kalkalım mı artık

semihanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
371
170
123
Diğer
merhaba herkese, sizlere danışmak istediğim bir konu var dert değil ama sıkıntı ettim kendime sizin görüşlerinizi de alıyım dedim.
dün eşimle misafirliğe gittik. eşimin amca hanımı gelini oğlu ve birde ev sahibi arkadaşları olan bir çift vardı. erkekler ayrı oda biz kadınlar ayrı oda da oturduk. bir ara biz mutfağa geçtik orada muhabbete devam ettik. eşimin kuzeninin kızı annesine hadi gidelim dedi bir değil iki değil bende git babana söyle canım dedim. çocuk iki defa gitmiş kızıp göndermişler bende eşime gitmesini benim adımı verip kalkalım diyor de dedim çocuğa,çocuk geldi tamam diyor dedi. ev sahibi gelini kahve yaptı erkeklere biz istemedik içeri geçtik biz tekrar. baktım saat 11 olmuş birde ben gidiyim söyleyim dedim gittim kapı örtülü çaldım girdim, eşime kalkalım mı artık dedim tamam dedi. geldim oturdum yerime, eşimin amca hanımı olurmu öyle şey biz hiç diyemedik heriflerimize kalkalım mı diye denmez (ha bu arada ben çalışıyorum eşim çalışmıyor cumartesi günü) ben dedim neden bizde öyle bişey yok ben sabah erken kalkacağım o yatacak dedim olmaz denmez kızım diyor onlar bilir ne zaman kalkacağını (eşim bir oturdumu kalkmayı bilmez bayram gezmelerinde bile hemen kalkalım dememe rağmen oturur kalır) madem çok oturacak o zaman beni getirmesin dedim mecbur geleceksin dedi... birsürü laf söyledi o söyledi ben söyledim ev sahibi kadında şaka yapıyor yengen dedi yok ne şaka yapacağım diyor doğru söylüyorum dedi neyse o sıra eşimin sesi duyuldu kalkıldı kabanlarımızı giyerken daha bana üstünü çıkarmadan yat emi kabanınla diyor, üstünde durmadım. arabaya bindik eşime yengen böyle böyle yaptı dedim sende kendini alıştırma uykuya dedi, sinirim bozuldu, neyse dedim ses çıkarmadım sustum. yakın yerde oturuyoruz yengelerle, arkalı önlü eve giderken ışıklarda camı indirdiler eşimde indirdi. yenge, semihanur uyudumu diyor kabanıyla yatsın ha çıkarmasın diyor güldük geçtik.
şimdi kendimi sorguluyorum acaba benmi yanlış yaptım ve altı yıllık evliliğimde parmakla sayılır yani eşime hadi kalkalım demem genelde ne kadar oturursa otururum, siz misafirlikte eşlerinize dermisiniz nasıl olur bu işler. okuyan herkese teşekkür ederim, uzun olmuş yine bu kısa yazma işini beceremiyorum.

Bu akrabalar da her halta karışmazlar mi deli olurum.
Çok normal bu. Saat olmuş 11 o saatten sonra misafirlik sürmez zaten.
Kaldi ki siz evlisiniz ne zaman kalkacağıniza neden erkekler karar versin.
Bu kadar basit şey kadın erkek diye ayrılır mi.
Saçmalık

yenge hanım saçmalamış, neden kadın kalkalım mı demezmiş ya, ilk defa duyuyorum, resmen seni küçük düşürmek için 30 takla atmış, kendi oturmak istiyorsa otursun, sana terbiye öğretmek ona mı kalmış, bi de üstüne basa basa dalga geçiyor kabanla yat diye, eşine de aferin yengeni tutmuş, bence siz bu yenge hanımla az görüşün
senin uykunun derdi sülaleyi germiş pes valla

bende gerildim ve orda altı kadınız hiç biride beni destekleyici birşey söylemeyince eşimde böyle söyleyince acaba dedim

biz 35 yıllık evliyiz.eşime ben derim,hadi kalkalım diye.gençliğimde de böyleydi.hala da böyle.
eşim der,sen evin sahibi hanımın durumunu iyi anlarsın,ne zaman sıkılmaya başlarsa,kalkalım de,ben kalkarım.
eşinize böyle söyleyebilirsiniz.erkekler ,hazır hizmet gördükleri için,ev sahibi kadının halinden anlamaz,

başlangıç da kim kime ne dedi, yat yu muhabbeti ne laka vs. ama kafaya takmayın. kadın put gibi illa erkeği mi bekleyecek misafirlikte. alt tarafı kalkalım demişsiniz.

Tabiki de derim.
Niyeki oyle bi kuralmi varmis.
Yengede baya abartmis sakayi.
Cami indirip hala ayni sakayi yapmasi da itici olmus.
Sonucta esin sabah erken kalkmiyacak istedigi kadar oturur illaki diyeceksin sabah ise gidecek olan sensin.
aynen belki şimdi miss gibi yataklarında uyuyorlar ben burda uykumu alamadan kalktım

bende gerildim ve orda altı kadınız hiç biride beni destekleyici birşey söylemeyince eşimde böyle söyleyince acaba dedim

yok be canım sen haklısın rahat ol, belki diğerleri kadından korkuyordur dili pabuç kadar baksana...

ama eşin çok ayıp etmiş ya, ne demek uykuya alışma falan, buz gibi sen haklıyken resmen terbiyesiz yengeyi savunmuş

Yenge belli ki erkeğan o senin gızım, tadinda bir kadin.
Cevap vermeniz iyi olmus.
Hayir bir de calisacaksiniz yani, saat de gec olmus, daha ne olmaliydi?
Demek ki yenge de hep kalkalim diye soylemek istiyormus, icinde kalmis bence.

Yalniz esinizin cevabi da bi tuhaf.
Herhalde calisacaksaniz uyuyacaksiniz da.

bence de hafta içi misafirlik,en geç 11 e kadar olmalı.hafta sonu otursunlar 1 e 2 ye kadar.evin sahibi açısından ,düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…