Kalila'nın burnuna veda!!!=))

canım inan çok sevindim gülegüle kullan yeni burnuşunu inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.

herkese çok teşekkür ederim.a.s.
bandajlardan dolayı pek birşey belli olmuyor.şu an için sorun yok ama şişlikler indikçe problemle karşılaşırım diye çok korkuyorum.
yarın tekrar kontrolüm var.daha tamponların çıkmasına 2 hafta varmış, ben hiç böyle hesaplamamıştım, planlarım bozuldu ama geç olsun güç olmasın napalım..

kızlar 2 gün önce bantlarımı çıkardım.malumunuz plates topu gibi şiş burnum-tatlicadiarzu-
bantımı ilk çıkardığımda burnumun üst kısmında morluk gibi bir iz vardı.bant yapmıştır diye düşündüm ama bildiğiniz bir çöküntü var orda ve 2 gündür geçmedi hatta arttı diyebilirim.:1no2:
bu geçici bişey midir, yoksa şimdiden burnumda çöküntü mü oldu?mafoldumben

canım nasıl çöküntü yani kemikte parmağının girebildiği daha derin bi yer mi var orası mor mu aynı zamanda? inş. geçicidir.

canım nasıl çöküntü yani kemikte parmağının girebildiği daha derin bi yer mi var orası mor mu aynı zamanda? inş. geçicidir.

aynen cnm.parmağın girebildiği derin bi yer var ve çökük olduğu için daha karanlık duruyor yani tam mor gibi değil de direk insanların farkettiği belirgin bi renk değişimi var o bölgede.bana kalıcı gibi geliyor çünkü dokununca şişlik değil direk kemik oyuntulumafoldumben

:çok üzgünüm: canım ya zühtü beyle konuştunmu o ne diyor bu konuda? tabi bu konuda bişey diyecek kişi ben değilim ama eğer kalıcıysa orası biraz ilerde küçük bi operasyonla düzeltilebilir. revizyon değilde küçük bi müdahele. ben de de ona benzer ama çok derin olmayan bişey var, eski doktorum küçük bi operasyonla düzeltirim demişti.

cnm çarşamba günü burnumdaki silikonları aldırmaya gidicem o zaman göstericem işte.moralimi bozmamak için aynaya bakmıyorum zaten:umursamaz:
artık doktorun kararına göre hareket edicem:bbo:
sen ameliyat gününü almıştın dimi cnm?nasıl heyecen var mı?

aaaa cnm deme yaaaa =(
üzüldüm bak simdi :S
ins gecici biseydir sIkma canini:teselli:

anladım cnm. ben de 10 temmuza ameliyat günü almıştım ama ertelemem gerekti. iş başvurularım var. sanırım ağustosta olucam bende. inş. senin için can sıkıcı bi durum yoktur cnm
kendi burnummuş gibi endişeleniyorum valla. iyi düşünmeye çalış cnm.

selam kızlar.
bugün ameliyatımın 38. günü ve malesef hiç memnun değilim.
başlıca ameliyat sebebim olan burnumdaki eğrilik hala olduğu yerde duruyor.bandajım çıktıktan birkaç gün sonra sezmiştim ve doktora göstermiştim.şişliklerden dolayı, geçicek dedi ama tam tersine şişliklerim indikçe eğrilik barizleşti.
zaten kimse anlamıyor ameliyat olduğumu.1 yıldır görmediğim kuzenlerim geldi yurtdışından ve sürpriz olsun diye söylememiştim.bana "ee hala burnunu yaptırmayı düşünüyo musun diye sordular" uzun bir süre inandıramadım ameliyat olduğuma orda kocaman bir eğrilik dururken.burun şeklinde de bir pek bir değişiklik yok alttaki kıkırdağın törpülenmesi dışında yani ben bile eski-yeni zor ayırt ediyorum insanların hiç anlamaması çok normal.
forumları okurken memnun olmayan hastaları görünce çok üzülüyordum, şimdi ben de onlardan biri oldum.çok pişmanımmafoldumben

cok uzuldum kalila, ben de senin gibi memnun olmayanlari gorunce uzuluyorum. onca eziyeti cekip sonucundan memnun olmamak cok uzucu olmali, seni anliyorum :1no2: zuhtu demir'e olmussun yanilmiyorsam. acaba doktor hatasi mi yoksa senin burnunun yapisi mi el vermedi?neden acaba cok gecmis olsun, rahat nefes alabiliyor musun peki? o bile bir teselli olabilir su durumda.

