kalkalım mı artık

Yenge salakmış... başka bir açıklama yok yani. hiç üzerinde düşünmene değmez , herif ne ya bir kere

Tabi ki söylerim , kadın erkek ayrı oturduğumuz çok nadir oluyor ama ortam sarmazsa gider derim kalkalım diye. kime ne

Bence sizin cesaretinizi ve eşinize ilişkinizi kıskanmiş o nedenle. Sürekli laf sokması fa ondan arabada cami indirip uyudu Mh diyo hala sanane yaa belki eve gidip eşinle Sevişcen tövbe tövbe. .

İlginçmiş.

Bizde genelde ... daha gitmeden eşim der ...muhabbet çok uzar şimdi sen sinyal ver kalkalım mı diye ...

Yani denir ... Kadın da der erkekte ...kim kalkmak istiyorsa ...

Ama yenge asla benim senede birden fazla bir araya gelemeyeceğim türden . Araba camını açıp hızını alamamış bir de .

Yazık .

Yenge sizin çalışıyor olmanız mi desem durusunuz konuşma tarzınız kendinize olan güveniniz mi desem bir kiskanmis çok belli bir de kafaya takip küçük düşürmek istemiş çalışmayan uykusuz ise gitmenin zorluğunu bilemez diyip tersleyin. Bende tüm gün evde yan gelip yatsam gece 2 ye kadar misafirlikte kalırdim diyin. Bu tarz insanlar hala var mı anlamadım yani.

bu kadınlar erkeklerin her konuda en bilgili en akıllı en mantıklı olduğu ön kabulünü bu kadar nasıl içselleştirmişler acaba ya?

hani benim kafam basmıyor, kocam demese ben akıl edemem diye kabul etmektir bu. stockholm sendromu resmen.

Erkek hegomonyasında yaşamaya ne çok alışmış o kadıncağız yazık...
Sizin üzerinize ne çok gelmişler yine de güldüm geçtim diyorsunuz ,tebrikler. Ben olsam kavganın alası çıkardı...

Ona neymis be çalısmıyordur o muhtemelen sende çalısta görelim deseydin kolaymı zormu

Niye mesaj atsın nikahlı kocası

Olayları büyütmeyelim diye ezilecek mi bu kadınlar

Meseleye ezilmek düşüncesiyle bakınca böyle yorumlamayı haklı buluyorum. Ama derdiniz bir problemi farklı yollardan çözme çabasıyla bunu eziklik gibi karşılamazsınız.
Eşi de benzer bir şey yapsa, mesaj atsa yani, karısının karşısında eziliyor diye mi yorumlayacağız. Burda mesele, problemi kendi aranda çözebilmek olmalı.
Ezilmesin diye , bu saçma yorumların muhatabı mı olsun. Kaldı ki konu sahibi bu kadına ezilmemiş , eşine de, ama kadın densiz yorumlarına devam etmiş. Ağzını kapatamıyorsunux böyle insanların, buna da ezilmemek denmiyor ne yazık ki...
O sebeple evliliği salt ezilme ezme yeri değil de, bir temsiliyet olarak gördüğümüzde, eşi de benzer bir olayda, problemi farklı çözmeye çalışacaktır

Biraz kaba olucak ama,Koca senin,keyif senin.İster oturduktan 5 dk. sonra,İster 50 saat sonra,Hıı hıı deyip,sonra kadının odunu patlatacak en cirtlak sesimle, ''Mustafa,hayatım kalkalım artık'' vurgulu bir sekilde cıgırırdım,yemin ediyorum

Işte bile olsa kapalı kapıyı hep tıklayıp girmisimdir destur falan istediğim yoktu yani

Ayyy erkek adama kalkalim mi nedir.
Biz kadinlar ne bilelim ne zaman kalkmak gerektigini erkekler bilir
Ay bu ne biçim kafa yahu.

tabi ki hayır. Siz eşsiniz. İkinizde gayet güzel kalkma kararını verebilirsiniz. Sizin yenge kısmı biraz eskide kalmış

''Herifler'' de nerde nasıl davranacagını bilmesi gerek.
Bilmiyorlarsa da hatırlatmakta fayda var, siz erkeğin ''fazlasıyla'' sözünün geçtiği bir şehirdesiniz sanırım.
Aile olunduysa ortak karar verilir, sadece ''herifler''in lafı ile hareket edilmez.

çok konuşmasınlar
hep bu erkeklere hürmet merakından oluyor
bu kadar sorun oluyorsa keşke mesaj yazsaydınız
gerçi çok sorun yapılcak bişey de değil de

Her halta karışmasalar olmaz.
Öyle bir derim ki vallaa..
Hele ki ertesi gün çalışacaksam eşimde bunu bildiği için o kadar oturmaz.
Kalkalım mı demekte ne var ya hadi kalkıyoruz dememişsin ki sadece kalkmayı teklif etmişsin
Ayrıca ona ne yani? O alay etmeler falan da hiç hoş değil sinir oldum o yengeye ben..
Sinir oluyorum şu erkekleri üst seviyede gören zihniyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…