Meraba kizlar bende gelebilirmiyim araniza. Yas25 evliyim bi kizim var iki yasinda. Hamilelikde yirmi kg aldim. Dogumdan sonra hepsi gitmisdi. Fakat yasadigim hastalikdan dolayi ve sinir stres derken kilolari geri aldim. 91 Kiloydum uc dort gundur rejimdeyim bu sabah 88.4 cikdim. Hedefim 68 . Kolay olmayacak ama vermeye.kararliyim. araniza alirsaniz sevinirim. Hepimiz veririz insallah
Meraba kizlar bende gelebilirmiyim araniza. Yas25 evliyim bi kizim var iki yasinda. Hamilelikde yirmi kg aldim. Dogumdan sonra hepsi gitmisdi. Fakat yasadigim hastalikdan dolayi ve sinir stres derken kilolari geri aldim. 91 Kiloydum uc dort gundur rejimdeyim bu sabah 88.4 cikdim. Hedefim 68 . Kolay olmayacak ama vermeye.kararliyim. araniza alirsaniz sevinirim. Hepimiz veririz insallah
senses99 hoşgeldin aramıza. Seninle kilolarımız çok yakın iyiki geldinBirlikten kuvvet doğar birlikte mutlu mutlu zayıflayacağız inş. Bende 95 dim şimdi 88.800 çıktım bu sabah. yaklaşık bir aydır gayret içerisindeyim.
orkide67 88.80 kiloyum şuan çok kiloluyumama vericem inş.
Evet ya ayni kilodaymisiz cok sevindim benle biri daha ayni kiloda olmasina:) ben ucuncu aya kadar 78fln olmak istiyorum ins. Yakin arkadasmin dugunu var. Cevremdekiler hep ideal kiloda. Onlar gibi elbise giymek istiyorum valla
hoş geldin aramıza canımben melek hemen hemen aynıyız sayılır bende 90 ile başladım bir ayda 82,2' ye indim kilo vermen
çok güzel inşallah hep böyle devam eder hepberabercek zayıflarız
ah canım benim o duyguyu çok iyi biliyorum inş. olucaz bende şubata kadar 80 olmayı çok istiyorum inş. olurum.
bu arada yaşımızda yakın 24 olucam haziranda :)
Hosbulduk canim cok guzel zayiflamissin neler yapdin peki
hoşgeldin canım aramıza ne kadar çok olursak o kadar iyi bence kızlar çünkü diyette başta kalabalık oluyor sonra herkes salıyor kendini motive bozuluyor böylece diyette gidiyor.buraya başlamadan bir çok yazıyı okudum ve belli bir süre sonra herkes dağılmış.umarım dağılsakta burdan mutlu amacına ulaşmış bir şekilde dağılırız kızlar
Hosbulduk canim cok guzel zayiflamissin neler yapdin peki
ilk hafta kendime bir hedef koydum 3.500 gr zayıflamam lazım ondan sonra bu kadar hızlı gitmeyi düşünmüyorum haftada 1.5,2 kilo versem yeter hızlı kilo vermekte iyi değil ve 2.hafta spor da yapacam bu göbeğin erimesi gerekiyor kıyafetlerde göbek hiç hoş durmuyorben aldığım zaman direk bel ve göbeğe alıyorum bu da hiç hoş olmuyor sinir oluyorum kızlar yeni olduğum için isimlerinizi ezberleyemedim daha kusura bakmayın güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bende beklemiyordum bu kadar 6.dan sonra meyve ve bitki çayı içmeye özen gösterdim sizde yapın ama gerçekten çok zor ben zorlanıyorum biraz akşam yemek krizlerim daha çok tuttuğu için eminim sizde çabuk vermeye başlarsınız üstelik sporda yapıyorsunuz bende o da yok şimdi regli den her tarafım ağrıyor spor düşünemiyorum
merhaba ardaslar ben 76 kıloydum hatta daha fazlasını da gordum suan 57 kıloyum 55 kadar dustum etrafımdakı ınsanların kızmasından sonra 2 kıloyu aldım zor bır surec gecırdım ama zayıflamayı basardım ama ben 52 olmak ıstıyorum vucut deforme oluyor okadar kıloyu verdıkten sonra vıtamınsız kaldım saclarım dokulmeye basladı daha yenı yenı cıkmaya basladı saclarım bılmıyorum cok kararsızım tekrar zayıflayım mı bı bes kılo daha versem mı gercı cok bes kılo ama ne bılım ınsan zayıfladıkca fazlasınımı ıstıyor acabaa:44::44:
Verirsin canım kendini strese sokma
hoşgeldin canım aramıza ne kadar çok olursak o kadar iyi bence kızlar çünkü diyette başta kalabalık oluyor sonra herkes salıyor kendini motive bozuluyor böylece diyette gidiyor.buraya başlamadan bir çok yazıyı okudum ve belli bir süre sonra herkes dağılmış.umarım dağılsakta burdan mutlu amacına ulaşmış bir şekilde dağılırız kızlar
merhaba ardaslar ben 76 kıloydum hatta daha fazlasını da gordum suan 57 kıloyum 55 kadar dustum etrafımdakı ınsanların kızmasından sonra 2 kıloyu aldım zor bır surec gecırdım ama zayıflamayı basardım ama ben 52 olmak ıstıyorum vucut deforme oluyor okadar kıloyu verdıkten sonra vıtamınsız kaldım saclarım dokulmeye basladı daha yenı yenı cıkmaya basladı saclarım bılmıyorum cok kararsızım tekrar zayıflayım mı bı bes kılo daha versem mı gercı cok bes kılo ama ne bılım ınsan zayıfladıkca fazlasınımı ıstıyor acabaa:44::44:
Gitsin su kilolar biyerime kina yakacam. Aksam 6dan sonra hicbisey yemiyorum ben. Sadece iste kizima dogradigim meyvelerden artarsa onlari atiyorum agzima :) birde kendimce kesfettigim bisey var . Yemekden sonra is bitince bir kupa nescafe icince vallahi istah felan kalmiyor bende acikmiyorum canim bisey istemiyor sabaha kadar
super vermissin tebrik ederim. Ben 55felan olsam cok cirkin olurum. Eski resimlerimden bakdimda yakismiyo bana cok zayiflik. Ben 65-68olsam ennnnnn mutlu insan olurum heralde hayatta
nescafeyi bende deneyeceğim cnm. Ayrıca bir zayıflayayım bende kına yakıcam :d:d
Canım yeterince zayıflamışsın kilonu korusan almasan ve biraz daha vucut kendini toparlayınca ayda 1 kilo 1 kilo versen bence daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?