Kalk bi cay koy

Anneniz için çok üzüldüm. Evladından bir şey isterken utanıp sıkılıyor. Bari annenize yapmayın.

Hahaha napiorum anneme ya Annemim mizaci oyle bisey yaptigim yok. Inanamiosun dimi sana is buyurmayan kayinvalide ve anne olmasına. Gerceklikten uzaklasiosun okudukca. O kadar bicaresiniz ki üzülüyorum valla. Is yaptirmayan fedakar anneler var haberiniz olsun.

Banada yaptı kayınvalıdem.

Yemek yemıstık sofrayı toplarken ve dısarı cıkma planımız varken bana tatlı yap dedı.

Uslubu sert ve kabaydı, NEDEN dedim ? Hanı mısafır gelecek dese anlarım. Hıc canım cektı dedı.
O tatlıyı yaptım, ama sonra esımın agzına sıctım . Bana nasıl boyle muamele etmesıne goz yumarsın uyaracaksın dıye. Bılmıyorum uyardı mı ama bır daha bu sekılde olursa yapmayacagım. Kac zaman gectı gururuma yedıremıyorum , bunu soylemenın ellı tane yolu var.

Kızım tatlı yapar mısın sana zahmet olmzsa?

Bu sekılde soyleseydı sorun yoktu , yaptıgı sey bır guc savasıydı ses tonu , soyleme tarzı yuz ıfadesı hıc hosuma gıtmedı ama ınsan bır kere bu duruma duser ıkıncıye dusmez. Konu sahıbını anlıyorum

Ben sizi haklı bulamadım. Eşlerimizin annelerine cidden bu kadar mı toleransımız yok? Gerçekten herkes, her şeye aşırı tahammülsüz olmuş. Ki kayınvalidem benden hiçbir şey beklemez. Ama "bir çay koy da içelim." dese buna asla alınmam. Zira alınacak bir şey yok.

senin annen çay koy kızım demiyor mu yaa. ablam gelir abla kız çay koysana derim. bu bir samimiyettir. toplum takıntı konusunda uzaya doğru gidiyor.. vay halimize

Bence anlama güçlüğü yasiyoruz gene de sen bilirsin. Aramizda bir samimiyet yok oyle. Iyi bi daha bana kirici bisey soylerse sus kiz saf saf konusma deyim o zaman madem bu kadar lackayiz.

ben koyarım ya bir çay istemiş alt tarafı ne olacak:)
art niyet hissedilir ama art niyet kullanılma hissedersem ters yaparım o ayrı

Pek oyle degil isler. Kendi evin mi is bi tapu asamasina gelsin anlarsin. Yerinizi bilin kizlae. Bu kadar sahiplenmeyin. Uzulen siz olursunuz.

Konu sahibi en son yorumunda o kadar haklısın ki...
Ben herşeylerini yapıyordum da noldu kıymet mi bildiler yok gittikçe arsızlaştılar, artık o evde ne yer ne içerim bunu da dedim kocama. Gık diyemedi. Neden çünkü bana yapmadıkları kalmadı.
Bu devirde iyiniyeti sömüren de çok. Konu sahibinin dediği gibi kendi eviniz gibi sahiplenmeyin bir lafla dumur olursunuz...

Bence anlama güçlüğü yasiyoruz gene de sen bilirsin. Aramizda bir samimiyet yok oyle. Iyi bi daha bana kirici bisey soylerse sus kiz saf saf konusma deyim o zaman madem bu kadar lackayiz.

çay koy demekle mi laçka oldunuz farkında mısnız iyice saçmalıyorsunuz.. yaw samimiyet olmasına gerek yok eşinin annesi o annesi. en azından bunu düşünürekten takıntı yapma. gel evi tepe tırnak temizle dememiş. kadın yemek yapmış sende çay koy

Pek oyle degil isler. Kendi evin mi is bi tapu asamasina gelsin anlarsin. Yerinizi bilin kizlae. Bu kadar sahiplenmeyin. Uzulen siz olursunuz.
Sanirim orf adetlerimiz size ters geliyor ben bu sekilde daha mutluyum acikcasi . Evlilik size agir gelmis olmali kaldiramiyor musunuz.
Ha bir de birakin bu bati kulturlerini nerden geldigimizi unutmayalim lutfen..

Cay demlemek lackalik ni

Su alabilir miyim mi diosun :) bunu denicem valla

Elbette
Susarsam ne yapacagim?
Ben kimsenin dolabini izinsiz acip bardak arayamam. Benim evimde de biri acsa cok ayiplarim ve bir daha evime sokmam.
Suya bile usenecek insan cagirmasin beni :) hani cok misafirperverdi bu millet? Cayi misafire koydurtarak mi oluyor misafirperverlik?

Adina üzüldüm. Allaha sukur dunur olacak bir durum yaşamadık simdiye kadar hep el ustunde tutuluyorum. 2 cocuk annesi olmama ragmen hediyelerim dogumgununkutlamalarim eksik olmaz. Ki zaten bende onlara karsi öyleyim.

bende sevmiyorum bana emir verilmesinden şunu bunu böle şöle yap denmesinden.. ister yaparim ister yapmam demi... valla kim olursa olursun sinirleniyorum... eşime de dahil.. dinlemiyorum bile.

Düşmem çünkü zaten oyle bir aileyle evlenmem. Herkesin standartlari farkli. Niye kimsenin standarti yok herkes sizin gibi saniosunuz ki.
Siz herkesi burdan ne biliyorsunuz?
Tutturmuşsunuz herkes herkes diye..
Eşim benim aileme değer verir bir dediklerini ikiletmez. .Ne yapıyorsa canı gönülden yapar ..
Bende;
Elime yapışmaz yani bir çay koyarım.Birileri dese de demesede.
Bizim ailece bozulmaz rituelimizdir çay içmek

bende sevmiyorum bana emir verilmesinden şunu bunu böle şöle yap denmesinden.. ister yaparim ister yapmam demi... valla kim olursa olursun sinirleniyorum... eşime de dahil.. dinlemiyorum bile.
Ne ara bu kadar tahammulsuz olduk şaşırıyorum. Sizin girusunuze sonsuz saygi duyuyorum ama bana hayatin dogal akisina aykiri gelmiyor bu durumlar acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…