kaldıramadım yaptığını...

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar merhaba, ben sevgilimle üniversitede aynı sınıfta okuyorum.
bazı sabahlar gitmiyorum okula uyuyorum, o da kızıyor dedi ki "sana notlarımı vermicem" halbuki ben istememiştim.
ama o öyle deyince inada bindirdik. ben dedim "niye vermiyorsun, not mu gizliyosun benden"
neyse dün gece kavgalı yattık. telefonunu kapamıştı.
ben de sabah alarm çalmaz derse gitmez diye düşündüm.gitmedim derse.
uyandım mesaj attım "günaydın yok mu" diye. derse gitmiş.
nedense şeytan dürttü ona dedim ki(ders laboratuvarda bu arada ve hoca sınıfta durmuyo)
"kiminle konuşuyosun şuan, bi kızla konuşuyosun" dedim.
hayır falan dedi.sonra ben aradım aradım meşgule attı 1 saat boyunca. facebooktan yazdım cevap gelmedi.
öğle arasına çıktılar ben de okula gittim. kavga ediyorduk. öğrendim ki sınıftaki afedersiniz ama kaşar kızlardan birine kod vermiş.
yani kod dediğim, program kodu.
daha dün benden notlarını gizleyen adam gidip hiç konuşmadığımız bi kızın isteğini kırmamış.
baktım faceden konuşmuşlar ve bana cevap vermemiş.yani benim okunmamış duruyordu.
sonra ben kıyameti kopardım tabi. tüm gün kavga ettik ama hıncımı alamadım.
kız normalde ben varken hiç gelmez, ben ilk defa gitmedim derse hemen sevgilime yanaşıp ondan yararlanmaya çalışmış.
ben çok kırıldım, kalbim içime sığmıyo. kaldıramıyorum bu durumu.
ve o hala kendini savunuyo hatta ayrıldı benden tepki veriyorum diye.
kızlar bana bi çözüm söyleyin, onu pişman etmek istiyorum yoksa benim içim rahat etmicek.

bu arada şuan ayrı değiliz. ama ben her an ayrılabilirim. çünkü çok sinirliyim.

gayet hassas olduğun bir konuda hatta o sebepten kavga bile ettiğiniz not verme konusunda başkasına rahatlıkla not verebiliyorsa senden bir şekilde intikam almaya çalışıyor olabilir. yani sabah okula gitmemene kızıyor ve acısını bu şekilde çıkarıyor gibi..
diğer ihtimaller de olabilir..ama ilişkinizin son zamanlardaki durumu bu olay dışında kötü değilse başka sebep yoktur..sana kızmıştır..
ama yanlış yapmış yani..kızgınlığını başka türlü belli etmesi lazımdı

evet sanırım öyle. çünkü bana gülüp de "gelseydin o zaman" dedi. ve ben bunu kaldıramıyorum acaba bi süre soğuk davransam hatasını anlar mı

evet sanırım öyle. çünkü bana gülüp de "gelseydin o zaman" dedi. ve ben bunu kaldıramıyorum acaba bi süre soğuk davransam hatasını anlar mı
karakterine bağlı sevgilinin..mesela bazı insanlar soğuk davranınca hemen hatasını anlar korkuya kapılır..bazıları ise fırsat bilir bu durumu..zeytinyağı gibi üste bile çıkar..tamam senin yaptığın da belki ona göre doğru olmayabilir..derse sabah gitmemen yani...ama bu sonuçta senin tercihin.. bir de mesela desek ki hem sen hem derslere gitmiyorsun hem de tüm notlarını istiyorsun onun..o zaman şöyle düşünebilirdi..hem derse gelmiyor hem kolay yoldan elde etmeye çalışıyor notlar vs..ama sen zaten böyle bir talepte bulunmamışsın ki..kendisi açmış konuyu sana not vermem demiş..belli ki senin sabah derslere gitmemen epey batmış ona.. bir süre normal kal..yani ne çok yakın davran ne de aşırı soğuk..bakalım onun davranışları ne yönde olacak bu süreçte..

