- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evet duymuştum bu markayıİnoa hem cok populer hemde orta sinifin biraz uzerinde
İşte marka bilsem alıp götürebilirim ama numarasını filanda bilmiyorum yanlış filan alırımKendi boyanizi goturebilirsiniz kuafore.
Peki var mı tavsiye edebileceğin biyer ortaköydeOrtaköy civarında bı kuafore gıdersenız zaten kalıtelı boya kullanırlar ama mahalle arası kuaforlerı onermıyorum sıze
Koleston kullanabilirsinmerhaba
Saçımı boyatmayı düşünüyorum bu hafta ama kaliteli bir boya olsun istiyorum, zaten öyle farklı bir renk istemiyorum kendi saç renginebyakın bi kahve olcak
Şimdi sormak istediğim şu bu konuda bilgi sahibi olanlar bilirler, kuaförlerin kullandığı en kaliteli boya markası/markaları hangileri?
Ben önceden sorup öyle gitmek istiyorum kuaföre hatta gittiğimde de bakmak istiyorum ne kullandığına yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet onlar bilindik boyalar ama ben organik yada ona yakın istiyorumloreal ve koleston en iyi marka..
kolestona boyandim oda iyi.. yıpranmadi saçimi..
:)))))))Koleston kullanabilirsin
Bir de tup boya olarak cok iyi olan igora var benim bildigim ama her yerde bulunmaz.
Boyle heyecansiz konular acmasana elifcansenden aksiyon ve yaraticilik beklerken olmuyor
Evet onlar bilindik boyalar ama ben organik yada ona yakın istiyorum
)
Yok kınaya hiç bulaşmıyım zaten kızıllık oluyo kınadaorganik boya istiyosaniz kına yakabilirsinn
Loreal
garnier olia ammoniaksiz
bende bilmiyorum.. bilen varsa sölesin:)Yok kınaya hiç bulaşmıyım zaten kızıllık oluyo kınada
Canim neden boyatiyorsun ki sacini kina yakEvet onlar bilindik boyalar ama ben organik yada ona yakın istiyorum
:)))))))
Onlar market boyaları ama ben daha iyi bişry istiyorum igora kullanıyomudunuz diye sorayım :)
İnoa Lorealin markasıdırAma bunlarda market markası
Kınayı hiç sevmiyorum bide kızıllık oluyoCanim neden boyatiyorsun ki sacini kina yak
Canim kinanin icine cay koyacaksin bir tane de cig yumurta kiracaksin, koyu kestane renk oluyor o zamanKınayı hiç sevmiyorum bide kızıllık oluyo
Birazcık beyazlar var saçıöın iç kısımlarında onlar için boyatmak istiyorum ama saçımın kendi renginde
İşte bilmiyorum unuttum sormayıIyi de mezoterapi ve boya birlikte olur mu
Onlara sordun mu
Bunalmış sıkılmışsın her gün kendinden şikayete başlayacaksın
Kafanı dağıt rutin basit şeyler yap dizi bul şeyi kitap bul polisiye aşk romanı vs oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?