- 8 Şubat 2019
- 148
- 167
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
Bacaklarım çok kalın ama etek, elbise falan giymek istiyorum. Uzun etek giysem komik duruyor boyum kısa. Var mı önerebileceğiniz bişey?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacaklarım çok kalın ama etek, elbise falan giymek istiyorum. Uzun etek giysem komik duruyor boyum kısa. Var mı önerebileceğiniz bişey?
Biraz fazla kalın benimkiler malesef. Dikkat çekeceğini düşünüyorum. Videoyu izledim. Çok faydalı oldu, teşekkürler :) Midi boy etekleri denemeye karar verdim.ipek eraslan var YouTube da onun videosu vardi kalin bacaklari ince göstermenin 15 yolu diye. izlemenizi tavsiye ederim.
ben de 1.60 boyundayim eskiden benim de bacaklarim kalindi. yıllar içinde inceledi neden bilmiyorum ama. bence abes kalınlıkta değilse herşeyi giyebilirsiniz.
Biraz fazla kalın benimkiler malesef. Dikkat çekeceğini düşünüyorum. Videoyu izledim. Çok faydalı oldu, teşekkürler :) Midi boy etekleri denemeye karar verdim.
İnternette bu konuyu biraz araştırmıştım aslında. Bacakları inceltmeninçok zor olduğu sonucunu çıkardım. Bu biraz vücut yapısıyla alakalı sanırım. Mesela bir arkadaşım çok çok zayıf. 47 kilo civarı. Beli nerdeyse kopacak ama bacakları kalın.rica ederim. midi boy etekler çok guzeller zaten :) yürüyo musunuz bilmiyorum ama ben gunde minimum bir buçuk saat yürüdüğüm zamanlarda inceldi sanirim bacaklarim. dört bes sene kadar bu tempoda olmuştu hayatım. bolgesel incelme videolarina da bakabilirsiniz. onlarin da faydali olduğunu söylemişti bi kac arkadaşım
İnternette bu konuyu biraz araştırmıştım aslında. Bacakları inceltmeninçok zor olduğu sonucunu çıkardım. Bu biraz vücut yapısıyla alakalı sanırım. Mesela bir arkadaşım çok çok zayıf. 47 kilo civarı. Beli nerdeyse kopacak ama bacakları kalın.
Yine de yürüyorum fırsat buldukça. Belki düzenli bir şekilde sürdürebilsem yürüyüşleri faydası olur dediginiz gibi. Bazen lazer lipoliz falan mı yaptirsam diye düşünüyorum. Ama cesaret edemiyorum bir türlü.
Var mı gerçekten? İşe yarıyor mu acaba? O yağ kütleleri nereye gidiyor? Bir de kangren olmayalım sonraayni vücut seklinde ayni kiloda arkadasim var
bence sağlığınızı etkilemiyosa çok dusunmeyin operasyonu. midi etekle baslayin. zamanla cesitlenir de giydikleriniz. yirtmacli uzun etek elbiseler de giyebilirsiniz. bide iki beden incelten coraplar var ya denediniz mi hic o çoraplardan
Var mı gerçekten? İşe yarıyor mu acaba? O yağ kütleleri nereye gidiyor? Bir de kangren olmayalım sonra![]()
Denemekte fayda var :)pentide var diye hatırlıyorum ben. bide parlak corap daha ince gösteriyo diyolardi sanırım :)
korse gibi düşünün az da olsa fark ediyosa alırsınız sürekli
evet cidden işe yarayan tavsiyeler :)ipek eraslan var YouTube da onun videosu vardi kalin bacaklari ince göstermenin 15 yolu diye. izlemenizi tavsiye ederim.
ben de 1.60 boyundayim eskiden benim de bacaklarim kalindi. yıllar içinde inceledi neden bilmiyorum ama. bence abes kalınlıkta değilse herşeyi giyebilirsiniz.