kuzucuğummmm üzülme lütfen :2:
bu hafta baya hevesliydim ama olmuyo napalım sağlık olsun
hayatımda hiç bu kadar uzun süre diyet yapmamıştım sayenizde diyeti yaşam biçimi haline getirdim
pide ve yaş pasta yedim bu gün çok kötü beslendim
kızlar nasılsınız?
Bu gidişle cuma bombayı patlatacak gibiyim tatlımevet biraz kötü olmuş:26::26:
teşekkürler cnm sen nasılsın
1 porsiyon lahana sarmasında 4-5 tane lahana var 12-13 tane lahanayla bir gün durabilicen mi
pide ve yaş pasta yedim bu gün çok kötü beslendim
Olsun canım telafi edersin sen üzülmepide ve yaş pasta yedim bu gün çok kötü beslendim
Bu gidişle cuma bombayı patlatacak gibiyim tatlım
bu hafta herkes öyle gibi görünüyor kaçamakta yarışıyoruz resmen
günaydın cnm .Günaydın kızlar ben dün acayip coştumAkşam 3 tane hasan paşa köftesi yedim ve cornetto yedim ama dondurmanın verdiği mutluluk paha piçilemezdi ayy hemen zayıflamam lazım yazın istediğim kadar dondurma yiyebileyim:97::97:
ayy cnm çok sevindim senin adınagünaydın kızlarrrr
ben bugün çok güzel haberlerle geldim
biliyosunuz yarıştan çekilmiştim çünkü dün tartıldığımda hala cuma günkü kilodaydım yani 53.9
ama sabah tartıldım 52.7 çıktım
hastayım ya belki ondandır ama çok sevindim
belim de göbeğim de incelmiş
yarın inş yine aynı çıkarım
Merhaba kızlar,
Dün hiç giremedim çünkü Berkin Elvan'ın cenazesindeydim.. Kalorilerimi bile yazamadım, çok fena kaçamaklar yaptım ayrıca ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum. Yarın tartılmayı pek düşünmüyorum, fakat tartılırsam da yazarım.
o zaman şişlik de olduğunu varsayarsak kilo vermiş gibi görünüyorsun hadi inşallahKızlarrr iyi akşamlar nasılsınız :)Nihayet bugün adet oldum çok mutluyum ama ağrıdan okula bile gidemedim
Tartıldım kilom 3 gün önceyle aynı, hala 91.9. Adetim bitene dek tartılmama kararı aldım ayrıca moralim bozulmasın diye
Bugün aldığım toplam kalori ise 1014 kalori. Gündüz iyi gitmiştim aslında ama akşam 1 ayın ardından 3 kaşık pirinç pilavı yedim, ekmek yiyeceğime pilav yiyeyim bari dedim.18.30'da da yeme faslını bitirdim
günaydın loopcuğumgünaydın kızlar
incecik olacağızGünaydın kızlar ben dün acayip coştumAkşam 3 tane hasan paşa köftesi yedim ve cornetto yedim ama dondurmanın verdiği mutluluk paha piçilemezdi ayy hemen zayıflamam lazım yazın istediğim kadar dondurma yiyebileyim:97::97:
yok öyle incirim tartılacağız hepimiz:26:Merhaba kızlar,
Dün hiç giremedim çünkü Berkin Elvan'ın cenazesindeydim.. Kalorilerimi bile yazamadım, çok fena kaçamaklar yaptım ayrıca ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum. Yarın tartılmayı pek düşünmüyorum, fakat tartılırsam da yazarım.
süper gidiyorsun ama sengünaydın kızlarrrr
ben bugün çok güzel haberlerle geldim
biliyosunuz yarıştan çekilmiştim çünkü dün tartıldığımda hala cuma günkü kilodaydım yani 53.9
ama sabah tartıldım 52.7 çıktım
hastayım ya belki ondandır ama çok sevindim
belim de göbeğim de incelmiş
yarın inş yine aynı çıkarım
ben paylaşmıyorum topa tutar kızlar yediklerimi paylaşırsam gizemli kalayım o konu daMerhaba kizlar, gunluk yediklerinizi ve kalori miktarlarini paylasiyor musunuz? :)
o zaman şişlik de olduğunu varsayarsak kilo vermiş gibi görünüyorsun hadi inşallah
günaydın loopcuğum
incecik olacağız
yok öyle incirim tartılacağız hepimiz:26:
süper gidiyorsun ama sen
ben paylaşmıyorum topa tutar kızlar yediklerimi paylaşırsam gizemli kalayım o konu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?