Kaliteli yumurtalar için

arı sütü bal polen...ama kullandığım bal oldukça kaliteli.
azeri bir bayanın önerisi..çam fıstığı idi.
bende hergün 1 tatlı kaşıgı kadar yiyorum.bakalım faydası olacak mı göreceğiz artık.

arkadaşlar 15 yumurtam toplandı 4 ü döllendi ancak biri büyümesi durmuş.bugun 2 tane 2 hücreli bir tane 4 hücreli emriyom olduğunu öğrendim.kötümü bilmiyorum gidiş.ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.yarın 3. gün emriyosu transferim var dualarınıza ihtiyacım var bu 2.tüp bebek denemem olmazsa diye düşünmek bile işkence.iyi düşünüp iyi olsun istiyorum.sizlerdende duarınızı istiyorum .Allah hepimizin gönlünün muradını nasip etsin inşalah...bi süre yazamıcam sanırım.inşalah iyi haberlerle dönerimm.alalh hepimizin yüzünü güldürsünnn inşalahhhhhhhhhhh

arkadaşlar tüp bebek ted bitti buün test yaptırdım sonuç negatif çok üzgünüm bu üçüncüsüydü tedavi neyse hayırlısı bakalım

canım benim üzülme diyecem ama biliyorum nedesek boş aynılarını bizde yaşadık işallah normalyolla hamile alırsın bidaha tüp denemene gerek kalmazz

canım inşallah bebegin sana tutunur 9 ay karnında ondan sonrada hep yanında olıur inş Rabbim Yar ve yardımcın olsun bütün dualarım seninle

denız ınş meleın senınlen kalır saglıklı bır gebelık gecırırsın vede saglıklan kucagına alırsın ınşşşşşşşşşşşş

deniz transferin olmuştur
inşalllah meleğin seninledir sakın habersiz bırakma
kendini çok sıkma lütfen rahat ol
inşallah sonucun pozitif olur bana ve herkese moral olursun

cnm ne durumdasın?bizi haberdar et.

iyiyim esrarcım sen nasılsın?denize bakıyorum girip çıkıp ama daha erken belli olmaz
ne durumdasın şimdi beklemede misin?

kizlar merhaba benim basima bi sey geldi bilen var mi acaba? fsh yuksek 11. yumurtalarim kalitesiz 3 yildir hic hamile kalmadim . 5 ay once tup bebek 2 embrion transfer edildi malasef negatif . simdi tekrar deniyiceim insallah . sorum su ki benim hep adetlerim az oluyo 3 gun suruyordu her zaman . ama bu ay sogan kuru kullandim 15 gun. adetim geldi ama cok farkli bi gun bile surmedi cok az geldi kesildi cok korkuyorum noldu ya bana? yan etkisi mi oldu basina gelen var mi boyle sey? kuru devam mi ediyim ne yapiyim? tup bebek oncesi tesr bi sey olurmu? tupu de iranda yapiyorum. o yuzden doktorumla pek konusamiyorum. tsk ederim

iyiyim esrarcım sen nasılsın?denize bakıyorum girip çıkıp ama daha erken belli olmaz
ne durumdasın şimdi beklemede misin?

sagol bnde cok kotu gırp oldum ya
surunuyorum :)))))
bu carsamba rahım flmı vede sulu utrasonum var
artık abkaacklar soruna gore tedavı seklı uygulayacaklar...
hayrlısı olsun ınşşşşşşş

aykacgım hıc bır fıkrım yok

selam arkadaslar bende 3. transfer icin basladim ilaclairmi kullandim carsamba doktora gitcem igne vercek ama bu gun adet olcakmisim gibi agrim var 15 ekim adet gunum ve pembe renkli kanamam oldu ama adet kanamasi diil.acaba ne ile alakasi olmus olabilir yasayaniniz varmi?kist yada adet?cvp lutfen

hıc bır fıkrım yok ınşşş onemlı bişi deildir :1hug:

hıc bır fıkrım yok ınşşş onemlı bişi deildir :1hug:

tesekkur esracim adet oldum tup bebek tedavisinde ilk kez boyle bisey gordum o kadar arastirdim tedavinin ortasinda adet olan tek insan gormedim yarin randevumuz vardi doktorla arayip soralim gerek kalmamistir.ve boylelikle yine geldik bir tedavinin sonun sempatiksalakcinni..

adet duzensızlıgın falanmı var nedne böle oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…