Saç Kesim Şekilleri Kalıcı bukle yaptıran varmı...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa
kalıcı bukle doğal bukle gibi görülen kırık dalganın kalıcısını yapıyorlar.
. 1 aylık yada 6 aylık sürelere göre değişiyor... yaptıran varmı acaba

bende çok merak ediyorum birde fiyatini burda bi kuafor reklaminda gormustum 8 haftaya kadar yipratmayan kalici bukle die :D ama soramadik isimiz vardi kuafor içinde ust kata çikmak gerekiodu ama bende istiyorummm :))) hep duz hep duz nereye kadar azcik da dalgali gezelim :D

Kızlar merhaba,
Benim saçlarım DÜMDÜZ ve bu yüzden hacimsiz duruyor. UZUN, ıNCE TELLı ve ÇOK AZ saçım var. Kafamın kendisi de küçük. bu yüzden toplayamıyorum saçlarımı kötü duruyor. Maşa yapıyorum ama çok fazla yapınca da kırık doldu her yeri.

Ben de saçıma kalıcı dalga yaptırmak istedim. 4 ya da 5 ay idare edecek gibi. ama çok kıvırcık DEĞıL.

BıOFORM mu ne bişey varmış, bir de SU DALGASI DıYORLAR. Ne tavsiye edersiniz?

Ben de yaptırmayı düşünüyorum, iyi bir kuaför araştırıyorum..Ama merak ettiğim bişi var, boyalı saçı çok yıpratıyor mu? Bioform yaptıran arkadaşların yorumlarını bekliyoruz..

kimse bişey tavsiye etmediğinden gittim yaptırdım ben kafama göre.
memnun muyum değil miyim bilmiyorum.

saçlarım hacimli oldu orası kesin,
yağlanma sorunum bitti tamamen.

ama düz saçlarımı çok özledim.. istediğim zaman fırçayla tarıyordum, :(
bi de dökülüyolar eskisine oranla 2 katı kadar..

Saçın boyalı mıydı dove? Ne kadar süre önce yaptırdın ? Dökülme olayı kötüymüş yaa:( bir de ne diye yaptırdın bioform mu? su dalgası mı ?

bende su dalgası istiyorum aslında hemde bi değişiklik olur bana kısa süreli olanlarıda var diye biliyorum en fazla 3 aylık ama fiyatını sormadım

bi tanıdık yaptırmıştı bizim hiç memnun kalmadı saçları çok yıpranmış annem de zamanın da yaptırmış yaptırma diyo bana ben de istiyorum kıvırıcık saçın bakımı zordur diyo

buraya saçlarımın fotosunu falan eklemiştim sitede sorun olunca silinmiş. Ben önceleri memnun kalmamıştım ama 1 ayı geçti yaptıralı şu anda çok memnunum su dalgasından. ;)

dove bu su dalgasımı bioform mu bir de kaç numarayla yaptılar biraz bilgi verirmisin daha yakından fotosu varmı saçının kullanışlımı bend eyaptırcam ama kararsızım nasıl duracağı konusunda yardımcı olursan sevinirimzemuszemus

tmm daha yakın bi fotoğraf ekliycem.
yaa tam adını bilmiyorum. Bioform demişti kuaför yaparken, ama yardımcıları saçımı yıkarken su dalgası dediler ! köpük sürüyorum taradıktan sonra, hiç yağlanmıyor artık ama ben yatıp kalkınca bukleleri bozuluyor diye 2 günde bir yıkıyorum. Sadece Çooook dökülüyorrrr :1shok:

dove bu su dalgasımı bioform mu bir de kaç numarayla yaptılar biraz bilgi verirmisin daha yakından fotosu varmı saçının kullanışlımı bend eyaptırcam ama kararsızım nasıl duracağı konusunda yardımcı olursan sevinirimzemuszemus

benim yüzüm küçük ve saçım azdır. o yüzden hacimli ve güzel durduğunu söylediler çevremdekiler. Ben de memnunum. öyle saatlerce bakım falan gerektirmiyor yani korkma.

Yanımda arkadaşım olduğundan fotoğrafı bayaa bi kesmek zorunda kaldım ama umarım yardımcı olur.

Şu kadar uzun ve düz saçlarım vardı. bunu da ekleyeyim nasıl olduğunu görün, biraz da yaptırınca rengi açıldı.

Son düzenleme:
tşkler dove çok beğendim saçlarını bnde bu hafta yaptırıcam kullanımını nasıl yapıyorsun cnm?yerimseniben

tşkler dove çok beğendim saçlarını bnde bu hafta yaptırıcam kullanımını nasıl yapıyorsun cnm?yerimseniben

canım saçımı şampuanla yıkadıktan sonra havluyla dalgaları bozmamaya özen göstererek kuruluyorum. sonra glissin sıvı saç kremini sıkıyorum sprey gibi olanı, kolay tarama etkili ;) taradıktan sonra,
elime köpük sıkıp kafamı aşağı ya da yana eğip nasıl denir 'avuçluyorum' kaydirigubbakcemile3 bukleleri ellerimle düzelttikten sonra, saç kurutma makinemin o büyük ucunu takıp saçlarımı yine aşağıdan alıp kafamın üstüne doğru toplayıp kurutuyorum.
Bunlar 10 dakikamı alıyor :1rolleyes:

Yalnız dediğim gibi yaptırdığımdan beri saçım çok fazla dökülüyor banyodan sonra. eyvahedigeldismile

yaptıracak olanlara yardım edebildiysem ne mutlu :1hug:

Back
X