anlamadıkları.oraya ağaç dikilmiyor..
var olan ağaç sokulmeyip,kaldırıma eklenıyor..
haa siz kesilmesini uygun gordugunuzden,yokluğu pekte bişey ifade etmez tabiki size..neyine sukretceksiniz varlığının!
cocuklarınız çöl çöl otururlar oylee..
kadınların agactan şikayet edeceği ölsem aklıma gelmezdi..evlatlarınıza nasıl Bi dünya bırakmak nıyetınız? Nerde sizin doğa sevginiz,anaçlığınız..
derler şimdi bunun onla ne alakası var..azcık beyin varsa alaka kurması zor degıl..
Konu sahibinin böyle söylediğine emin misin:)iyi de Koalina burada kimse ağaçları kesin demiyor ki.. 2 metre genişliğindeki kaldırımda ağaç olmaz diyoruz.. Dediğin gibi kaldırım genişletilebilir, ağaç sökülür bahçeye dikilir.. bebek arabasıyla kaldırımdan inip, park eden arabaları geçip geri kaldırıma çıkmak o kadar riskli ki, bana araba çarptı o şekilde..
Cami veya ev yapılmak için kesilen ağaçların hesabını kaldırıma ağaç dikmeyin diyenlerden sormak biraz abartı değil mi? konu "siz çiçek de beslemezsiniz"e gelmiş dayanmış, allah aşkına daha neler? zamanında köpekten korkanlar da hayvanlara eziyet eden potansiyeller olarak gösterilmiştisap ile samanı karıştırmakta üzerimize yok..
Konu sahibinin böyle söylediğine emin misin:)
Sen böyle düşünmüyor olabilirsin ama mesajlarını okuyunca pek de masum talepleri olmadığını gördüm ve gelecekten korkan biri olarak tırnaklarım çıktı ister istemez.
ben,benden alıntı yapmayıp bana cevap yazan bi arkadaşa yazdım..konu sonundan haberim yok..oda benım gıbı sonradan okursa,alakasız bı yerde cevap yazar artık..kesilmesini uygun gördüğümüzü nereden çıkardın millan?
O zaman burada sorulması gereken soru "ağaç neden burada" değil de "kaldırımlar neden bu kadar küçük" olmalı.bütün mesajları okumadım, sadece ilk mesaja göre yorum yaptım.. genel olarak bu bir sorun ve ezilme riskine karşı orada duran ağaç ya da arabanın varlığına şükredemiyor insan :)
çok iyi yapmışsın arkadaşım
bu ülkede maalesef ki engellilere asla yaşam alanı yok..
Hemde hepimiz engelli adayı olduğumuz halde...
Ankara gibi yollari kaldirimlari genis yermi var siz bide istanbulu gorun kaldirim nerdeyse hic yok olsada hep arabalarla doluben bunu bi türlü anlayamadım ağacın yeri kaldırım mı yani ankara için konuşuyorum zaten o kadar dar ki kaldırımlar doğru düzgün yürümek mümkün değil
bu da yetmez miş gibi 2 adımda bir yola çılıp tekrar kaldırıma geçiyosunuz çünkü ağaç var önünüzde yavaş yavaş yürüyen bi kadın varsa zaten iyice bittiniz demek hoş ankarada normal yürüyen kadın sayısı çok azdır
kaldırımda bile yanyana yürüyo insanlar özellikle kadınlar merkezi yerlerde bile 4 kişi yanyana kol kola girmiş yürüyo arkalarından geçemiyosun önünden geçemiyosun zigzag çize çize yürümek zorunda kalıyosunuz üstelik öyle hızlı yürüyen biri de değilim
basit bişeymiş gibi görünebilir ama inananın felaket sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?