kaldırımın ortasına neden ağaç dikiyorlar

genişse yol zaten sıkıntı yok nüfusda azsa zaten rahat olur benim söylediğim kalabalık yerler ve daracık kaldırımlar üstündeki ağaçlar arabaların vızır vızır geçtiği bi yolda iki adımda bir yola çıkıp tekrar kaldırama geçmek hiç hoş bişey değil inanın

bence olay kaldırıma ağaç dikilemesi değildir
mevcut ağaçları kaldırım yapmak için kesmemeiş olmalarıdır ki
olması gereken de bu

bence olay kaldırıma ağaç dikilemesi değildir
mevcut ağaçları kaldırım yapmak için kesmemeiş olmalarıdır ki
olması gereken de bu

dediğiniz gibiside vardır ancak yeni kaldırımın ortasını kesip ağaç dikiliyo kaldırım zaten dar bunu sorun ediyorum işte

hadi ben sinirlene sinirlene geçerim bunun bebek arabalı kadınları var engelli vatandaşları var onlar nası geçecek

kişi başına 20metre kareye yakın yeşil alan düşen şehirde ne gerek var kaldırıma ağaç dikmeye

haha aklıma olacak o kadar repliklerinden biri geldi..düşünsene kafan yerde yürüyemiyorsun dan diye tosluyorsun arkadan ilahi cümleleri kuruyorsun..
kim koydu lan bunu buraya(ne koydun lan kafana dan esinlenilerek yazılmıştır)
şaka bir yana ankara da yaşadığım süreçte bende çok merak ederdim bu durumu bir de ben konyalıyım hayvan gibi yollarımız var düşün dünya kenti zaten geniş geniş kaldırımlar bizde tık yok o derece

Ne güzel yürüyebiliyorsunuz en azından
Peki ya kaldırıma çıkmayan engelli vatandaşlar ne yapsın
Sen ilk ağaçlara takıp isyan edeceğine kaldırımlara engelli rampası koymayanlara isyan et...

engelli rampasını koysa nolacak yolun ortasında ağaç var ağacın yanında bi rampa daha koyup yola geçsin ağacı geçince bi rampa daha koyup tekrar kaldırmıa mı çıksın

en çok engellilere zarar zaten kaldırımdaki ağaçlar

Ağaçsız bir dünya emin ol daha sinir bozucu olur. O yüzden kaldırımdada olsa, damın tepesindede olsa şükret :)

Ne güzel yürüyebiliyorsunuz en azından
Peki ya kaldırıma çıkmayan engelli vatandaşlar ne yapsın
Sen ilk ağaçlara takıp isyan edeceğine kaldırımlara engelli rampası koymayanlara isyan et...

tşk ederim arkadaşım içimi okudun bizler ne yapalım engelli arabamızla rahat gezemiyoz benim en çok kızdığım engelli park yerlerine sağlam arba park edenler valla 2 kez ceza yazdırdım trafik polisine

Canım torunların tosunların gaz maskesi takarak yaşadıkları bir dünyada olacaklar. O zaman sen ve senin gibi zihniyetlerin vicdanları sızlamasın e mi?

Ağacı kesmemek için köşkü kaydıran insanlar geldi bu dünyaya, birileri de gelmiş kaldırımın ortasına ağaç dikiyorlar diyor.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

O agaclar zaten vardir duyarli vatandaslarimiz sağolsunlar kaldirim yaparken kesmek yerine etrafini cevirmislerdir. Neye sinir olsam diye gezen insanlari o an dusunemediler belli ki..

tşk ederim arkadaşım içimi okudun bizler ne yapalım engelli arabamızla rahat gezemiyoz benim en çok kızdığım engelli park yerlerine sağlam arba park edenler valla 2 kez ceza yazdırdım trafik polisine
çok iyi yapmışsın arkadaşım
bu ülkede maalesef ki engellilere asla yaşam alanı yok..
Hemde hepimiz engelli adayı olduğumuz halde...

Ankara Belediyesine can kurban
Siyasi içerikli yazmıyorum ama iyiki de her yerde ağac var
Nefes aliyoruz en azindan şu 5 milyonluk sehirde

ben agaclara degil direklere uyuz oluyorum. daracik yol bebek arabasiyla gitmek imkansiz. agaci dar yola diktilerse ona da uyuz olurum.

İnsanların neden rahatsız olup ağaçları katlettiğini anlamıyorsam bu konuyu da o kadar anlayışsız okudum. Bam telime bastın bu konuyla.
Keşke konuyu insanlar kaldırımlarda çok saygısız diye açsaydın da ağaçları rahat bıraksaydın.

Şimdikinden kat kat fazla ağaca ihtiyaç varken kaldırım kenarında etrafında saksı gibi taşlarla kök salmaya, yaşamaya çalışan yalnız bir ağaç niye bu kadar rahatsız etti acaba?

Cevabını ben veriyim; Çünkü senin için o anda amaç tempolu yürümek ve gideceğiniz yere varabilmek. Ama dünyanın nereye gittiği çocuklarımızın ve torunlarımızın nasıl bir doğada yaşayacağını düşünmeden yapılmış talihsiz ve bencil bir konu bu.

İnsanlar konusunda haklısın. Ben de nefret ederim böyle insanlardan. Önümde kimse yavaş yürüsün istemem sollarım. Ama bunun için yol kenarımda ki bir ağaca kafayı takmam.
Aksine keşke daha sık dikseler de zigzag çizerek geçsem aralarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…