Anneniz için çok üzüldüm. Evladından bir şey isterken utanıp sıkılıyor. Bari annenize yapmayın.
Kayinvalidemin evi kendi evimdir. Onun demesine gerek yok gider cay kahve koyarim karsilikli iceriz.
Evet herkes bizim gibi değil. Size madalya takıyorlar.Düşmem çünkü zaten oyle bir aileyle evlenmem. Herkesin standartlari farkli. Niye kimsenin standarti yok herkes sizin gibi saniosunuz ki.
Pek oyle degil isler. Kendi evin mi is bi tapu asamasina gelsin anlarsin. Yerinizi bilin kizlae. Bu kadar sahiplenmeyin. Uzulen siz olursunuz.
senin annen çay koy kızım demiyor mu yaa. ablam gelir abla kız çay koysana derim. bu bir samimiyettir. toplum takıntı konusunda uzaya doğru gidiyor.. vay halimize
Pek oyle degil isler. Kendi evin mi is bi tapu asamasina gelsin anlarsin. Yerinizi bilin kizlae. Bu kadar sahiplenmeyin. Uzulen siz olursunuz.
Bence anlama güçlüğü yasiyoruz gene de sen bilirsin. Aramizda bir samimiyet yok oyle. Iyi bi daha bana kirici bisey soylerse sus kiz saf saf konusma deyim o zaman madem bu kadar lackayiz.
Sanirim orf adetlerimiz size ters geliyor ben bu sekilde daha mutluyum acikcasi . Evlilik size agir gelmis olmali kaldiramiyor musunuz.Pek oyle degil isler. Kendi evin mi is bi tapu asamasina gelsin anlarsin. Yerinizi bilin kizlae. Bu kadar sahiplenmeyin. Uzulen siz olursunuz.
Ha birde Allaha sukur tapum da elimde evimde. :) sevgilerPek oyle degil isler. Kendi evin mi is bi tapu asamasina gelsin anlarsin. Yerinizi bilin kizlae. Bu kadar sahiplenmeyin. Uzulen siz olursunuz.
Cay demlemek lackalik ni
Bence anlama güçlüğü yasiyoruz gene de sen bilirsin. Aramizda bir samimiyet yok oyle. Iyi bi daha bana kirici bisey soylerse sus kiz saf saf konusma deyim o zaman madem bu kadar lackayiz.
Su alabilir miyim mi diosun :) bunu denicem valla
Adina üzüldüm. Allaha sukur dunur olacak bir durum yaşamadık simdiye kadar hep el ustunde tutuluyorum. 2 cocuk annesi olmama ragmen hediyelerim dogumgununkutlamalarim eksik olmaz. Ki zaten bende onlara karsi öyleyim.Konu sahibi en son yorumunda o kadar haklısın ki...
Ben herşeylerini yapıyordum da noldu kıymet mi bildiler yok gittikçe arsızlaştılar, artık o evde ne yer ne içerim bunu da dedim kocama. Gık diyemedi. Neden çünkü bana yapmadıkları kalmadı.
Bu devirde iyiniyeti sömüren de çok. Konu sahibinin dediği gibi kendi eviniz gibi sahiplenmeyin bir lafla dumur olursunuz...
Siz herkesi burdan ne biliyorsunuz?Düşmem çünkü zaten oyle bir aileyle evlenmem. Herkesin standartlari farkli. Niye kimsenin standarti yok herkes sizin gibi saniosunuz ki.
Ne ara bu kadar tahammulsuz olduk şaşırıyorum. Sizin girusunuze sonsuz saygi duyuyorum ama bana hayatin dogal akisina aykiri gelmiyor bu durumlar acikcasibende sevmiyorum bana emir verilmesinden şunu bunu böle şöle yap denmesinden.. ister yaparim ister yapmam demi... valla kim olursa olursun sinirleniyorum... eşime de dahil.. dinlemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?