genellikle ben köşeme çekilince anlıo hatasını özür diliyo kafasına dank ediyo. ama şuan bunu çok zor yapıyorum çünkü saldırasım var çünkü bikere vermiş kodu ya yediremiyorum bunu kendime. kız sonuçta ben yokum diye cesaret etti ona istediğini vermiş

bi de işin güzel yanı var. bu dersi ben alıyorum ama aynı zamanda dersin sınavlarını ben hazırlıyor notlarını da ben veriyorum. hocayla aramızda sır tabi bu :) o kızın bugünkü artılarını silcem o açıdan biraz içim rahat. ama gene de sinirim geçmiyo.

kızın sana açıkça bir gıcıklığı fark ettin mi hiç..yani böyle sevgiline özel kur yaptığını vs hissettin mi hiç.. ?
eğer öyle bir durum varsa kızmakta haklısın..ama erkek arkadaşın böyle normal bir arkadaşa yardımcı olur gibi vermiştir..kızın ne tip biri olduğu ortadaysa ve sırf seni kızdırmak için böyle bişi yapmışsa vur yüzüne yatıklarını..başkasına olsa neyse dicem ama gıcık kaptığım birine yardımcı olmanın sebebi ne diye sor

bence biraz daha sakin olmaya çalışmalısın, eğer ayrılmak istiyorsan yak yık derim ama aksi bi durumsa bunun hesabını sonraki bir zamana erteleyebilirsin,

kız gıcık bi kız ben varken asla yanaşmıyo ben yokken yanaşmış sinsi.
kur gibi bişi deil sanırım ama onun bilgisini kullanmasına dayanamıyorum.
çünkü bana bile vermiyo notlarını.
evet şuan kendimi tutuyorum açmıcam bu konuyu o kendi aççak paşa paşa özür dilicek inş...

o zaman işin kızla ilgili tarafına en azından hiç kafanı takma..
sana notlarını vermeme sebebi açıkça ortada..kırılmış derslere gelmiyorsun diye..sana tepkisini belli etmiş ama sen yine gelmeyince derse, umursanmadığını düşünmüş ve böyle bir yolla sana tepkisini belli etmiş..
ama şayet bir daha tekrarlarsa bu ve buna benzer bir hata o zaman işte gerçek bir hata vardır ortada..
içinden kalmasın diye yine de konuş..bu kadar özelmiş madem notları başkasına neden rahatlıkla verebiliyormuş sor

bütün gün bu konuyu konuştuk. o derse gelio nie vermiyim iyilik yaptım ben dedi.
yaptığını haklı buluyo...

hımm .. o zaman işin adalet kısmına takılmış...yani ona göre dersle ilgili olduğunu bir şekilde belli ediyorsa biri notlarını almaya hak kazanıyor..diğer türlüsünü hazır lokmaya konmasın kimse (notlarına yani) diye kafasında bir şeyler oluşturmuş.. en güzel tepki bir daha asla not konusunu açmamak hatta notları verse bile almaya çok gönüllü olmamak.. hatta kendisi açarsa konuyu kapattım ben not konusunu..kimsenin notlarına ihtiyacım yok de..hatta zamanla olursa bu daha güzel olur..mesela aranızın yumuşadığı hatta bu tartışmanın unutulduğu bir dönemde, kendisi bakarsın açar sana vereyim mi notları vs diye..o zaman soğuk şekilde kalsın istemez dersen daha iyi olur..

