- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.307
- 798
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
sevdiğim bir üyenin nikine banzetmeye çalışmışsınız ama olmamışşşşşşşşşşşşşşş.ben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Yalniz sirf meraktan baktim da bu uyenin uyelik tarihi 2010, sizin dediginiz uyenin uyelik tarihi 2012.cherry blossom olacak
ona bakmamıştım.ama diğer üye çok popüler ya burda ondan yanılmış olabilirim.bu üye yazılım yanlışı yapmış onu belirtmiştim sadece.iki nik te sevimli amaYalniz sirf meraktan baktim da bu uyenin uyelik tarihi 2010, sizin dediginiz uyenin uyelik tarihi 2012.
Peki bu nasil olacak.
Tabi ki olabilecek seyler bunlar.ona bakmamıştım.ama diğer üye çok popüler ya burda ondan yanılmış olabilirim.bu üye yazılım yanlışı yapmış onu belirtmiştim sadece.iki nik te sevimli ama
Bdv'de gördüğüm misafir konuları beni asosyal bi insan yapacak sanırım evlenince. Kapının zilini söküp ölü taklidi yaparak eve kimseyi almamak gibi haince planlar kuruyorum. Tüm hısım akraba ile mesafeyi nasıl korurum diye düşünüyorum. Sormadan gelip yerleşenler mi dersin, gelip gitmeyenler mi dersin... İnsanlar arsız olmuş valla.
Görümceme yatacak yerimizin olmadıgını söylediğimiz halde hallederiz deyip kv ve diğer görümceyi evime getirmesi cingene gibide yanlarında yorgan yastık getirmeleri 1 gece içinmisafir neyse de misafirin ev sahibinden habersiz misafir getirdiğini de gördü bu gözler
Allahaşkına 2010 dan beri burdayim. o kadar nikin icinden bulup ne diye benzetmeye çalışayım.senden başkada ceycey de var. sen demi kopya cektinsevdiğim bir üyenin nikine banzetmeye çalışmışsınız ama olmamışşşşşşşşşşşşşşş.
valla bi yolunu bulmam lazım.esimde duvar gbi sarılmiyoruz bile artık.adam gbi tartisamıyoruz bile.rahat gyinip soyunamıyorum cok sıkıldijmOda yerıne kapı acmayı deneyin yolunu bulacaktır
evet evimde.suan eşim işe gec gdecek diye beraber kahvaltı yapıyolar ben işteyimŞimdi senin evinde mi ü
Ne kadar zamandır sendeevet evimde.suan eşim işe gec gdecek diye beraber kahvaltı yapıyolar ben işteyim
konuşmanın sonu git demeye çıkıyo sonuçta ama.kırmadan hallolsun istiyorumNe kadar zamandır sende
Al karşına konus 8 aylık evliyim ve bir düzenim var daha evliliğe bile alışamadım ev işi yemek iş derken kendime bile zamanım olmuyor evde kendi annem babam bile olsa çekinirim taş yerinde ağardır sende kendi evinde dilediğin gibi çalışabilirsin böyle huzurumuz kaçar kavga olur yüzyüze bakacağız ömür boyu tatlılık ile halledelim diye konus görümcenle
Ben aynen sizin dediğinizi yaptım. Saçım başım dağınık evde şortla oturuyom tak tak kapı hemen lüzumsuzun biri kapıda beliriyor.Bdv'de gördüğüm misafir konuları beni asosyal bi insan yapacak sanırım evlenince. Kapının zilini söküp ölü taklidi yaparak eve kimseyi almamak gibi haince planlar kuruyorum. Tüm hısım akraba ile mesafeyi nasıl korurum diye düşünüyorum. Sormadan gelip yerleşenler mi dersin, gelip gitmeyenler mi dersin... İnsanlar arsız olmuş valla.
O zaman rahatım çünkü mottom "tertemiz bir ev harcanmış bir hayat demektir."Pek hoşlanmadığım insanlara da hayatta yapmacık güleryüz gösteremem, sanırım kafam rahat olacak
Ne desen haklisin hatta eşinizi sabrından dolayı tebrik ediyorum açıkçası benim eşim olsa asla kabul etmezdi 1-2 gün neyse ama evli bi ailenin evinde bi kadın yani biraz ters . Bence arkadaşınızla konuşun suistimal boyutunu aşmış olması gereken gitmesi . Kurulacaksa kırılsın hayır gelmez zaten o saatten sonra kırılacaksa ...valla bi yolunu bulmam lazım.esimde duvar gbi sarılmiyoruz bile artık.adam gbi tartisamıyoruz bile.rahat gyinip soyunamıyorum cok sıkıldijm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?