- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
yanima gelince yaptigi hareketler sinirimi bozdu ruj almasi degil, herkes aliyor ona niye sinirim bozulsunRuj ve maskara alması neden sinirinizi bozdu anlamadım.?
Görmemiş ve kendini beğenmiş tavirlari galiba sinirimi bozan şey.Ruj ve maskara almış gülmüş sana nisbet yaptıklarını ya da seni yanlız bıraktıklarını mı düşündün?
O grubu sevmiyorsan başka kişilerle arkadaşlık yapmayı deneyebilirsiniz
Evet gergin oldugum anlasiliyor ve sıkıldım acikxasi o tavirlarindanEğer sizin canınızın sıkkın oldugunun farkindalarsa sizi üzmek yıpratmak daha cok hoşlarına gider, çünkü insanlar kendi huzursuzluğunu bastirmak icin digerlerini ezmeyi daha cazip bulurlar..
Evet gergin oldugum anlasiliyor ve sıkıldım acikxasi o tavirlarindanEğer sizin canınızın sıkkın oldugunun farkindalarsa sizi üzmek yıpratmak daha cok hoşlarına gider, çünkü insanlar kendi huzursuzluğunu bastirmak icin digerlerini ezmeyi daha cazip bulurlar..
Bu kadar çok insanları takma kafana canım inan iş hayatında daha nelerle nelerle karşılaşacaksınGörmemiş ve kendini beğenmiş tavirlari galiba sinirimi bozan şey.
Cok samimi değildim zaten başka kişilerle arkadas olmayı deneyeceğim :)
Evet onu da biliyorum o da kaygi yaratiyorBu kadar çok insanları takma kafana canım inan iş hayatında daha nelerle nelerle karşılaşacaksın
Hiç kaygılanma herseye alışıyor insan . Insan ilişkileri hayatta çok öndmli o Yüzden hep iyimser düşün dert etme herseyiEvet onu da biliyorum o da kaygi yaratiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?