kalmaya gelecek misafir sadece eşime haber veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
şehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.

şehir dışından bir gece kalmak için gelecek misafir sadece eşime haber veriyor. (eşimin tarafından akraba) burdan başka bir şehire geçecek. beni hala aramadılar sizce normal mi? gerçi virüs zamanı gelmesi hiç normal değil orası da ayrı konu.
Eşinle sen aile değilmisiniz? Gelecek olan misafir ailede olan her kişiyi arıyomu 😶 kocan yetmiyormu?

Ben de mi gariplik var yahu ??

Benim akrabam bana gelecekse beni arar eşimi niye arasın.

Eşimin de gelirse onu arar bu kadar basit.

Sonra da birbirimize sorar evet hayır dönüş yaparız.

Dünyanın en tuhaf şeyi buymuş gibi tepki vermeyi anlamadım ben 😬

Normal değil tabi. Ben bu konuda çok hassasım kıyamet kopar.
Bence siz arayın virüs var virüs deyin. 2 ay oturamadı millet sürekli bi gezme peşinde
çok önceden haber vermişlerdi bende önce onu aramışlardır beni de ararlar diye düşündüm eşime birşey demedim. ama gelecekleri gün geldi aramadılar.

ben cok rahat dusunuyorum herhalde bilmiyorum ama yani ayni evin icinde yasayan iki insan cok ekstrem bir durum olmadikca birbirini idare edebilmeli, misafirler de gumrukten gecis izni gibi bir yere kalmaya gideceklerinde telefon trafigi yasamamali bence. birinizi aramis soylemisler iste.

Gelecek kişi sizinle birebir iletişimi olan biri mi?

Eşimin tarafinin coguyla birebir muhattap olan biri degilim ben mesela doğal olarak böyle şeyleri eşime haber verir veya sorarlar, bana değil.
Eşim de bana haber verir veya plana göre karşidakilere "eşimle de konusayim" der. Musaitiz veya degiliz ben eşime soylerim. Ona gore birlikte kabul ederiz veya edemeyiz.

Bence gezmeye gelmiyor demekki mecbur kalmış işi var güzelce ağırlayın
Virüste tabiki yanlış ama o da bayılmıyordur gideyim milletin evinde kalayım diye
Sizi aramak zorunda değil
Ben olsam bende aramam ben kendi akrabamı tanırım
Bir insan gelince neden hem evin beyini hemde hanımını arasın
Ne gereksiz
Keşke böyle dertlerim olsa
Güzelce ağırlayın eşinizi üzmeyin

Diyelim ki şehir dışında bi akrabamda kalmam gerekiyor. Ben akrabamı ararım eşini değil ki🤷‍♀️ İstwr evin beyi olsun ister hanımı

ben yazacaktım siz yazmışsınız katıldım

eşimin kuzeni var İstanbul da

biz onunla eskiden beri tanışırız, birlikte iş yapıyoruz

eşini bir kere düğünde gördük

şimdi ona gideceksem erkek olan kuzeni arar "bir eşine sor, uygun musunuz şu zaman" derim

ama bunu eşim ararsa eşini ara sor demez sadece "uygun musunuz" der zira erkek erkeğe konuşmada ben o kadar incelik beklemiyorum

lakin tanıdığım yahut akraba olan kişiyi değil de eşini arayamam sırf evin hanımı diye

aramızda samimiyet varsa ararım ama ilişkimiz sadece X'in eşi boyutunda isem aramam beni de aramalarını beklemem

hatta galiba eşimin kız kardeşleri dışında kimsede numaram da yoktur hatta abisinde ve yengesinde de yoktur zira onların da bende yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X