- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
Arkadas genel olarak 'et' e takmissa demek ki... Kadin eti, kadin zari, cig et....çiğ et yeme konusunu okudum şimdi. beni benden aldı..çiğ et yiyormuşsun vücudun kurt oluyormuş,tabi iştahın gidiyormuş,böylece zayıflıyormuşsun. diyete açmış.
neyse ,
Dal kesenin başını keserim diyen Fatih Sultan Mehmet geldi aklıma..
londrada yasiyorum her yer agac dolu, kaldirimla yolun birlestgi yer mesela, ama kaldirimin tam ortasi degil. bebek arabasiyla , tekerlekli sandalyeyle rahatlikla gidilebilecek sekilde.
o yuzden istanbula geldigimde kullanamadigim kaldirmlara sukredemiyoum malesef.
agac sever olmak insana cektirdigi eziyetler icin sukretmek degildir.
sikayet edilen agacin varligi degil ulkemizdeki b.ktan sehir planlamasi
Konu sahibinin taşlanma sebebi tam olarak şu mesaj:taşlayın bence de konu sahibini, kolay mı kaldırım da yürüyemiyorum dedi..
kaldırımda sadece araçlar ve ağaçlar olsun.. yollar da yayalara kalsın..
çok afedersiniz ama 1-2 metre genişliği olan kaldırıma ağaç dikilmez.. bunun engellesi var, bebek arabası ile gitmeye çalışanı var.. ağaç seveceğiz diye arabaların altında kalmaya gerek yok.. her mahallede Bağdat Caddesindeki kaldırım refahı yok ne yazık ki..
elimde bir imkan olsa kaldırıma araba parkedilmesini de yasaklarım.. evinin garajı olmayan araba almasın, bu kadar basit.. otopark mı, kaldırım mı belli değil..
ha konu sahibi, o kaldırımda durup çocuğuna yemek yedirenler de var.. geçebilir miyim diyorsun tersliyor.. refleks olarak ben de tersliyorum, şen şakrak yaşıyoruz..
ama 2 gündür çok toplumsal mesaj içeren konular açılıyor, hayırlısı
Konu sahibinin taşlanma sebebi tam olarak şu mesaj:
bu ağaç romantikliği beton düşmanlığıda son yılların modası heralde
o da onun görüşü Koalina.. Hakaret etmemiş, küfür de etmemiş kendi görüşünü söylemiş.. Her yıl binlerce insanın aktığı İstanbul da artık kucak kucağa yaşıyoruz, sürekli göç alıyor doğal olarak da sürekli ev yapılıyor. Nefret de etsek, tiksinsek de bu böyle. Sorunun temeli ancak İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlere vize konularak aşılır. yoksa yakında 1 daireyi 2 aileye kiralayacaklar..
Bu vize işini 10 yıldır istiyorum. Fırsatım olsa doğup büyüdüğüm bu şehri ben terkedeceğim. 3. köprü de yapılsın İstanbul tam bir kaos halini alacak...
o da onun görüşü Koalina.. Hakaret etmemiş, küfür de etmemiş kendi görüşünü söylemiş.. Her yıl binlerce insanın aktığı İstanbul da artık kucak kucağa yaşıyoruz, sürekli göç alıyor doğal olarak da sürekli ev yapılıyor. Nefret de etsek, tiksinsek de bu böyle. Sorunun temeli ancak İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlere vize konularak aşılır. yoksa yakında 1 daireyi 2 aileye kiralayacaklar..
Milena harikasin ya :)Arkadas genel olarak 'et' e takmissa demek ki... Kadin eti, kadin zari, cig et....
Normalde benim bildigim diyet yapanlar 'yesilllik' yerler et yerine. Ama arkadas 'yesil'e de takmis. Agac da istemiyor.
Ilginc...
Bu sorun sadece büyük şehirlerde değil ki, benim şehrimde de ağaçlar yok oldu yol genişletmek adına.
Hangi şehirde ağaçlar katledilmiyor ki?
Bu sorun çağımızın sorunu, gereksiz görülüyor resmen yeşillik. Ama en ufak yeşilliği bulduklarında da mangallarını alıp sahil, ortalık demeden yakmayı biliyorlar. El kadar çim görseler seriliyorlar.
Yok cami yapılacak ağaç kes, ev kondurulacak ağaç kes, kaldırım olacak ağaç kes. Ne zaman dikilecek peki? Nereye dikilecek? Ya da dikiliyor da biz mi görmüyoruz?
Yıkmak kolay, biraz da yapmaya uğraşsalar yahut daha etkili çözüm yolları bulunsa kesmeyi talep etmek yerine. Bu ağaç burada olmamış demek ne ifade ediyor ki? Kaldırım genişletilsin, ağaçlar kökünden sökülüp daha uygun bölgelere dikilsin gibi çözüm yolları bulunmadıktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?