kalıcı misafir

kalıcı mı nıyekı kendı evı varken? ben bekarım ablamın evınde bıle kalsam rahat edemem yanı kendı evım gıbısı yok derım. mıllet de ılgınclesmıs
bende kocam sayesinde olacağım iyicene asosyal.insanların içine katayım derken insanı robinson hayatına özendirecek.

neden kalıcıymış ?
sen daha 8 aylık evlı ınsansın ne gereği var ne hakla?
eşinle konuş.

Neden demediniz "biz evde olamıyoruz zaten müsait değiliz,bize göre program yapma"diye?
Ben olsam söylerim yani net.
Ben eşşek başı mıyım,dış kapının mandalı mıyım o evde de bana sormadan gelip evimde kalacak?
Ne zaman bu kadar saygısız insanlar olduk anlamıyorum,ne demek sormadan gelip arka odayı da bana ayarlayın demek?
Yerinizde olsam yemek çay kasmam.

Ben küçükken amcam bizde kalıyordu. Sebep diğer amcamla gecinemiyormus. Tabi anneme sorma izin isteme yok.17 yaşındaydı. Her yeri karıştırır. Her yere girer. Teşekkür yok eline sağlık yok. Annemde yatak odasının kapisini kilitlemiş. Babannem 20 yıl lafını etti. Kendi dogurduguna bakmayı terbiye etmeyi akıl etmemiş. Geline cemkirmekten geri durmazdi. Kabul etmeyin. Hastayım, yorgunumla başlayın. Biraz işleri aksatın.

evinde kalsın ne işi var abisiyse abisi

ne işi var 8 aylık evlilerin yanında, zaten mecbur olduğuna inansanız yardımcı olmak isterdiniz, kim kimi zor durumda bırakmak ister ki..

kabul etmeyin derim, insan yeri gelir don alet gezer evin içinde..

Önce işten izin al.
Ve evde bütün gün tv sesi, süpürge sesi bitmesin. Yani ders çalışacak ortam olmasın. İş yaptır.
Madem bana sormadan kalma planı yaptın, ben de sana sormadan iş planı yaptım de ve ev işi yemek market temizlik listelerini eline, işten güçten ders çalışamasın.

Gerçi belli ki çok pasif olduğun için senin fikrini sorma gereği bile duymamışlar.

Hizmet beklemeyin.
O misafir çünkü.
O gözle bakın yani,gidecek..
Kalıcılık da ne demek,üstünde dahi durmayın,şakaya vurun.
Ciddi olursa siz de olun ve kabul etmeyin.
Bu kadar zor mu?
Kendi eviniz ile ilgili bu kararı veremeyecek kadar pasif olmayın lütfen.

Her gün böyle yüzsün pişkin misafir konusu görmekten midem bulandı artık,şaşırdı insanlar.
Ne meraklılar başkasına yıkılmaya.

Hiç buna gerek yok,
Tembel olmak kendi keyfini düşünmek kafi.
Hem kendini ezdirmemiş olursun, hem de kimse gelip yerleşmez hele ki beleşçi tayfası bir daha evine uğramaz

8aylık evliyseniz ve size yaşattıkları bunlarsa haklısınız soğumakta.

arka odayı açarsam bu evin ferdi gibi olacaksın
ev işi yap kpss hazırlan zor olur evin en iyisi sonuçta ben çalışanımevde yaşamaya başlarsan benden hizmet bekleyemezsin de
o sana açıksa sende açık ol

Canım arka odayı fln açma, söylesin dursun takma, ha tabi git de deme. Ne anlayışsız insanlar var ya ben bekarken abimler yalvarırdı çocuklar beni istiyor diye, o kadar ısrara ayda 1-2 gün kalırdım ancak.

Ona yapması gereken sorumlulukları hissettirmelisin sürekli kalıcaksa

Kendi evi musait ve sizde kalmasi icin bir sebep yoksa eger , tamamen kpss calistigi donemde yemek temizlik gibi seylerle ugrasmamak icin, kendisine hizmet edecek birilerini ariyordur. Evin ogrenci kizi gibi sadece kpss ye odaklanmak istiyor heralde. Kendi evi musait dediginiz icin aklima baska bir sebep gelemiyor maalesef.

Kpss çalışmak için bütün işleri sana kitleyecek odadan sadece yemek içmek için çıkar sakın izin verme daha sınava 4 ay var 4 ay sizde mi kalacak pes.

Gitt denmez diyenler olmuş ama gayet de denir. Öyle kalıcı misafirlik olmaz hem de habersiz ve beş aylik evli bir çifttin evine üstelik. Resmen terbiyesizlik. Eşinizin ailesi kızlarını uyarmıyor mu allah aşkına. Ayrıca konudan bağımsız olarak eşiniz sizden neyin hizmetini bekliyor çalışırken. Hizmetçi mi tutmuş sizi. Eşinizle konuşun yollasın kardeşini ve de alttan almayın. Kalır başınıza.

Hiç buna gerek yok,
Tembel olmak kendi keyfini düşünmek kafi.
Hem kendini ezdirmemiş olursun, hem de kimse gelip yerleşmez hele ki beleşçi tayfası bir daha evine uğramaz

O zaman rahatım çünkü mottom "tertemiz bir ev harcanmış bir hayat demektir." Pek hoşlanmadığım insanlara da hayatta yapmacık güleryüz gösteremem, sanırım kafam rahat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…