Kaliteli yumurtalar için

cnm çook ilginç bende ilk kez okudum şimdi..hayırlısı olsun bak sakın üzülme.ne gelirse allahtan..

denız denız neyaptın sonuc ne merak edıyorum senı
azracım bende ılk defa duyuyorum canım
ıstersen doktorlara soru soruluıyorum
doktorlara sor ıstersen bu sıtede var sor ıstersen rahatla

arkadaşlar size moral olmak isterdim ama sonucum kocaman bir negatifffffffffff detayını sonra anlatıyım daha kendimi toparlayamadım dün sonucun 0.0 olduğunu görmeden zati ağrılarımdan içime kurt düşmüştü.olmadı olmadıııı yine olmadı.bundan sonrası için kafamda birşey yok şuan .Allah sizlerin yardımcısı olsun inşallahh.Allah büyükkk

arkadaşlar kimseenin moralini bozmak istemem ama sizler zaten bu olayı okadar kafanıza takmışsınızki pisikolojikman kalmaz kalcaksada esra sürekli demiş zaten kalacağı olan kalıyor siz naparsanız yapın bende polikistik over var gebe kalmamı engelliyo eşimdede sipermde canlılık az doktor kesinlikle normal yolla gebe kalamazsın dedi adet olunca geldedi tüp bebek yapıcaz ben eve gittim akşam yattım sabak hiç gününden önce gelmeyen adetim birden geldi apar topar hastaneye gittim hemen ilçlarımı aldırttılar ödünç aldım tabi rapor çıkmadı hemen biyandan iğneleri kullanırken bi yandan rapor işleri öle evimde duramadımki ne kendim nede eşime bi kür yapi hep dışardaydım ikimizde o süreçte hep hazır yemekler yedik sonra yumurtalar toplandı 8 tane çıktı 5 i öldü 3 kaldı hepside iyi kalite çıktı ama 3 tane kalsa nolcak 1 tane yüklüyorlar önemli olan 1 olsun iyi olsun takılmayın 10-15 boşverin kaç yumurtanız olduğunu sizzdeğil doktorunuz takip etsin sizin zaten yükünüz ağır vel hasıl toplamadan 2 gün sonra yüklemem yapıldı ki herkez 5, gün transferi en kalitelisi diyor erken yükleme tutmuyo diyor transferden sonra ailemin evinde kaldım 6 kardeşiz ggırgır şamata hatta bi sabah uyuyorum erkek kardeşim durumumu unutmuş beni korkuttu yataktan nasıl zıpladığımı bilmiyorum birazda ben tutmadı diye çok rahattım 6, gün başladım test yapmaya nerdeyse hergün testte kocaman negatifi alıyodum oturuyodum gezmeğede gittim alışverişede çıktım yemeğede çıktım ama herşeyi yavaş hareketlerle yaptım transfer sonrası tek yediğimde tutması için antep fıstığı ve kabak çekirdeği duğmuştum hergün bimden 1 er paket alıp hepsini bitirdim ve asla kabız olmamaya çalıştım tuvaletim var ama yapamıyorum dimi hiç zorlamadım hemen çıktım lavabodan nerdeyse altıma yapcak gibi oldum yalandeğil ama pisikoloji işte lavaboya gidince yapamadoğom oldu allahıma şükür daha kalp atışını göremedim ama bugün 6 hafta 2 günlük teyzeleri bebişim sadece rahat olun siz huzurlu olinki oda nasıl huzurlu bir ortama geleceğini hissetsin unutmayın bizimkiler normal gebelik değil bize yüklendiklerinde 3 haftalık oluyorlar herşeyi hissediyorlar biz test yaptığımızdada tam 5 haftalıklar Allahım inşallah bana bebeğimi salıklıca kucağıma almayı sizlerede bian önce bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin

Son düzenleme:

maşşşşşşşşşşş darısı bıze ınşşşşşş

çok üzgünüm deniz ne diyeceğimi bilemiyorum

saol deniz bende bilmiyorum ne diyeceğimi Allah dan gelene ne dersinn.ama umutsuz değilim sonuçta asla olmaz diye birşey yok.dua etmeye devam inşalah sizlerin tedavisi iyi gider.üstelik 2 tane transfer edildi gerçi 2.kalitedeydi.ama sorun tek bu değil bence rahim kabul etmiyor olabilir.üstelik sonuç 0 anlamadığım o kadar hormon ilacı kullanmışken hayrett.normalde daha önce beta hcg de 34,15,9 sayılarını gördüm kendi kendime hamile kaldım tam bi hamilelik olmasada.ama yola devam çikolata kistinde olmaz diye bişey yok sadece mücadele mücadele olmazsada Allah dan ne yapabilirimkii....

