canım bende son konumda buna benzer bişeyler yaşadım..
erkek arkadaşım önceden onu seven bi kızla fotoğraf çektirdi sonra kızdım diye gitti ertesi gün onunla konuştu ve üstüne 10 fotoğraf daha çektirdi..
içim nasıl acıdı anlatamam.. hala daha soğumadı yani kalbim bu olaya karşı.. ve bugün 11. gün.. şimdi çok sinirlisin ama üstüne gitme çünkü havalanıyorlar hemen erkekler böyle şeylerde bı rak ne hali varsa görsün kendi hatasını kendi anlasın ama senin kızacağın şeyleri de yapmasın.. sen onun sevmediği biriyle konuşsan onun okula gelmediği bi gün nasıl hissederdi önce bunu düşünsün sen sakin ol..
canım kızmakta çok haklısın ben olsam aynı tepkiyi bende verirdim şu artıları silme işide süper olmuş bu aradaama sevgilinini sen derse gelmiyosun diye gidip elalemin kızına not vermesi sinir bozucu hatta çok gıcık bi durum
peki seninki anladı mı hatasını cnm?
ilk başta hiç kabullenmedi suçunu ne yani seni aldattım mı diyo bideve üste çıkmaya çalıştı ama malesef başarısız oldu şimdi yavaş yavaş kıvama gelmeye başladı ama.. daha özrünü bile dün diledi.. bugün de kargoya bişeler vermiş sanki ben ondan hediye istedim..
benim doğrularım var sen de bunlarla ters düştün dedim daha da mesaj atmadım o günden beri yalvarıyo kendisi.. ohh iyide oldu beter olsun..
iyi yapmışsın biraz güçlü durmak lazım.
Canım benim fikrimi sorarsan bu aslında o kadar kötü bir durum değil şöyle kötü değil seni düşünmüş derslerden geri kalmış.Evet ben olsam bende kıyameti koparırdım belki ama sende intikam almaya çalışma.Zaten erkek arkadaşın o kıza karşı bişeyi olsaydı daha öncede sen yokken konuşurlardı falan.Sakin ol ve lütfen şu tarz kızlara fırsat verme.Üstünede bence daha fazla gitme bu konuda çünkü sen gittikce senin zayıf noktanın o kızla ilgisi olduğunu düşünücek küçük bir kavgada bile seni o kızla kıskandırmaya kadar gider.Bence sakin ol git düzenlice derslerine sevgilinin yanında ol o kızda görsün gününü.Tavsiyemi dinlemeni isterim cnm çünkü azçok bu tarz şeylere tanık olduğum için seninde başına gelmesini istemem.
sana notları vermem demesi senin derse gitmen için bence..senden not saklayacağından değildir..erkek arkadaşın nasıl biridir bilmiyorum yanlış anlamanı istemem ama gereksiz tepki gösteriyorsun bence.. böyle şeyler ilişkiyi yıpratır hep...
barıştık zaten :) bana inat yapıyor gibi geldi ama inat yapmadığına inandırdı. mühim olan da buydu. :)
sevindim canım halletmenize.. bundan sonra aranızda sadece tatlı atışmalar olsun
barıştık zaten :) bana inat yapıyor gibi geldi ama inat yapmadığına inandırdı. mühim olan da buydu. :)
çok mu iyi niyhetli biryim acaba dedim bende.notu bana vermedi o kıza verdi diye dert etmezdim.yakında kanatlarım çıkacak galiba.bana notu zaten biraz tembellik yapmana kızdığı için vermemiştir gibi geldi.
yani insan yaşamadan anlamıyo. kendime haksızlık yapıldığını hissettim. sen olsan sen de öyle hissederdin bence. gerçi herkesin karakteri farklı ama bu yaptığı ayıptı :/
hissetmezdim.niye ayıp olsun ki.alt tarafı kod.ders notunu sınıftan birine vermiş.
başkalarını mutlu edip beni üzdü.
sonuçta onlara veriyorsa ben istediğimde benden gizlememeli.
Açıkcası artıları sildin mi bilmiyorum da bunun pek adil ve hoş olduğunu düşünmüyorum. Sırf kız not istedi diye artılarını silmen pek hoş bir davranış değil. Hatta özel hayatını bunlardan çıkarman haksızlık. Umarım yapmamışsındır.
Suçluysa erkek arkadaşın nottan ziyade 1 saat telefonlarını meşgule atıp sana cevap vermemek.
Ben buna daha çok kızardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?