kalıcı misafir

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
ben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden

Size sormadan , danışmadan damdan düşer gibi arka odayı açmanz isteniyor. Üstelik laf arasında...
Niye bu kadar , duyarsızlaştı acaba insanlar , görümcenize yapılsa aynı hareket Allah etmeye abisi ver yansın ederdi eminim...
soğumakta haklısın tabide , sadece soğuyarak , tepki göstermeden sonuca ulaşamazsınız gibi geldi bana. Özellikle eşin tutumu çok önemli bu durumda.

Kendi evi varken sizde niye kaliyor orayi anlamadim.

Valla git denmez.
Uzun sureli bir kalma olacaksa kendinizi parcalamayin.
Siz de calisiyirmussunuz.
Oldugu kadar yapin isleri

Bdv'de gördüğüm misafir konuları beni asosyal bi insan yapacak sanırım evlenince. Kapının zilini söküp ölü taklidi yaparak eve kimseyi almamak gibi haince planlar kuruyorum. Tüm hısım akraba ile mesafeyi nasıl korurum diye düşünüyorum. Sormadan gelip yerleşenler mi dersin, gelip gitmeyenler mi dersin... İnsanlar arsız olmuş valla.

erkek kardeşimin evine gidince izinsiz mutfaktan su alıp wc kullanmam
o kadar da samımıyım kardesımle ama eşinden cekınırım orası onun da evi
ne acayip insanlar var ya , arka odayı açın ne demek allah askına
neden bu ınsanlar bu kadar cahil , düşüncesiz boş kafa ya
neden kımse edep görgü bilmiyor
nefet ettim artık cidden

evlenirken belediyeler kurs falan versin ya bunun eğitimi olsun,
kv kp gorumce elti hepsine kurslar verilsin rahatlayalım
sonra da sınav yapılsın
sınav gecılemezse olmasın evlılıkler
bezdım bu ınsanların düşüncesizliğinden

eşinizle konuşun buradamı kalacak devamlı diye hadi bir kaç gün ise çekilir eyvallah ama kalıcı ne demek eşim bana sormadan misafire evet bile diyemez

Eşin hizmet istiyorsa evlenmek yerine eve hizmetçi tutsaydı çalsan birisiniz istediği kadar hizmet beklesin illa mükemmel ev kadını mükemmel eş olmak için zorlamayin şimdilerde nasıl alışırsa öyle gidecek eşine de hiç lafı dolandırmadan söyle ben seninle bir hayat kurdum evlendim yeni evliyiz başbaşa kalmak istiyorum emri vaki sevmiyorum de

nedir bu misafirlik sevdasi ya.herkes bi yerlerde kalma pesinde.tek sebebi de hizmet beklemek is yapmadan evi otel niyetine kullanmak
Aynen canim.

Insanlar asiri bencil oldu artik gercekten

Herkes ben rahat edeyim karsi taraf naparsa yapsim derdinde.

Sinir oluyorum boyle insanlara denk geldikce

Öncelikle eşinin hizmet bekleme durumunu düzeltmelisin. Sen de çalışıyorsan biri yemeği yapıyorsa diğeri sofrayı kurup kaldırmalı. Biri çay kahve yaptıysa diğeri kalan bulaşıkları toplamalı vs. Sırf kadınsın diye bütün işleri yüklenme sakın. Herşey de dört dörtlük olmaz. He ev dört dörtlük olsun isteyen de varsa buyursun kendi yapsın.

İkincisi görümce kpss çalışıyorsa kendine çalışıyor. Kimse ona hizmetçilik yapmak zorunda değil. Biri hizmet edecekse de abisi yapsın bi zahmet. Gödümcenin orada kalması yanlış ama kaldığı süre boyunca ev işlerine de destek olmalı. Kendisine iş verin bence bugün evi süpür sil yarın da toz alırsın ben akşam anca yemeği zor yetiştiriyorum dersin. Zaten böyle hazırcı beleşçiler iş olan yerde fazla durmaz merak etme...

koca insanlar böyle sığıntı gibi yaşamayı nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
ben anneme gidiyorum, elimi sıcak sudan soğuk suya vurdurmuyor oğluma bakıyor ama en fazla 1 gün dayanabiliyorum. evimin kokusunu bile özlüyorum.
bence tavrınızı koyun. siz o evde misafir değilsiniz. sizin eviniz ve öyle kalıcam demeyle kalınmaz. izin gerek size sorması gerek.

Kabul etme niye bu kadar sessiz kalınıyor onu anlamıyorum biri bana aciklayabilirmi? Evlenince böylemi oluyor eşimzn ailesine boyun eymek zorundamiyz? Az önce başka bi konuda kp gelinin evinden tv götürmeye çalışıyor ve gelin ses cikarmiodu ne bu eziklik anlamıyorum gerçekten

Birkaç gün nedense halsiz olun, grip olucam sanırım kolumu kaldıracak halim yok deyin. Akşam yemekleri zeytin peynir menemen... Çamaşırlar ve çay servisi kocaya, süpürme silme de görümceye kalsın. Siz de uzanın yorgan döşek.

Görümceniz maksimum 5 güne anneciğini özler evine döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…