Selam kızlar, kalori hesabı tutarak 2013 mart ayı başında başladım ve Haziran ayının ilk haftasına kadar 8 kilo verdim.
yani 65 kg den 58 e düştüm ama sonra bırakıp tekrar aldım.
İnternetten araştırdım, kilomu sabit tutmak için günlük almam gereken kalori miktarını öğrendim ve miktardan 400-500 kalori eksik aldım ve oldu. İnternetten birde kalori listesi dökün, buzdolabının üstüne yapıştırın + bilgisayarda saklayın oluyor..
Ben şuan 64 kg yim aldım yani dikkat etmedim.. Şuan spora başladım ve kalori hesabı yapıyorum bakalım neler olacak
bende her sene en az 10 kilo kadar veriyorum bahar aylarında. kışın kat kat giyinip kendimi aynalarda öyle kocaman görüp başlıyorum. oldukça da kolay oluyor kalori miktarını azalt biraz hareketlen geç saatte yeme falan.
ama sonra biraz ara veriyim diyip bıraktığım an kilolar geri dönmeye başlıyor.bu defa 10 kiloyla bırakmayacağım ama sonrasından korkmuyor değilim. üstelik bir de çok 20 kgdan fazlası olunca insanın vermesi kolay oluyor başlarda sonra takılıyor ve kilo verememek çok büyük stres yaratıyor. bu döngüden kurtulmak istiyorum.
umarım birbirimize destek olarak bir yol buluruz
Kiloyu vermek bir dert, aynı seviyede tutmak ayrı dert... Bununda tek çaresi spor.
bende her sene en az 10 kilo kadar veriyorum bahar aylarında. kışın kat kat giyinip kendimi aynalarda öyle kocaman görüp başlıyorum. oldukça da kolay oluyor kalori miktarını azalt biraz hareketlen geç saatte yeme falan.
ama sonra biraz ara veriyim diyip bıraktığım an kilolar geri dönmeye başlıyor.bu defa 10 kiloyla bırakmayacağım ama sonrasından korkmuyor değilim. üstelik bir de çok 20 kgdan fazlası olunca insanın vermesi kolay oluyor başlarda sonra takılıyor ve kilo verememek çok büyük stres yaratıyor. bu döngüden kurtulmak istiyorum.
umarım birbirimize destek olarak bir yol buluruz
hoşgeldin cnm. inş vericez bu kiloları benimde çok fazla kilom vargayret ediyorum bende birlikten kuvvet doğacak inş.
Cimcime canım videolar için çok teşekkür ederim evde bakıpuygulayacağım inş. Çok saol daha başkada varsa ekleyebilirmisin sana zahmet
rica ederim canım
https://www.youtube.com/user/XFitDaily?feature=watch
bu sayfaya bak canım birsürü video var
Çok saol tatlım. tşk ederim.
Bu arada ben ortalama 800 - 900 kalori almaya çalışıyorum günde sizce fazla mı?:18:
Merhaba kızlar ben daha iyileşemedim hala salya sümük uzanıyorum malesef sabahtandır uyuyorum birazcık bile iyileşme belirtisi
yok
Melek Kıyamam sanacimci më cnm 1000 kalori alırsam Kilolari da azalma olurmu ki
arkadaşlar bugünde bitti ama gündüz canım bir şeyler yemek istemese de akşam zor tutuyorum kendimi tam bir nefisle mücadele inşallah biz bu mücadeleyi kazanacağız sabrın sonu selamet demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?