notları bana vermesinden çok ona verip kıza istediğine vermesine kızgınım aslında. kafam oraya takık yani. ben ilk defa gitmedim derse hemen böle bi olay olması sinirimi bozdu saol cnm yorumların tavsiyelerin için :)

rica ederim canım..senin aslında canını sıkan arkandan iş çevrilmiş gibi hissetmen..arkanı döndüğünde hemen fırsatçıların çıkması ve onun da fırsatçılara karşı fazla sağlam duramıyor gibi görünmesi.. ama belki de durum böyle değildir..tamam kız yokluğundan istifade yardım istemiş ondan..belli ki senden çekiniyor kız..ama hiç takma kafana..erkek arkadaşın kıza zaaflı olduğundan vermemiştir..kız da bir şey elde etmiş istediğini almış gibi hissedemez..çünkü kızın gönlünde bir özelliği var diye vermemiş ki..başka bir kız ya da erkek istese derse giren, onlara da yardımcı olacaktır sevgilin..yani boşuna kendini yıpratma böyle aptal bir kız yüzünden..

ayyy valla içimi okumuşsun ya ben bunları kelimelere dökememiştim biliyomusun :)

canım bazı olaylarda ne kadar ince ve derin düşünürsen o kadar çıkmaza girersin..
aslında demişsin ya ilk defa gitmedim derse böle bir olay oldu diye..oradan açıkça anlaşılıyor seni üzen durum..
ama fazla da büyütmemeye bak gözünde.. hak ettiği kadar değer ver ona yeter..face olayında seninkini okumamış mesela..tepkili diye sana bu yaptıkları..ama tabi yanlış tepkiler vermiş..sen sağlam dur, yani kontrollü kendine güvenen bir tavırla dur karşısında..biraz da soğuk dursan yeridir..hak etmiş çünkü..

evet cnm hatta anlattımmı başlıkta unuttum ama ayrıldı bile benden bütün gün peşinde süründüm yaptıklarını sineye çekip. ona da sinirliyim zaten tepkimi veremedim tavrmı koyamadım öle yapınca :)

sen kavgalı yatmış olmanıza rağmen sabah mesaj atmışsın..bir günaydın yok mu demişsin..yani alttan almışsın fazla büyütmemeye bakmışsın olayı.. o ise 2. tartışmanızda seni meşgule alıyor 1 saat boyunca, faceden cevap vermiyor..ayıp yani..asıl terbiyesizliği kendisi yapmış..ne olursa olsun bu yapılmaz..ha yüzüne telefon kapamışsın ha meşgule almışsın..sonra da üste çıkmış.. belki sen haksız tepki göstermiş olabilirsin "bir kızla mı konuşuyordun sen diyerek" hani suçlamışsın gibi olmuş..yine de sana yaptığı tlf terbiyesizliğinde haklı çıkaramaz onu bu durum.. ama böyle hassas bir durumda ipler gerilmişken başkalarına not vermesi de hoş değil.. yangına körükle gitmiş..hiç peşinde koşma onun..akışına bırak..yumuşak davranma..onun peşinden koşacağını sanmasın..kendisi madem böyle hemen ayrılıp kesirip atabiliyor hiç ödün verme

sonrasında cafede otururken sarılıp "benim gözüm senden başkasını görmüo" dedi ve öptü. ama ben bunla bile yumuşamadım kapatamıyorum böle konuları hemen :/
dediğini yapıcam cnm. özür dileyene kadar...

canım bende son konumda buna benzer bişeyler yaşadım..
erkek arkadaşım önceden onu seven bi kızla fotoğraf çektirdi sonra kızdım diye gitti ertesi gün onunla konuştu ve üstüne 10 fotoğraf daha çektirdi..
içim nasıl acıdı anlatamam.. hala daha soğumadı yani kalbim bu olaya karşı.. ve bugün 11. gün.. şimdi çok sinirlisin ama üstüne gitme çünkü havalanıyorlar hemen erkekler böyle şeylerde bı rak ne hali varsa görsün kendi hatasını kendi anlasın ama senin kızacağın şeyleri de yapmasın.. sen onun sevmediği biriyle konuşsan onun okula gelmediği bi gün nasıl hissederdi önce bunu düşünsün sen sakin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…