kaldırımın ortasına neden ağaç dikiyorlar

kaldırımın görevi belli diyorum işlevi belli diyorum dediğim şey sadece bu bunun doğa düşmanlığıyla ne ilgisi var

ağacı seviyorum diye heryere ağaç dikemem ya

yer yok kaldırma ağaç dikilsin diyenler yer yok diye kaldırma park edenlere sinir oluyo nedense e sende iki dakka yola çık arabayı geçene kadar

kaldırımda arabanında ağacında yeri yoktur ağaç olsun ama araba olmasın demek biraz ikiyüzlülük

Ağaçlar oksijen kaynağıdır. Sizin de bir hayli ihtiyacınız var bence. Yazmayacağım yazmayacağım dedim ama dayanamadım !

Kolkola yürüyen kadınların yanından ne kadar zor geçebilirsin? Cebelleşsen kaç saniyeni alır.
Bunu stres, sinir yapıyorsan sen mümkünse hiç trafiğe çıkma.

Gecenin bir yarısı ağlayıp kaldırıma çökünce, ağacın yapraklarının gölgesi seni teselli ediyor be kızkardeşim. Sırf bana verdiği bu teselli için şikayetçi olmasan?
-umutsuzlukla birleşen sabah romantikliği hiç çekilmiyor-

siz sadece provokasyon için yazmışsınız bunları yoksa hiçbir insan evladı, hiçbir Allah'ın kulu poposunu kaldırıp ta bir kaldırımdan iniyor diye "ağaçlar gitsin, ne gerek var ki? betonlaşalım, ohh beton da beton" diyecek kadar öngörüsüz, geleceğe düşman olamaz.

bizim gibi sadece tüketen, kirleten, öldüren, yok eden insanlar az daha semirsin diye tek bir yeşilin yaprağına değen bütün eller kırılsın, taş olsun.

Ankara da doğru düzgün yeşil alan zaten yok(İstanbul'u söylemiyorum bile) bırakın da kaldırımdaki 3-5 ağaç kalsın da çocuklarımıza anlatalım ağacı, yeşili.

Allah size akıl fikir versin...

kişi başı 20 metre kareye yakın yeşil alan var ankara da ankarada yaşadığınıza eminmisiniz acaba siz

Ağaçtan mı rahatsız Oluosunuz ?
Heryerde kesildi koruları bile cami yapıyolar
Bırakta kaldırım tamamen ağaç ılsun

ağaçtan rahatsız olmuyorum kaldırımdaki ağaçtan rahatsız oluyorum

ve nedenlerini de yazıyorum kaldırımda ağaç olsun diyenlerse sadece ağaçların genel faydasını yazıyo

O ağaclar onceden oradadir zaten, belki de sizin soruyu su sekilde sormaniz gerekirdi ' agaç olan yere kaldirim yapilir mi ?? '
Ayrica yavas yavas yolu tikayarak yuruyorlarsa pardon gecebilir miyim dersiniz gecersiniz. Niye zikzak falan cizmek gibi islere giriyorsunuz. Bu kadar buyutulecek ne var. Allah baska dert vermesin.

Hiçbir yerde agaç bırakmadılar kendi kendimizi yok ediyoruz bırakalımda kaldırıma bari diksinler, çünkü diğer yerler parsellenip üç beş zengine peşkeş çekildi kaldırımda alacakları yer yok bari oraya diksinler..

Ayy bu arada ben konu sahibinin (sahibesi değil dikkatleri cekerim) ilk defa bekaretle ilgisi olmayan bir konusuna/yorumlarina denk gelmis oldum bu konu sayesinde. Demek ki baska ilgi alanlari da varmis.

bu ağaç romantikliği beton düşmanlığıda son yılların modası heralde

Bu kisma bayildim. Konunun en heyecanli bolumu.
Halk az biraz olsun bilinclendi de o yuzden kuzum. Baktilar ki ulkenin cigerlerini sokmusler belediyeler ceplerini doldurmak icin. Bir yurtdisina, Batı/Kuzey Avrupa taraflarina git de, gor agac romantizmi neymis. :)

Son düzenleme:
Yillarca o kadar cok zarar verdik ki onlara..
Birakin iki adimlik kaldirimda da rahatsiz oluverin..
Dert etcek cok baska seyleriniz olmali..

Ayy bu arada ben konu sahibinin (sahibesi değil dikkatleri cekerim) ilk defa bekaretle ilgisi olmayan bir konusuna/yorumlarina denk gelmis oldum bu konu sayesinde. Demek ki baska ilgi alanlari da varmis.
çiğ et yeme konusunu okudum şimdi. beni benden aldı..çiğ et yiyormuşsun vücudun kurt oluyormuş,tabi iştahın gidiyormuş,böylece zayıflıyormuşsun. diyete açmış.
neyse ,
Dal kesenin başını keserim diyen Fatih Sultan Mehmet geldi aklıma..

Yolda yürüyemeyen insanlar konusunda haklısınız
Ancak ağaçlar konusunda tartışmak çok anlamsız
İnsan olarak onlara her yerde muhtacız, şehir merkezleri de dahil
Beylikdüzü'nde oturduğum sokağa kaldırımlar boyunca ıhlamur ağaçları dikti belediye, orada yaşadığım tek mutluluk diyebilirim, yağmur ve ıslanan ıhlamurların kokusu... Keşke daha çok olsa yerleşim yerlerinde ağaçlar keşke ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…