- Konu Sahibi cheryblossommm
-
bende kocam sayesinde olacağım iyicene asosyal.insanların içine katayım derken insanı robinson hayatına özendirecek.kalıcı mı nıyekı kendı evı varken? ben bekarım ablamın evınde bıle kalsam rahat edemem yanı kendı evım gıbısı yok derım. mıllet de ılgınclesmıs
evinde kalsın ne işi var abisiyse abisiben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Bdv'de gördüğüm misafir konuları beni asosyal bi insan yapacak sanırım evlenince. Kapının zilini söküp ölü taklidi yaparak eve kimseyi almamak gibi haince planlar kuruyorum. Tüm hısım akraba ile mesafeyi nasıl korurum diye düşünüyorum. Sormadan gelip yerleşenler mi dersin, gelip gitmeyenler mi dersin... İnsanlar arsız olmuş valla.
ben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Ona yapması gereken sorumlulukları hissettirmelisin sürekli kalıcaksaben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Gitt denmez diyenler olmuş ama gayet de denir. Öyle kalıcı misafirlik olmaz hem de habersiz ve beş aylik evli bir çifttin evine üstelik. Resmen terbiyesizlik. Eşinizin ailesi kızlarını uyarmıyor mu allah aşkına. Ayrıca konudan bağımsız olarak eşiniz sizden neyin hizmetini bekliyor çalışırken. Hizmetçi mi tutmuş sizi. Eşinizle konuşun yollasın kardeşini ve de alttan almayın. Kalır başınıza.ben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Hiç buna gerek yok,
Tembel olmak kendi keyfini düşünmek kafi.
Hem kendini ezdirmemiş olursun, hem de kimse gelip yerleşmez hele ki beleşçi tayfası bir daha evine uğramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?