• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça şekillendirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibelita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sibelita

Ziyaretçi
arkadaşlar kalçalarımın önden görünüşü ile ilgili problemim var. Düşük bel pantolon giymekten
kemer kısmına gelen yerler( kalçanın üst kısmı)çukurda kalmış. Çok sinirim bozuluyor. Acaba nasıl düzeltilebilir bir fikriniz var mi

uf aynı sorun bende de vardı:( düşük bel hem öle yapıyo hem de belin yan kısımları çıkıo çk kötü bi görntü:( canım bunun için önce estetiğe başvurma bence o kısımda kilo fazlan varsa önce onlardn kurtlmayı dene bide sıkılaştrcı hareketler var ben denemştm faydası oluo düzelio yani

uf aynı sorun bende de vardı:( düşük bel hem öle yapıyo hem de belin yan kısımları çıkıo çk kötü bi görntü:( canım bunun için önce estetiğe başvurma bence o kısımda kilo fazlan varsa önce onlardn kurtlmayı dene bide sıkılaştrcı hareketler var ben denemştm faydası oluo düzelio yani

ya soruno çukurlukların dolması nasıl dolar ki bel normal bir şekilde assagı inerken hoooop orda bir cukur sonra kalca.

allahım nasıl geçer

benimde öyle.ince bir bel aşağı doğru inerken bir çukur hooopp kalça:(((( kafama çok takıyorm ya ne yapmam lazım bilmiyorm:(

benimde öyle oraları dolması için ne yapmalı bende çok takıyorum kafama

o bölgenin elma sirkesi içince zamanla kaybolduğunu duymuştum...........

ya br de bnm kalçam vücuduma göre çok büyk.zayıflarsam bi değişme olmyr ama kilo alnca sadece kalçmdan alıyrm.kızlar yardm edn ltfn.gerçektn snirlermi bozyr yaa ne giysem çıkıyr kalçam:((((

gayet spor tutkunu, dengeli beslenen zayıf ve düzgün fizikliyim, yaş 29, fakat popomda yamuk yumuk bir deformite vardı. üstüm 36 altım 40 bedendi. lokal istememe rağmen işlemin uzun sürmesi ve alanın büyük olması nedeniyle genel anestezi altında Liposuction yapıldı, aman iyi ki de genel olmuş, mışıl mışıl uyudum hiç bişi duymadım, gebericektim yoksa acıdan. ayıldıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım, bi saat sonra ayağa kalkıp evime gittim. şu an 9. gün ve hala korsemi giyiyorum, ilk hafta korse ile banyo yaptım, artık çıkarıp yıkanıp hemen geri giymek suretiyle banyo yapabiliyorum. 2 aya yakın takıcam. bacaklarım basenlerim şu an şiş ve korkunç mor. ama popomun düzeldiğini gerçek güzel bi popoya dönüştüğünü görebiliyorum. atla deve değilmiş evet canım yanıyor heryerim mor bile değil lacivert resmen ama hayatımda ilk defa güzel sevimli seksi bi popom oldu.

Bi ara bende de olmuştu kızlar. Ama giydiğim çamaşırlardan dolayı lmuştu. Lastikli sıkı boxer tarzı çamaşır giyiyodum,düşük belliydi. doğal olarak kalça kısmımda bi şekil bozukluğu oluştu. bunu farkedince hepsini çöpe attım. Bi zaman sonra kendi kendine düzeldi..Şimdi çok düşük ve sıkı belli pantolon ve çamaşır giymemeye dikkat ediyorum..

e o bölge nasill siserrr diyoruuz nasil zayiflar degiilllllll :olmaz:

o bölge sadece ve sadece yağ enjeksiyonuyla dolar, hem de kök hücreden zengin yağ enjeksiyonuyla... ablam tam bi ay önce yaptırdı, şimdi jenifer lopezi beğenmiyo haklı olarak:))) valla süper poposu oldu. tam vücud liposakşın oldu, gıdığına kadar aldırdı,,, alınan yağın içinden özel bi işlemle kök hücreler alındı... kalçanın çukur yerlerine dolduruldu...ameliyat genel anestezi altında 2,5 saat sürdü, dr. hüseyin güner yaptı, acıbadem maslak hast.de. , herşey dahil 12 bin ödedi ve çooooooooooooook mutlu, eriyip erimemesine gelince : kök hücreolduğu için fazla erimeyeceği söyledi dr....yine de bunu eniyi zaman göstericek, İNŞALLAH yardımcı olabilmişimdir

