iyi geceler kızlar bugün hep az yedim akşam sporumu da yaptım cumaya kadar dikkat etmeye çalışacam yediklerime ve inanıyorum az da olsa kilo vercembakıyorum aranızda umutsuzluğa kapılanlar var ama bence hiç üzülmeyin sadece sabredin ve spor yapamasanız da arada kilo veremeseniz de arada kaçamaklar olsa da fazla kafanıza takmayın çünkü zaman zaman hepimizde aynı şeyleri yaşıyoruz:50 bunlar geçici önemli olan sizin pes edip bırakmamanız hiç bir şey kolay değil hayatta savaşmadan zafer kazanılmıyor istediğiniz kiloya geldiğinizde bu yaşadıklarınızın hepsine değdiğini anlayacaksınız ve zamanla tekrar kilo alsanız bile nasıl vereceğinizi çok iyi öğrenmiş olacaksınız.hepinizi kocaman öpüyorum iyi uykular
cnm ne güzel şeyler yazmışssın öyle
Haklısın hepsinde ama motivasyon gerçekten önemli olmayınca olmuyor kilo bile veremiyor insan
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar.
Dün 75 dakika tempolu yürüyüş + leslie 3 mile + 45 mekik + 80 squat yaptım bunlara rağmen sabah + da çıktım
yediklerimede dikkat ediyorum ama neden bu kadar fark ediyor anlamış değilim
Canım maşallah nasıl yaptın onların hepsini ben leslie 1 mil ve basen hereketler yapıyom toplamda yarım saatte 3-5 kişiden dayak yemiş gibi oluyorumcnm üzülme belki vüudun su toplamıştır yada bağırsak sorunun varsa o da olabilir
kız inanırmısın bende anlamadım nasıl yaptığımıama gram bile veremediğim için çok motivasyonum düşüyor verdiğimi görebilsem daha istikrarlı olurum
leslie 1 mile yapıyorum bende normalde de akşam işte 3 mile yaptım. Kırk yılda bi 3 mile yaptım ondada zayıflayamadım
Canım hemen yaptığımız gibi gitse bütün kilolarr oooo öyle hemen pes etme gitmese bie sıkılaşıyordur inşallah
sarkmalar da sporla gidecek gidecek inşallah yoksa mahfoldukahh bebişim umarım sıkılaşıyordurZayıfladığımda bu sarkmalar ne olacak çok merak ediyorum
sarkmalar da sporla gidecek gidecek inşallah yoksa mahfolduk
cnm ne güzel şeyler yazmışssın öyle
Haklısın hepsinde ama motivasyon gerçekten önemli olmayınca olmuyor kilo bile veremiyor insan
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar.
Dün 75 dakika tempolu yürüyüş + leslie 3 mile + 45 mekik + 80 squat yaptım bunlara rağmen sabah + da çıktım
yediklerimede dikkat ediyorum ama neden bu kadar fark ediyor anlamış değilim
aynen cnm gitmezse mahfolduk.
leslie sarkmalara iyi gelir dimi ben çok ağır sporlar yapamıyorum en iyi leslie yapabiliyom
kızım sen kilo vermeyi geçtin kas yapmaya başladın herhalde
bak eğer vücudunu çok fazla çalıştırırsan yağların erimek yerine kasa dönüşür. kalır veremezsin. zorlanmayacağın sporlar yapacaksın zayıflamak istiyorsan. zayıfladıktan sonrada kas yapacak sporlar yapmalısın. bizim bi tanıdığımızın kolları bacakları moccuk gibi görsen şişman dersin ama bi elledik hepsi kas mış. zayıflamadan kas yapmış öyle kaldı veremiyorum onlar erimiyor diyordu kilo versede kollar kalmış öyle çok kötü görünüyordu.
sguats da bacak popo kası yapıyonuz bence. o kızın da bacakları nasıldı squats yapanın moccuk gibiydi. sambacı kızların falan nasıl popoları bacakları kalın kalın. dikkat edin sizde bence. ben de geniş kalçalıyımdır ama yapmıyorum squats. kilo verdikten sonra toparlanması için yaparım daha sonra.
kızım sen kilo vermeyi geçtin kas yapmaya başladın herhalde
bak eğer vücudunu çok fazla çalıştırırsan yağların erimek yerine kasa dönüşür. kalır veremezsin. zorlanmayacağın sporlar yapacaksın zayıflamak istiyorsan. zayıfladıktan sonrada kas yapacak sporlar yapmalısın. bizim bi tanıdığımızın kolları bacakları moccuk gibi görsen şişman dersin ama bi elledik hepsi kas mış. zayıflamadan kas yapmış öyle kaldı veremiyorum onlar erimiyor diyordu kilo versede kollar kalmış öyle çok kötü görünüyordu.
sguats da bacak popo kası yapıyonuz bence. o kızın da bacakları nasıldı squats yapanın moccuk gibiydi. sambacı kızların falan nasıl popoları bacakları kalın kalın. dikkat edin sizde bence. ben de geniş kalçalıyımdır ama yapmıyorum squats. kilo verdikten sonra toparlanması için yaparım daha sonra.
Bilmiyorum cnm bana da en iyi leslie geliyo en kötü ihtimalle yürüyüş yapmış oluyorum sonrada besenlerim eritecek toparlayacak hareketler yapıyorum umarım işe yarıyordur:26:
kız inanırmısın bende anlamadım nasıl yaptığımıama gram bile veremediğim için çok motivasyonum düşüyor verdiğimi görebilsem daha istikrarlı olurum
leslie 1 mile yapıyorum bende normalde de akşam işte 3 mile yaptım. Kırk yılda bi 3 mile yaptım ondada zayıflayamadım
canım ne çabuk moralini bozuyorsun öyle sen benim yaptığım sporları bilsen dersin zayıflamıyorum bırakıyorum diyetiöyle bir gün yapmayla hemen sonuç alamazsın düzenli yapacaksın sporunu en az 1 hafta dene sonra gör bakalım artıda mısın değil misin?zaman zaman vücut yaptığın rejime de spora da direniyor seninde öyle olmuştur merak etme vereceksin sen kilolarını sadece daha sakin ol ve zamana bırak
kız çok korktum şuan ben ne yana gidem ne yapam bir yardım eli uzatın kasmas istemem
leslie ve yüryüş mü yapayım sadece ayyy ayyy çok tırstımm
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım?
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım?
canım bence kas yapmıyorsun sanki günde 2 saat spor yapıyorsun ? hem ağır bir spor da yapmıyorsun o ağır spor yapanlar için geçerli sen kafana takma bildiğin yolda devam et bence.....
kız düzenli spor yapıyorum 1 kez değil başladım başlayalı lesliemi yürüyüşümü hiç eksik etmiyorum
İnsan ne kadar sabredebilir ki kaç haftadır 80 olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?