- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
erkek kardeşimin evine gidince izinsiz mutfaktan su alıp wc kullanmamben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
eşinizle konuşun buradamı kalacak devamlı diye hadi bir kaç gün ise çekilir eyvallah ama kalıcı ne demek eşim bana sormadan misafire evet bile diyemezben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Eşin hizmet istiyorsa evlenmek yerine eve hizmetçi tutsaydı çalsan birisiniz istediği kadar hizmet beklesin illa mükemmel ev kadını mükemmel eş olmak için zorlamayin şimdilerde nasıl alışırsa öyle gidecek eşine de hiç lafı dolandırmadan söyle ben seninle bir hayat kurdum evlendim yeni evliyiz başbaşa kalmak istiyorum emri vaki sevmiyorum deben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Aynen canim.nedir bu misafirlik sevdasi ya.herkes bi yerlerde kalma pesinde.tek sebebi de hizmet beklemek is yapmadan evi otel niyetine kullanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?