gayet hassas olduğun bir konuda hatta o sebepten kavga bile ettiğiniz not verme konusunda başkasına rahatlıkla not verebiliyorsa senden bir şekilde intikam almaya çalışıyor olabilir. yani sabah okula gitmemene kızıyor ve acısını bu şekilde çıkarıyor gibi..
diğer ihtimaller de olabilir..ama ilişkinizin son zamanlardaki durumu bu olay dışında kötü değilse başka sebep yoktur..sana kızmıştır..
ama yanlış yapmış yani..kızgınlığını başka türlü belli etmesi lazımdı
karakterine bağlı sevgilinin..mesela bazı insanlar soğuk davranınca hemen hatasını anlar korkuya kapılır..bazıları ise fırsat bilir bu durumu..zeytinyağı gibi üste bile çıkar..tamam senin yaptığın da belki ona göre doğru olmayabilir..derse sabah gitmemen yani...ama bu sonuçta senin tercihin.. bir de mesela desek ki hem sen hem derslere gitmiyorsun hem de tüm notlarını istiyorsun onun..o zaman şöyle düşünebilirdi..hem derse gelmiyor hem kolay yoldan elde etmeye çalışıyor notlar vs..ama sen zaten böyle bir talepte bulunmamışsın ki..kendisi açmış konuyu sana not vermem demiş..belli ki senin sabah derslere gitmemen epey batmış ona.. bir süre normal kal..yani ne çok yakın davran ne de aşırı soğuk..bakalım onun davranışları ne yönde olacak bu süreçte..evet sanırım öyle. çünkü bana gülüp de "gelseydin o zaman" dedi. ve ben bunu kaldıramıyorumacaba bi süre soğuk davransam hatasını anlar mı
karakterine bağlı sevgilinin..mesela bazı insanlar soğuk davranınca hemen hatasını anlar korkuya kapılır..bazıları ise fırsat bilir bu durumu..zeytinyağı gibi üste bile çıkar..tamam senin yaptığın da belki ona göre doğru olmayabilir..derse sabah gitmemen yani...ama bu sonuçta senin tercihin.. bir de mesela desek ki hem sen hem derslere gitmiyorsun hem de tüm notlarını istiyorsun onun..o zaman şöyle düşünebilirdi..hem derse gelmiyor hem kolay yoldan elde etmeye çalışıyor notlar vs..ama sen zaten böyle bir talepte bulunmamışsın ki..kendisi açmış konuyu sana not vermem demiş..belli ki senin sabah derslere gitmemen epey batmış ona.. bir süre normal kal..yani ne çok yakın davran ne de aşırı soğuk..bakalım onun davranışları ne yönde olacak bu süreçte..
o zaman işin kızla ilgili tarafına en azından hiç kafanı takma..
sana notlarını vermeme sebebi açıkça ortada..kırılmış derslere gelmiyorsun diye..sana tepkisini belli etmiş ama sen yine gelmeyince derse, umursanmadığını düşünmüş ve böyle bir yolla sana tepkisini belli etmiş..
ama şayet bir daha tekrarlarsa bu ve buna benzer bir hata o zaman işte gerçek bir hata vardır ortada..
içinden kalmasın diye yine de konuş..bu kadar özelmiş madem notları başkasına neden rahatlıkla verebiliyormuş sor
hımm .. o zaman işin adalet kısmına takılmış...yani ona göre dersle ilgili olduğunu bir şekilde belli ediyorsa biri notlarını almaya hak kazanıyor..diğer türlüsünü hazır lokmaya konmasın kimse (notlarına yani) diye kafasında bir şeyler oluşturmuş.. en güzel tepki bir daha asla not konusunu açmamak hatta notları verse bile almaya çok gönüllü olmamak.. hatta kendisi açarsa konuyu kapattım ben not konusunu..kimsenin notlarına ihtiyacım yok de..hatta zamanla olursa bu daha güzel olur..mesela aranızın yumuşadığı hatta bu tartışmanın unutulduğu bir dönemde, kendisi bakarsın açar sana vereyim mi notları vs diye..o zaman soğuk şekilde kalsın istemez dersen daha iyi olur..
notları bana vermesinden çok ona verip kıza istediğine vermesine kızgınım aslında. kafam oraya takık yani. ben ilk defa gitmedim derse hemen böle bi olay olması sinirimi bozdusaol cnm yorumların tavsiyelerin için :)
rica ederim canım..senin aslında canını sıkan arkandan iş çevrilmiş gibi hissetmen..arkanı döndüğünde hemen fırsatçıların çıkması ve onun da fırsatçılara karşı fazla sağlam duramıyor gibi görünmesi.. ama belki de durum böyle değildir..tamam kız yokluğundan istifade yardım istemiş ondan..belli ki senden çekiniyor kız..ama hiç takma kafana..erkek arkadaşın kıza zaaflı olduğundan vermemiştir..kız da bir şey elde etmiş istediğini almış gibi hissedemez..çünkü kızın gönlünde bir özelliği var diye vermemiş ki..başka bir kız ya da erkek istese derse giren, onlara da yardımcı olacaktır sevgilin..yani boşuna kendini yıpratma böyle aptal bir kız yüzünden..
canım bazı olaylarda ne kadar ince ve derin düşünürsen o kadar çıkmaza girersin..
aslında demişsin ya ilk defa gitmedim derse böle bir olay oldu diye..oradan açıkça anlaşılıyor seni üzen durum..
ama fazla da büyütmemeye bak gözünde.. hak ettiği kadar değer ver ona yeter..face olayında seninkini okumamış mesela..tepkili diye sana bu yaptıkları..ama tabi yanlış tepkiler vermiş..sen sağlam dur, yani kontrollü kendine güvenen bir tavırla dur karşısında..biraz da soğuk dursan yeridir..hak etmiş çünkü..
sen kavgalı yatmış olmanıza rağmen sabah mesaj atmışsın..bir günaydın yok mu demişsin..yani alttan almışsın fazla büyütmemeye bakmışsın olayı.. o ise 2. tartışmanızda seni meşgule alıyor 1 saat boyunca, faceden cevap vermiyor..ayıp yani..asıl terbiyesizliği kendisi yapmış..ne olursa olsun bu yapılmaz..ha yüzüne telefon kapamışsın ha meşgule almışsın..sonra da üste çıkmış.. belki sen haksız tepki göstermiş olabilirsin "bir kızla mı konuşuyordun sen diyerek" hani suçlamışsın gibi olmuş..yine de sana yaptığı tlf terbiyesizliğinde haklı çıkaramaz onu bu durum.. ama böyle hassas bir durumda ipler gerilmişken başkalarına not vermesi de hoş değil.. yangına körükle gitmiş..hiç peşinde koşma onun..akışına bırak..yumuşak davranma..onun peşinden koşacağını sanmasın..kendisi madem böyle hemen ayrılıp kesirip atabiliyor hiç ödün verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?