Tandır gibi yani.
Yağsız, sossuz makarnadan iyidir
Benim kv köylüdür, köylü dediysem baya baya böyle inekleri tavukları falan var. :))) ama hiç emir kipiyle konuşmaz. Kendi yapar veya çay mı demlesek, şöyle mi yapsak vs diye isteğini belli eder. Yaptığımda da bi dünya hayır duasını alırım. Burdaki kvleri görünce benimkini öpüp başıma koyasım geliyor. :))))
Emir vererek konuşması tabiki doğru değil, o şekilde istediği müddetçe duymamış gibi yapın.
60 yaşındaki kadın bana çay getirse utanırım.
Kendim kalkar alirım
+1000000O kadar dejenere olmusuz o kadar bozulmusuz ki. Yani bozulmussunuz siz ve sizin zihniyetinizde olanlar. Sizden buyuk ınsanlara kv kp olmasa da hızmet etmek cay koymak mutfagını toplamak bızım kulturumızde var bunlar. İncileriniz mi dökğlğr. Siz de ikiyğzlüsünğz o zaman gitmeyin. Hem rahatsız olup hem de yemeklerini yemeyın.rol yapmayın.kocanıza da kv nize de.
Vay be ,onlar demeden koymalısınız zaten.
Yazık diyprum. Ben kv me gittiğimde hasta falan değilsem, mjtfaklarını toplarım caylarını koyarım, evlerinden giderken de temiz bırakır giderim. Üstelik bi karsılık da beklemıyorum. Beklemek de hos degil acıkcası.
Sizin adınıza boyle bir zihniyete sahip oldupunuz için üzüldüm. Sizin uetiştirdiğiniz çocuklsr da toplu taşımalarda büyüklerine yer vermekten aciz, saygı ve centilmenlikten uzak gençler oluyor ne yazık ki.
Siz ailesine dusmemissinizYa iste mesele bu, alcak gonullu kibar fedakar anadolu annesinden eser kalmadi. Gelini nasi kullansam diye dusunen bi nesil kaynana oldu sinir bozucu.
O kadar dejenere olmusuz o kadar bozulmusuz ki. Yani bozulmussunuz siz ve sizin zihniyetinizde olanlar. Sizden buyuk ınsanlara kv kp olmasa da hızmet etmek cay koymak mutfagını toplamak bızım kulturumızde var bunlar. İncileriniz mi dökğlğr. Siz de ikiyğzlüsünğz o zaman gitmeyin. Hem rahatsız olup hem de yemeklerini yemeyın.rol yapmayın.kocanıza da kv nize de.
Vay be ,onlar demeden koymalısınız zaten.
Yazık diyprum. Ben kv me gittiğimde hasta falan değilsem, mjtfaklarını toplarım caylarını koyarım, evlerinden giderken de temiz bırakır giderim. Üstelik bi karsılık da beklemıyorum. Beklemek de hos degil acıkcası.
Sizin adınıza boyle bir zihniyete sahip oldupunuz için üzüldüm. Sizin uetiştirdiğiniz çocuklsr da toplu taşımalarda büyüklerine yer vermekten aciz, saygı ve centilmenlikten uzak gençler oluyor ne yazık ki.
Ayda 2 kere de görüşsen demekki takacak yine bişey bulunuyor
Onlar demeden siz koysanız hani eve gidince de zaten çay meyve zırt pırt işi oluyor Ha orda yapmışsınız ha evinizde bir çay ya alt tarafı
Bunun sosyal demokratla ne alakası var ki
Bilmiyorum ama anneniz dese yanlış anlamazdınız diye düşünüyorum. Altı üstü çay diyorsunuz,size geldiğinde de hep siz iş yapıyorsunuzdur o zaman . Sonra kv bana yardım etmiyor demeyin de .
Bilmiyorum ama anneniz dese yanlış anlamazdınız diye düşünüyorum. Altı üstü çay diyorsunuz,size geldiğinde de hep siz iş yapıyorsunuzdur o zaman . Sonra kv bana yardım etmiyor demeyin de .
Basit yemek derken yani ne pişirmişti merak ettim valla
Anneniz için çok üzüldüm. Evladından bir şey isterken utanıp sıkılıyor. Bari annenize yapmayın.Ya annem demez iste fiziksel olarak kotuyse mesela ayagi kirik o şekildeyken anca o zaman utana sikila rica eder. Eve cagirdigin insana kalk cay koy demek bana sacma geliyor. Ben misafirim evet misafir degilsin diyenler olmuş. Ogullariyla evlendim diye bu muameleyi hak etmiyorum. Annem onun ogluna boyle yapmiyor çünkü. Gelin diye bi kavram yok benim lugatimda.
İfrit olduğum kaynana tipi.
Ben evime misafir çağırdığımda "kalk hadi bir çay koy bize" nasıl diyemeyeceksem, kayınvalide de dememeli.
Sonuçta davet edilen kişi sizsiniz. Misafir olarak gitmişsiniz. Bir çay koymak ne kadar zor olabilir ki?
Enteresan insanlar, enteresan hayatlar.
Benim de iki oğlum var, Allah aklıma fikrime ve dilime mukayyet olsun diyorum.
Kaynanamla yaşadıklarımı gördükçe, burada yazılanları okudukça acaba diyorum belli bir yaştan sonra erkek anneleri sıyırıyor da mı böyle şeyler yapıyor? Ben de mi aynı olacağım acaba?
Gözüm korkuyor resmen...
Hastalik dugun dogum cenaze gibi olaylarda hic gocunmam.
Bunun disinda baskasinin evinde asla mutfaga girmem. Annem, babam, ablam, kv dahil... Misafirim ben. Agirlamayacaksa cagirmasin.
Suyumu bile kendim almam.
Kendi evimde de biri mutfagima girip cay falan yapsa acayip sinir olurum. Ne haddine?
Hay yaşa. Gelin ne ya hizmetci almis gibi tuhaf bir uslup.. Kibarini yazicam sen kabasini anla canim gözün kesmiyorsa çağırma.
Siz ailesine dusmemissiniz
Eskiler kayinvalidesini hani o masum Anadolu kadını varya..onları bir anlatırlar roman yazılır roman. .
Cay yapip ayaginami getirecekti?
Cay demlemek nekadar zor olabilir ki?
usengeclikde zirve sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?