kalıcı misafir

sevdiğim bir üyenin nikine banzetmeye çalışmışsınız ama olmamışşşşşşşşşşşşşşş.

Yalniz sirf meraktan baktim da bu uyenin uyelik tarihi 2010, sizin dediginiz uyenin uyelik tarihi 2012.
Peki bu nasil olacak.
ona bakmamıştım.ama diğer üye çok popüler ya burda ondan yanılmış olabilirim.bu üye yazılım yanlışı yapmış onu belirtmiştim sadece.iki nik te sevimli ama

Aynen. Kabus gibi. Ben yaşayamam kimseyle. En fazla 1 hafta. Git denmez ama derim ben. Keyfi kalıyor insanlar. Bir zorunlulukları yok ki. Hangisi rahatlarına geliyorsa öyle yapıyorlar.

Maalesef sizde kalmak istemesinin sebebi ben ders çalışıyorum ayagına size hizmet ettirmek. Allahım ne kadar düşüncesiz vicdansız insanlar var. Gerçekten Allah sabır versin. Ve yukarda arkadaşların da dediği gibi yöntemler uygula. Sen kimsenin işini yapmak zorunda değilsin. Kocanı da nasıl alıştırırsan öyle gider. Çalışıyorsun madem o da kalksın sana yardım etsin.

kimseyi okutma ve kalkındırma vakfı değilsin sıkı bir cinnet geçir evde tıpış tıpış gider anasının evine

evet evimde.suan eşim işe gec gdecek diye beraber kahvaltı yapıyolar ben işteyim
Ne kadar zamandır sende
Al karşına konus 8 aylık evliyim ve bir düzenim var daha evliliğe bile alışamadım ev işi yemek iş derken kendime bile zamanım olmuyor evde kendi annem babam bile olsa çekinirim taş yerinde ağardır sende kendi evinde dilediğin gibi çalışabilirsin böyle huzurumuz kaçar kavga olur yüzyüze bakacağız ömür boyu tatlılık ile halledelim diye konus görümcenle

konuşmanın sonu git demeye çıkıyo sonuçta ama.kırmadan hallolsun istiyorum

Ben aynen sizin dediğinizi yaptım. Saçım başım dağınık evde şortla oturuyom tak tak kapı hemen lüzumsuzun biri kapıda beliriyor.
Kimseye kapıyı açmıyorum artık. Oh kafam rahat. Donlada otururum şortlada.

valla bi yolunu bulmam lazım.esimde duvar gbi sarılmiyoruz bile artık.adam gbi tartisamıyoruz bile.rahat gyinip soyunamıyorum cok sıkıldijm
Ne desen haklisin hatta eşinizi sabrından dolayı tebrik ediyorum açıkçası benim eşim olsa asla kabul etmezdi 1-2 gün neyse ama evli bi ailenin evinde bi kadın yani biraz ters . Bence arkadaşınızla konuşun suistimal boyutunu aşmış olması gereken gitmesi . Kurulacaksa kırılsın hayır gelmez zaten o saatten sonra kırılacaksa ...
Sizin huzurunuzdan önemli değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…