Onceden herkes evlerinin onune agwc dikerdi heryeri yesillendirmem icin sadece ev onune degil firsat bulunan heryere. O ev onundekiler zamanla kaldirimla birlesti ama su var. Bizim belediyemiz ( ailemin yasadigi yer) kucuk bir ilce ve yapilan yeni kaldirimlara da agac dikiyor. Iyi ki de dikiyor. Misal bir yokus var yolu yeni yapildi genis de bir yol evle golge olmuyor yola. O yokusu inip cikarken gunesten kavrulurduk. Allah razi olsun o yolu yaparken kaldirimi agaclandirdilar. Simdi golgede kus civiltisinda yuruyorsunuz. Bundan muhtesem ne var. Bence kaldirimdaki duran agaclara degilde yolda yurumesini bilmeyen kaziklara ve kalsirim ustune arac parkeden odunlara takilin. Istanbulda besiktas taraflari yolun ortasi kenarlari eski asirlik agaclarla dolu yerler var. Hastasiyim ben oranin. Tv. Da filmlerde de cikar asiklar eleele o yolda filan. Keske heryeri agaclandirabilsek
ben bunu bi türlü anlayamadım ağacın yeri kaldırım mı yani ankara için konuşuyorum zaten o kadar dar ki kaldırımlar doğru düzgün yürümek mümkün değil
bu da yetmez miş gibi 2 adımda bir yola çılıp tekrar kaldırıma geçiyosunuz çünkü ağaç var önünüzde yavaş yavaş yürüyen bi kadın varsa zaten iyice bittiniz demek hoş ankarada normal yürüyen kadın sayısı çok azdır
kaldırımda bile yanyana yürüyo insanlar özellikle kadınlar merkezi yerlerde bile 4 kişi yanyana kol kola girmiş yürüyo arkalarından geçemiyosun önünden geçemiyosun zigzag çize çize yürümek zorunda kalıyosunuz üstelik öyle hızlı yürüyen biri de değilim
basit bişeymiş gibi görünebilir ama inananın felaket sinir bozucu
bence olay kaldırıma ağaç dikilemesi değildir
mevcut ağaçları kaldırım yapmak için kesmemeiş olmalarıdır ki
olması gereken de bu
haha aklıma olacak o kadar repliklerinden biri geldi..düşünsene kafan yerde yürüyemiyorsun dan diye tosluyorsun arkadan ilahi cümleleri kuruyorsun..ben bunu bi türlü anlayamadım ağacın yeri kaldırım mı yani ankara için konuşuyorum zaten o kadar dar ki kaldırımlar doğru düzgün yürümek mümkün değil
bu da yetmez miş gibi 2 adımda bir yola çılıp tekrar kaldırıma geçiyosunuz çünkü ağaç var önünüzde yavaş yavaş yürüyen bi kadın varsa zaten iyice bittiniz demek hoş ankarada normal yürüyen kadın sayısı çok azdır
kaldırımda bile yanyana yürüyo insanlar özellikle kadınlar merkezi yerlerde bile 4 kişi yanyana kol kola girmiş yürüyo arkalarından geçemiyosun önünden geçemiyosun zigzag çize çize yürümek zorunda kalıyosunuz üstelik öyle hızlı yürüyen biri de değilim
Ne güzel yürüyebiliyorsunuz en azından
Peki ya kaldırıma çıkmayan engelli vatandaşlar ne yapsın
Sen ilk ağaçlara takıp isyan edeceğine kaldırımlara engelli rampası koymayanlara isyan et...
Ağaçsız bir dünya emin ol daha sinir bozucu olur. O yüzden kaldırımdada olsa, damın tepesindede olsa şükret :)ben bunu bi türlü anlayamadım ağacın yeri kaldırım mı yani ankara için konuşuyorum zaten o kadar dar ki kaldırımlar doğru düzgün yürümek mümkün değil
Ne güzel yürüyebiliyorsunuz en azından
Peki ya kaldırıma çıkmayan engelli vatandaşlar ne yapsın
Sen ilk ağaçlara takıp isyan edeceğine kaldırımlara engelli rampası koymayanlara isyan et...
şahit oldun mu bilmiyorum ama pek çok kez şahit oldum kaldırım yapılır ortası boş bırakılır ve bi ağaç getirirler
belediyenin görevi insanların rahat yaşaması gerekirse kesecek tabi yer yok diye arabanı kalrıma park edemeyeceğin gibi yer yok diye ağacıda kaldırma dikemezsin
ne sanıyodun insanlar hep ağaçların durumuna göre mi kara yolu veya yaya yolu yapmışta ağacı kesmemek için kaldırımı üstüne kurmuş
bu ağaç romantikliği beton düşmanlığıda son yılların modası heralde
çok iyi yapmışsın arkadaşımtşk ederim arkadaşım içimi okudun bizler ne yapalım engelli arabamızla rahat gezemiyoz benim en çok kızdığım engelli park yerlerine sağlam arba park edenler valla 2 kez ceza yazdırdım trafik polisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?