- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
arkadaşlar tüp bebek ted bitti buün test yaptırdım sonuç negatif çok üzgünüm bu üçüncüsüydü tedavi neyse hayırlısı bakalım
haklısın esra zati birazda kafaya taka taka olmuyor.inşalah bundan sonrasına bakıcam artık iyi başladım iyi gitsin diyee
arkadaşlar tüp bebek ted bitti buün test yaptırdım sonuç negatif çok üzgünüm bu üçüncüsüydü tedavi neyse hayırlısı bakalım
arkadaşlar 15 yumurtam toplandı 4 ü döllendi ancak biri büyümesi durmuş.bugun 2 tane 2 hücreli bir tane 4 hücreli emriyom olduğunu öğrendim.kötümü bilmiyorum gidiş.ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.yarın 3. gün emriyosu transferim var dualarınıza ihtiyacım var bu 2.tüp bebek denemem olmazsa diye düşünmek bile işkence.iyi düşünüp iyi olsun istiyorum.sizlerdende duarınızı istiyorum .Allah hepimizin gönlünün muradını nasip etsin inşalah...bi süre yazamıcam sanırım.inşalah iyi haberlerle dönerimm.alalh hepimizin yüzünü güldürsünnn inşalahhhhhhhhhhh
arkadaşlar 15 yumurtam toplandı 4 ü döllendi ancak biri büyümesi durmuş.bugun 2 tane 2 hücreli bir tane 4 hücreli emriyom olduğunu öğrendim.kötümü bilmiyorum gidiş.ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.yarın 3. gün emriyosu transferim var dualarınıza ihtiyacım var bu 2.tüp bebek denemem olmazsa diye düşünmek bile işkence.iyi düşünüp iyi olsun istiyorum.sizlerdende duarınızı istiyorum .Allah hepimizin gönlünün muradını nasip etsin inşalah...bi süre yazamıcam sanırım.inşalah iyi haberlerle dönerimm.alalh hepimizin yüzünü güldürsünnn inşalahhhhhhhhhhh
iyiyim esrarcım sen nasılsın?denize bakıyorum girip çıkıp ama daha erken belli olmaz
ne durumdasın şimdi beklemede misin?
selam arkadaslar bende 3. transfer icin basladim ilaclairmi kullandim carsamba doktora gitcem igne vercek ama bu gun adet olcakmisim gibi agrim var 15 ekim adet gunum ve pembe renkli kanamam oldu ama adet kanamasi diil.acaba ne ile alakasi olmus olabilir yasayaniniz varmi?kist yada adet?cvp lutfen
hıc bır fıkrım yok ınşşş onemlı bişi deildir :1hug:
tesekkur esracim adet oldum tup bebek tedavisinde ilk kez boyle bisey gordum o kadar arastirdim tedavinin ortasinda adet olan tek insan gormedim yarin randevumuz vardi doktorla arayip soralim gerek kalmamistir.ve boylelikle yine geldik bir tedavinin sonun sempatiksalakcinni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?