasaymiş o da.kimbilir noldu da ozur diledi.acaba gerçekten pisman mi?kaç ay geçti hala içim sogumuyor affedemıyorum ıcımden.
aklım gelmıyor hıc ermıyor onu anlayamıyorum..
Soylediler evet ama ben artık onları geride bırakmıstım ve asla yeniden baslamadımkac zaman lazım daha bılmıyorum..
konu affetmek yada affedememek degıl..sızı kıranlar yıllar gecse de donup bırseyler soyledı mı ??
Hatanin boyutuna bagli. Hassas mevzularda kirildiysam affetmem.
Çok kırılmıssın demek ki.böyle bir durumdan sonra affetsen de eskisi gb bir arkadaşlıgınız olmayacaktır.arkanı dön ve git.senj o kadar üzecek şeyler yapmasaymiş o da.kimbilir noldu da ozur diledi.acaba gerçekten pisman mi?
Çok zor, yapişsa da eskisi gibi tutmuyor ne yazık ki...
Bir söz varya musluman ayni delikten iki kez sokulmaz diye. Temkinli davranirdim zaten ne yapsa da eskisi gibi olmaz olamaz..
Soylediler evet ama ben artık onları geride bırakmıstım ve asla yeniden baslamadım
Ben affetmem
gerıde bıraktıklarımı tekrar yanıma almam
İyi de güven tek kullanımlık değil miydi? Tekmesini yediğiniz birini tekrar nasıl dost statüsüne koyabilirsiniz ki?
Sen yoluna ben yoluma ...
gelıp daha bısey soylemedı hatasını kabullenmek gıbı bır huyu yoktu benım tanıdıgım kadarıylaÇok kırılmıssın demek ki.böyle bir durumdan sonra affetsen de eskisi gb bir arkadaşlıgınız olmayacaktır.arkanı dön ve git.senj o kadar üzecek şeyler yapmasaymiş o da.kimbilir noldu da ozur diledi.acaba gerçekten pisman mi?
Asla bır daha musadee etmeyecegım oyle bır seye.kalp kırmak kolay mı..hala bıle aklıma geldıkce gozlerım doluyor.keske onu bu kadar onemseyecek kadar merhametım olmasaydı.Beni bir kere aldatırsan bu senin hatandır beni iki kez aldatırsan bu benim hatamdır ikinci kez aynı kişiler tarafından aldatılmayacağın ne malum ?kaldırabilir misin aynısı tekrar?
içimde biriktireli 6 ay kadar oldu..Üstüne o kadar zaman geçmesine rağmen için soğumadıysa affedecek gibi görünmüyorsun
Affetsen de bi işe yaramaz bu saatten sonra
aynen ıste ben de hata yaparım herkes yapabılır ama onemlı olan farkına varıp kendını durumu vs duzeltebılmek.başıma gelmedi de ben olsam affetmem. hata yapılır ama ikiyüzlülük dedikodu nankörlük vs affedileblir hatalar dğeil.
Affetme. Belli ki aynı hataları tekrar edeceğe benziyor.içimde biriktireli 6 ay kadar oldu..
onu karsıma alıp anlamaya calısalı 4 ay gectı.
baktım hala aynı pişkinliğe devam ediyor.,
sessizce mesafemı aldım yoluma bakıyorum ama onun o yaptıklarını unutamadıgım ıcın haketmedıgım ıcın onu affedemeyecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?