arkadaşlar siteye yeni üye oldum benim sorunmda polkstk over 7 senelk evliym ilk 4sene aralıksz tedavi gördm.şimdi ise hiçbişey yapmyrm,bal çakşır kökü karışımını önerdlr bize eşimle 1 aydr sabah akşam onu yiyoruz allah inşallah bizede anne olmayı o duyguyu tatmayı nasip eder...

canım senin tek sorun polikistik overmi emin misin çünkü 3 yıl önce bizimde öle idi bende polikistik over var gebe kalamıyodum eşimin sperm sayısı ozaman çooooooook yüksekti doktorumuz glifor şeker ilacı kendisi birde folic asit verdi 15 gün sonra oluma gebe kaldım ama doktor hatası yüzünden 9 aylıkken doğdu 2 gün yassşaya bildi ancak yaani polikistik overse tek sorun çabuk hallolması lazım 7 sene nedemek

yaa kızlar alakasız ama 2 gündür girmiodum buraya bu katılıyorum yada katıllmıorum nee oluyo anlamadım ben ve inşaallah tedavide olan arkadaşlarımın hepssinin bebişleri tutulr annelerinin göbüşlerine rabbim bana ve isteyen biz hatunlara anneliği tez zamanda nasip eder inşaallah..amiiiiiiiin.

slm herkese sheegy canım polikistik over da abimin eşi doktor yumurtalıklarının durumu kötü olduğunu sölediği halde bekarkenden tedavisini ihmal etmemiş evlendikten sonra hiç birşey yapmadan normal yolla hamile kaldı.yani nasip kısmet işi belki ama arkadaşımda da aynı dert vvardı oda çocuk istediğinin 3. ayı kisti görünmüyordu oda incir kürü yapmış havuçlu kaderinde vardı belki bilememde bebişi tutundu.yani okadarda canını sıkma olacak seninde en kısa zamanda inşallahhh.benimde çikolata kistim var daha önce düşük yaptığım halde tüp bebek denediğim ay hamile bile kalamıyorum bu 2.deneyişim tüp bebeği yenildiğim an tekrar ayağa kalmaya çalışıyorum olacak inşalalahh diyorumm.allah tüm isteyenlere versin.

ya bide şu çikolata kistini yok etmenin yöntemi olsa.laparoskobide oldum histeroskobide sadece içi boşaltıldığı içi tekrarlıyorr.elimden sadece bu ara soğan suyu yapmak geliyor bildiniz bir yol varmı :)

ya bide şu çikolata kistini yok etmenin yöntemi olsa.laparoskobide oldum histeroskobide sadece içi boşaltıldığı içi tekrarlıyorr.elimden sadece bu ara soğan suyu yapmak geliyor bildiniz bir yol varmı :)

hı cbır bılgım yok allh sıfalıgını evrsın sogan kurunu uygula ama

arkadaşlar merhaba,kısmetse ocak ayında biz de tüp bebek yaptıracağız(hikayemi anlatacagım uzun uzun)merak ettiğim şey:bal tarçın çörekotu polen karışımını adetin 2.gününden 14.güne kadar deniyor.şimdi başlasam adetimin 2.günü başlayıp 14.günü bıraksam,kasım ve aralıkta yine adetimin 2.günü baslayıp 14.güne kadar içsem olurmu?yoksa ocaga kadar ara vermedenmi içeyim ne dersiniz?lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var

merhaba bu karışım bir çok kişide işe yarayabiliyor ama benim gibi bazılarında kist yapıyor adetin 2. günü başlıyorsun 7-8 gün kullanıyorsun 1 tatlı kaşığı dolusu yiyorsun sabahları
ama bence bu ay başla önümüzdeki ay adet olunca muayene ol hormon tahlillerine baktır kist yapmışsa belli olur daha kullanmazssın
ben daha önceden 3 kere kullandım az da çok da kullandım kiste neden oldu her seferinde 2-3 ay doğum kontrol hapı kullandım geçsin diğe
sendede kist olursa ocağa kadar ancak geçer tabiki dileğim kist olmaması ama tedbirli olmak lazım sonra insan çok üzülüyor

saol cnm.kist tehlikesi varsa içmem.riske atmam tabi.ben sadece yumurtalarımı geliştirip tğp bebk sürecini kolaylaştırmak istemiştim.ne yapsakki

bal tarçın çörekotlu karışım kist demi yapıyo vay be.ben bebiş için onu uyguladım kaç sefer.sonuçta çikolata kisti bişi yapmasamda büyüyecek.ama 3 kere kimyasal gebelik yaşadım birinde incir kür yapmıştım birinde soğan kürü ardından tarçınlı çörekptlu karışım yapmıştım .ama kistimi nasıl etkiledi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…