Slm kıslar benım popoda gayet sallantılı düşük çirkindi nette gezerken bi 8 dk lık spor videosu gördum ve heveslenıp yapmaya başladım yaklaşık 2 hafta oldı ınanamazsınız popom kalktı sıkılaştı kot pantolonumdan sexi bi popo görunuo artık bence en doğrusu spor

tsk ederim hatuncuuumda, acaba sadece liposaction in fiyatini ögrenenmen mümkünmü, gidi fln haric sadece popo+kalca???? valla ögrenebilirsen cok yardimci olmus olursun tsk ederim simdiden. .

bonnycim vücudu görüp muayene etmeden fiyat vermiyo malesef, ablama da gördükten sonra fiyat verdi dr.hüseyin bey,,,,

o bölge sadece ve sadece yağ enjeksiyonuyla dolar, hem de kök hücreden zengin yağ enjeksiyonuyla... ablam tam bi ay önce yaptırdı, şimdi jenifer lopezi beğenmiyo haklı olarak:))) valla süper poposu oldu. tam vücud liposakşın oldu, gıdığına kadar aldırdı,,, alınan yağın içinden özel bi işlemle kök hücreler alındı... kalçanın çukur yerlerine dolduruldu...ameliyat genel anestezi altında 2,5 saat sürdü, dr. hüseyin güner yaptı, acıbadem maslak hast.de. , herşey dahil 12 bin ödedi ve çooooooooooooook mutlu, eriyip erimemesine gelince : kök hücreolduğu için fazla erimeyeceği söyledi dr....yine de bunu eniyi zaman göstericek, İNŞALLAH yardımcı olabilmişimdir

hatun23 ablan ne zaman oldu bu ameliyati? Sundan dolayi soruyorum erime falan oldumu diye? Bende yag enjeksiyonu yaptirmak istiyorum, su anda internette arastiriyorum ama bu kadar pahali oldugunu tahmin etmemistim.

ablam yaptıralı 1 ayı geçti, şişlikleri indi; süper bi poposu oldu, inşallah erimez, dediğim gibi bunu zaman gösterecek! tam vücud lipo+ kök hücre enjeksiyonu 12 bin, acıbademmaslak da pahalı bi hastane , eeee dr. hüseyin günerin de fiyatları belli;ama sadece yağ enjeksiyonuysa fiyat düşük olabilir, inşallah sen de yaptırır ve mutlu olursun

ablam yaptıralı 1 ayı geçti, şişlikleri indi; süper bi poposu oldu, inşallah erimez, dediğim gibi bunu zaman gösterecek! tam vücud lipo+ kök hücre enjeksiyonu 12 bin, acıbademmaslak da pahalı bi hastane , eeee dr. hüseyin günerin de fiyatları belli;ama sadece yağ enjeksiyonuysa fiyat düşük olabilir, inşallah sen de yaptırır ve mutlu olursun

cevabın için teşekkür ederim. bunları zaten daha öncede yazmıştın, benim öğrenmek istediğim kaç cc yağ enjekte edildiğiydi. fisfisfis hatuncum ben bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum seninde bu konuyla ilgili yakından şahit olduğunu duyunca ,her şeyi öğrenmek istedim çoook teşekkür canım :1rolleyes:

bana kaç cc. enjekte edildiğinin sorulduğunu hatırlamıyorum? ablama sordum, tam hatırlayamamakla beraber 300 er cc. olabilir dedi.. erime payını düşünerek dr.elini bol tutmuş!

bana kaç cc. enjekte edildiğinin sorulduğunu hatırlamıyorum? ablama sordum, tam hatırlayamamakla beraber 300 er cc. olabilir dedi.. erime payını düşünerek dr.elini bol tutmuş!

canım ,benim için bu bilgiler çok önemli ,sende bu konuda benim soru işaretlarimin cevabı oldun ,çok sağol a.s. .bişey daha sormak istiyorum, doktor yağ enjeksiyonuna ayrı lipoya ayrı bir fiyatmı vermiş. toplamda 12 bin dedin ama bunun ne kadarı yağ enjeksiyon fiyatı . ben fatih dağdelenle görüştüm bana iki ayrı fiyat verdi ....:1rolleyes:

Back
X