siz gerçekten doğa sever biri olsanız ve bu konuda biraz bilginiz olsa araştırsanız o agaç orda olduğu için şükrederdiniz, sevmiyosunuz ve çok rahatsızsınız bu yuzden, bı zahmet zikzak çizinde yürüyün yada gelip o agaç orda olmamalı diye şikayet etmek yerine , kaldırımlar genişletilmeli, agaçlar için daha geniş mesafe ayırılmalı diyebilirdiniz çünkü o agaçlar o daracık yerde büyümeye çalışıyor kökleri nefes alamıyor ama yınede büyüyo lakin bizim bencil insanımız kendi çıkarı için ya kurutuyor yada böyle kendine dert ediniyor, sakın ağacı seviyorum falan demeyin belli çok sevdiğiniz, direk agaçlardan dem vuruyorsunuz, o agaçlar sökülse içiniz çokmu rahat edicek , butun kaldırım sorunları çözülcekmi?
şahit oldun mu bilmiyorum ama pek çok kez şahit oldum kaldırım yapılır ortası boş bırakılır ve bi ağaç getirirler
belediyenin görevi insanların rahat yaşaması gerekirse kesecek tabi yer yok diye arabanı kalrıma park edemeyeceğin gibi yer yok diye ağacıda kaldırma dikemezsin
ne sanıyodun insanlar hep ağaçların durumuna göre mi kara yolu veya yaya yolu yapmışta ağacı kesmemek için kaldırımı üstüne kurmuş
bu ağaç romantikliği beton düşmanlığıda son yılların modası heralde
Kolkola yürüyen kadınların yanından ne kadar zor geçebilirsin? Cebelleşsen kaç saniyeni alır.ben bunu bi türlü anlayamadım ağacın yeri kaldırım mı yani ankara için konuşuyorum zaten o kadar dar ki kaldırımlar doğru düzgün yürümek mümkün değil
bu da yetmez miş gibi 2 adımda bir yola çılıp tekrar kaldırıma geçiyosunuz çünkü ağaç var önünüzde yavaş yavaş yürüyen bi kadın varsa zaten iyice bittiniz demek hoş ankarada normal yürüyen kadın sayısı çok azdır
kaldırımda bile yanyana yürüyo insanlar özellikle kadınlar merkezi yerlerde bile 4 kişi yanyana kol kola girmiş yürüyo arkalarından geçemiyosun önünden geçemiyosun zigzag çize çize yürümek zorunda kalıyosunuz üstelik öyle hızlı yürüyen biri de değilim
basit bişeymiş gibi görünebilir ama inananın felaket sinir bozucu
şahit oldun mu bilmiyorum ama pek çok kez şahit oldum kaldırım yapılır ortası boş bırakılır ve bi ağaç getirirler
belediyenin görevi insanların rahat yaşaması gerekirse kesecek tabi yer yok diye arabanı kalrıma park edemeyeceğin gibi yer yok diye ağacıda kaldırma dikemezsin
ne sanıyodun insanlar hep ağaçların durumuna göre mi kara yolu veya yaya yolu yapmışta ağacı kesmemek için kaldırımı üstüne kurmuş
genişse yol zaten sıkıntı yok nüfusda azsa zaten rahat olur benim söylediğim kalabalık yerler ve daracık kaldırımlar üstündeki ağaçlar arabaların vızır vızır geçtiği bi yolda iki adımda bir yola çıkıp tekrar kaldırama geçmek hiç hoş bişey değil inanın
siz sadece provokasyon için yazmışsınız bunları yoksa hiçbir insan evladı, hiçbir Allah'ın kulu poposunu kaldırıp ta bir kaldırımdan iniyor diye "ağaçlar gitsin, ne gerek var ki? betonlaşalım, ohh beton da beton" diyecek kadar öngörüsüz, geleceğe düşman olamaz.
bizim gibi sadece tüketen, kirleten, öldüren, yok eden insanlar az daha semirsin diye tek bir yeşilin yaprağına değen bütün eller kırılsın, taş olsun.
Ankara da doğru düzgün yeşil alan zaten yok(İstanbul'u söylemiyorum bile) bırakın da kaldırımdaki 3-5 ağaç kalsın da çocuklarımıza anlatalım ağacı, yeşili.
Allah size akıl fikir versin...
Ağaçtan mı rahatsız Oluosunuz ?
Heryerde kesildi koruları bile cami yapıyolar
Bırakta kaldırım tamamen ağaç ılsun
ağaçtan rahatsız olmuyorum kaldırımdaki ağaçtan rahatsız oluyorum
ve nedenlerini de yazıyorum kaldırımda ağaç olsun diyenlerse sadece ağaçların genel faydasını yazıyo
bu ağaç romantikliği beton düşmanlığıda son yılların modası heralde[QUOTE]
çiğ et yeme konusunu okudum şimdi. beni benden aldı..çiğ et yiyormuşsun vücudun kurt oluyormuş,tabi iştahın gidiyormuş,böylece zayıflıyormuşsun. diyete açmış.Ayy bu arada ben konu sahibinin (sahibesi değil dikkatleri cekerim) ilk defa bekaretle ilgisi olmayan bir konusuna/yorumlarina denk gelmis oldum bu konu sayesinde.Demek ki baska ilgi alanlari da varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?