- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.259
- 108
Böyle bir kayinvalidee isteyeeeenn parmak kaldirsinnn :)Aynen ya yatıp kalkıp dua ediyorum kv’min ağzı var dili yok bildiğin. Benimki beni mutfağa bile sokmaz genelde üstün başın kirlenir, kokarsın diye
Asıl bombayı patlatıyorum. Kaç gündür resmen yalvarıyor gelip evini temizleyeyim, camlarını sileyim, balkonlarını yıkayayım sen yapamazsın diye. İçi rahat etmiyormuştabi ki kabul etmiyorum 65 yaşında kadına mı yaptıracağım elim ayağım tutuyor çok şükür.
Tabi ki konuşmuyoruz. O da konuşmamalı. Herkesin kendi görüşü ama k.v nin aşağıdaki sözünde yanlış birşey göremedim. Basit yemek sözüne ise polemik yaşamamak için yorum dahi yapmadım.Ama o anneniz....Annemizle konuştuğumuz gibi kv ile konuşabiliyor muyuz? Ben kendi adıma konuşamıyorum, ağzımın payı bildirildi çünkü ben senin annen değilim dikkatli konuş diye, oysa saygısızlık vs değil samimiyet vardı benim konuşmalarımda.
Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar.
Allah allah oluyor mu? Ben 7den sonra bisey yemiyorum. Evimde cig sebze yiorum genelde. Alkali besleniyorum. Cay da siyah cay icmem zaten bitki cayi icerim.
Herhalde koydu ki bu kadar dert olmuşBende seyi merak ettim acaba cayi koydu mu ?? :)
Koymamış ablamızBende seyi merak ettim acaba cayi koydu mu ?? :)
Tabi ki konuşmuyoruz. O da konuşmamalı. Herkesin kendi görüşü ama k.v nin aşağıdaki sözünde yanlış birşey göremedim. Basit yemek sözüne ise polemik yaşamamak için yorum dahi yapmadım.
Çok iyi anladım, aynısını ben kayınvalidem için düşünüyorum.
Ben gitmiyorum artık o ayrı dava.
Ancak, gittiğim zamanlarda, tam çocuğun altını alacağım "ay babanın çayını tazeler misin?" gibi bir soru yönelirdi.
"Çocuk ile ilgileniyorum şu an" diyerek ters bakardım, ikilemezdi.
Sonraları anladı birşeyleri, artık birşey demiyor.
Benim evime geldiği zaman, başım gözüm üstüne.
Zaten kimseden bir iş beklemiyorum.
Ama ben çalışan ve 2 çocuklu bir kadınım.
Senin beni düşünüp, işten geldi çocuk peşinde de koşuyor diyeceğin yerde, bir de kalkıp benden iş beklemesi...
Diyecek lafım yok, aslında çok ta, buraya sığmaz
Kv ye hizmet etmeyecekseniz neden evlendiniz?Evleneli bir yila yaklasti. Kayinvalidemi ayda iki görüyorum ortalama. Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar. Ve modern gecinen el opmesine karsi demokrat tipler bunu yazarken gulesim gelio valla. Onlar 60 ben de genc sayilmam 40 a geldim.
Ne biliyim ya 85 yasindaki babannem rahmetli anneme bir gun olsun kalk bana cay koy dememiştir. Annem kalksa otur ben koyarim sen yoruluosun calisiosun derdi. Bu sekil cay istemek lakayt degil mi sizce de? Cay koyamicak kadar yoruluosan cagirma en iyisi ne bileyim. .
Konu sahibi bariz Kayinvalidesini sevmiyor.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabi ki ama eşi için yapabilir ne var bunda. Kadının yaptığı yemeği bile küçumsuyor.Çay bahane yani ..yok üslup falan hepsi bahane..Ama biz hangi tonda hangi ifadeyle söyledi bilemeyiz ki. Konu sahibini rahatsız ettiyse emir kipiyle ve yakın olmayan bir tonda söylenmiş olduğunu varsayıyorum ben. Bu işler çok zor cidden, bazen bir bakıştın kv ile aranızdaki mesafeyi size olan bakışını, oğlunun yanında rol yaptığını ve sizi rakip gibi gördüğünü anlıyorsunuz, annesi yerine geçirebilen ya da o samimi ilişkiyi sağlayanlara çok özeniyorum yalan yok ama kv benim tüm iyiniyetimi sömürüp, yapmadığım şeyleri bile yaptı deyip beni aşağılarken olmuyor işte...
Mesela kendisi eşimle bizi yolda görür kafasını çevirir trip atardı, anneme demiş ki senin kızın beni yolda görüp selam vermiyorŞaka gibi neler neler
Elbette
Susarsam ne yapacagim?
Ben kimsenin dolabini izinsiz acip bardak arayamam. Benim evimde de biri acsa cok ayiplarim ve bir daha evime sokmam.
Suya bile usenecek insan cagirmasin beni :) hani cok misafirperverdi bu millet? Cayi misafire koydurtarak mi oluyor misafirperverlik?
Rabbim herkesin kalbine güzellik iyi niyet versin köreltmesin kalplerini karartmasın...
Dualar guzel bizde amin diyelim. Ama sunu da belirtmeden gecemicem 3 gunluk dunya icin bukadar egoya deger mi ya. O senin akranin degil ki aşık atasin. Buyuklerimize karsi saygi sevgi hürmet orf adetlerimizden daha cok dinimizden gelir. Dolayisiyla konu sahibini kınıyorum ilerde kendisi de belki kaynana olacak belki olmayacak ama 60 yasinda kendinden küçük birine hizmet etmek zorunda birakmasin Allah.Allah herkesin kalbine adalet versin. Allah kimsenin kalbini “kadın erkek eşitliğini savunan, bunu da insanlara bağırarak değil, espriyle karışık anlatmayı tavsiye edenlere” kötü niyetli ve kararmış kalpli diyecek duruma getirmesin.
Allah kimseye ataerkil düzeni din kılıfının içinde yüceltmeyi nasip etmesin.
Allah kimseye “cümle içinde Allah’ı geçirip, istediğime kötü niyetli ve kararmış kalpli imasında bulunabilirim” kibrini vermesin.
Ya ben erindim sallama yaptim kiz gel icek :)Biriniz çay koysun içelim diyesim geldi dönüp dolaşıp bu konu başlığını görüyorum
Ya ben erindim sallama yaptim kiz gel icek :)
Hahaha supersin ya :)İyi hadi çay olsun da sallama olsun önemli değil konum at geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?