evet cnm.ben zaten forumlardaki "eğrilik kalması" şikayetlerini okuyunca çok korkmuştum. doktora 2 kere muayeneye gittim ameliyattan önce ve belki 10 kere sordum:eğrilik kalmaz dimi?tamamen düzelir mi?simetrik olcak mı? diye ve her seferinde kendinden çok emin garanti verdi.zaten senin burun yapın müsayit değil deseydi ameliyat olup o kadar eziyet çeker miydim hiç?doktor kendine o kadar güvenerek konuşunca çok umutlanmıştım.haliyle şimdi de çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum:sinifsinif:
benim nefesimde hiç problem yoktu zaten ama ameliyat öncesi kadar rahat alamıyorum sanki hep bi tıkanıklık var ama geçici olduğunu ümit ediyorum:Saruboceq:

canim tikaniklik olur onu en azindan kafana takma, benim de 1 ayim doldu, bi tarafim aciliyor diger tarafim tikaniyor, temizleyince sorun kalmiyor. zamanla oturur onun duzeni. ama sen egriligin kaliciligindan emin konusuyorsun, buna cok uzuldum insan aklini burunla bozunca cok kafaya takiyor en ufak sorunu, bi yeri fazladan sisse morali bozuluyor ki bariz bir egrilikten bahsediyorsun. zuhtu bey de cok iyi bir doktor burdan gordugumuz kadariyla, o kadar da emi konusmus, acaba biraz daha mi zaman vermen gerekiyor bilemedim ki bilmiyorumkismile

cnm inşallah ben yanılıyorumdur ama her geçen gün şişliklerim indikçe daha da belirginleşiyor.ne yalan söyliyim burnum 2 haftalık patetes gibi şişken daha çok seviyordum çünkü dümdüz duruyordu...
zaten şişliklerin dışında sadece burnumun altına bakınca bile dudağımla birbirini ortalamıyor.burnum dudağımın soluna kondurulmuş gibi.zaten kemiğe dokununca da belli direk sola doğru gidiyor, burnum da solda bitiyor.
1 yıla yakın doktor araştırdım ameliyat için şimdi daha 1.5 ay olmadan revizyon ihtimalimi düşünüyorum.o kadar sıkıntıdan sonra başladığım yere geri döndümmafoldumben
sana da geçmiş olsun cnma.s.peki sen memnun musun burnundan?

senicok iyi anliyorum, doktor secmek ameliyat olmaktan daha zor denir ama ameliyat sonrasi boyle tersliklerle karsilasmak hepsinden zor olmali. en kotu ihtimal revizyon olmak, caresi olmayan bir durum degil elbette ama psikolojini nasil etkiledigi yadsinamaz bir gercek. ama daha cok yeni be canim, 1bucuk ay diyorsun, her seye ragmen iyi dusunup beklemek lazim, moralini yuksek tutmaya bak :) bu forumda memnun olmayip sonradan burnuyla cok mutlu olan insanlar var, her cesit olayi goruyoruz burada, eminim sen de en az benim kadar arastirmissiniz buralari. ayni sekilde ben de burnumu gun gectikce begenmeye basladim, ilk gunler sislikten dolayi sag burun deligim onden daha buyuk duruyordu ki ameliyat olmadan once de boyle bir sorunum vardi, ben de o duzelmemis sanip uzulmustum, sonra sonra o orantisizlik gecmeye basladi, sabirli olmak lazim, iste anahtar sozcuk bu kaydirigubbakcemile5

kalila,öncelikle fotolarını görmediğin için yorum yapamayacağım ama yazdıkalrın doğrultusunda bir doktor hatası mevcut en başında risk alarak bu yola baş koyuyoruz canım ama gönül tabiki olumsuzluklarla karşılaşmak istemez benimde 10 günüm ama çok şiş altından ne çıkacağı henüz hiç belli değil ki ben gerçekten çirkin olmayan bi buruna dokundurttum hiç kimse bu ameliyatı onaylamadı doktor bile hiç gerek olmayan bi ameliyata yattım ve şuan işkence çekiyorum ve sonucu hakkında da hiç bir fikrim yok.senin zaten önceden sorunlu bir burunmuş evet bu kadar çekien çile boşa gitmiş ama bu hepimizin başına gelebilecek bir olasılık..ben düzeleceğine inanıyorum artı bu çileyi çeken bi kere daha çeker hiç olmadı tekrar girersin ameliyata ha ben senin yerinde olsam o doktoru rezilederim hastanede bu nedir paramı isterim yada istediğim burunu yap diye.hem parayı al hemde bişi yapma yapma ya sıkar orası.bence hakkını ara bişekilde en azından 2. ameliyatına para verme..

cnm benim aslında doktorumla bir sorunum yok.zühtü bey çok samimi ve ilgili bir doktor.bu hafta tekrar kontrolüm var.buna mantıklı bir açıklama getirirse ya da ameliyatın başarısız olduğunu kabul ederse birlikte bir çözüm ararız.
ama şundan da korkuyorum.teyzem 5 ay kadar önce aynı hastaneden ünal şahine ameliyat oldu ve şu an burnu feci durumda.bizim sülalede var zaten eğrilik.onunki de eğriydi ve geçmedi, üstelik simetri bozukluğu burnun her yerinde yani direk eğri de değil yamuk yumuk.5 aylık olmasına rağmen bir burun deliği diğerinin 2 katı ki ameliyattan önce normaldi.hayata küstü resmen eski resimlerine bakıp bakıp ağlıyor aylardır ve doktor da revizyona pek yanaşmıyormuş anladığım kadarıyla.korkunç olan burnuna her gittiğinde süper olmuş afet olmuş falan diyip yolluyormuş.umarım ben de böyle bir tepkiyle karşılaşmam, bu resmen insanı aptal yerine koymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…