Saç Rengi ve Saç Boyama Kaliteli boya bulmak

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba
Saçımı boyatmayı düşünüyorum bu hafta ama kaliteli bir boya olsun istiyorum, zaten öyle farklı bir renk istemiyorum kendi saç renginebyakın bi kahve olcak
Şimdi sormak istediğim şu bu konuda bilgi sahibi olanlar bilirler, kuaförlerin kullandığı en kaliteli boya markası/markaları hangileri?

Ben önceden sorup öyle gitmek istiyorum kuaföre hatta gittiğimde de bakmak istiyorum ne kullandığına yardımcı olursanız çok sevinirim

Ortaköy civarında bı kuafore gıdersenız zaten kalıtelı boya kullanırlar ama mahalle arası kuaforlerı onermıyorum sıze

İnoa hem cok populer hemde orta sinifin biraz uzerinde
Evet duymuştum bu markayı
Kendi boyanizi goturebilirsiniz kuafore.
İşte marka bilsem alıp götürebilirim ama numarasını filanda bilmiyorum yanlış filan alırım
Ortaköy civarında bı kuafore gıdersenız zaten kalıtelı boya kullanırlar ama mahalle arası kuaforlerı onermıyorum sıze
Peki var mı tavsiye edebileceğin biyer ortaköyde

loreal ve koleston en iyi marka..
kolestona boyandim oda iyi.. yıpranmadi saçimi..

Koleston kullanabilirsin
Bir de tup boya olarak cok iyi olan igora var benim bildigim ama her yerde bulunmaz.
Boyle heyecansiz konular acmasana elifcan senden aksiyon ve yaraticilik beklerken olmuyor

loreal ve koleston en iyi marka..
kolestona boyandim oda iyi.. yıpranmadi saçimi..
Evet onlar bilindik boyalar ama ben organik yada ona yakın istiyorum

Koleston kullanabilirsin
Bir de tup boya olarak cok iyi olan igora var benim bildigim ama her yerde bulunmaz.
Boyle heyecansiz konular acmasana elifcan senden aksiyon ve yaraticilik beklerken olmuyor
:)))))))
Onlar market boyaları ama ben daha iyi bişry istiyorum igora kullanıyomudunuz diye sorayım :)

Ama bunlarda market markası
İnoa Lorealin markasıdır
Majirel Lorealin markasıdır.
Bunlar pahalı kuaförlerde kullanılır,
Ama sen marketten indirimden Loreal intense alıp mahalle arası kuaföre götürüp bunu boya dersen daha karlı olarak işi bitirebilirsin

Iyi de mezoterapi ve boya birlikte olur mu

Onlara sordun mu

Bunalmış sıkılmışsın her gün kendinden şikayete başlayacaksın

Kafanı dağıt rutin basit şeyler yap dizi bul şeyi kitap bul polisiye aşk romanı vs oku

Kınayı hiç sevmiyorum bide kızıllık oluyo
Birazcık beyazlar var saçıöın iç kısımlarında onlar için boyatmak istiyorum ama saçımın kendi renginde
Canim kinanin icine cay koyacaksin bir tane de cig yumurta kiracaksin, koyu kestane renk oluyor o zaman

İşte bilmiyorum unuttum sormayı
Ama niye olmasınki iyileşti iğnenin yerleri
Ama ya olursa://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…