Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz usg çektirmedik sadece ortapedi uzmanı film istedi filme bakıp söyledi cihaz kullanmanız gerek diye sadece usg sonucuna göre böyle bişey deseydi başka bir doktora götürürdüm hiç beklemeden
biz hem usg hem de röntgen çektirdik.ortopedi uzmanı röntgen sonucuna göre söyledi.sonra prof. a gittik oda iyi bir dr olsamış 1 aylık bebekten röntgen istemezdi dedi zaten 3 ay olmayınca röntgende birşey belli olmazmış dr a kızdı ve birşeyi yok dedi.yine de sen bilirsin canım.geçmiş olsun.
benim kafam karıştı şimdi iyice başka bir doktorada gösteriyim sorun değil ama oda bişey yok derse yine içim rahat etmicek bu sefer üçüncü bir doktor arayışına giricem eşimde dedi dün akşam başka bir doktora daha soralım diye aynısını onada söyledim napıyım bana bi akıl verin iyice morelim bozulmaya başladı
NESTLE ,BEBİŞ açıları belirtirmisiniz .Sevgi canım ben dr.un söylediğini yazdım bez kullanalım şimdilik biraz büyüsün bebek ışına maruz kalamsın daha çok küçük dedi.Peki sana direk kalça çıkığımı dediler yoksa gelişim geriliğimi .
Rontgen se doğru teşhistir .Canım ama bu hepimizin vermesi gereken ve sonucunu zamanın göstereceği bir sınav .Benim kafamı karıştıran da Şirncek in de dediği gibi çift bez ya zaman kaybıysa .
Birde sizlerin de teşhis konulan bacakla diğer bacak arasında hareket farklılığı var mı .yada çizgilerinde derinlik .bizimki sanki sağ ayağını sol ayağı kadar çok hareket ettirmiyor birde onun çizgileri daha derin.