Kalori Arkadaşım

ben leslei ve egzersizlerimi yapınca acayip terliyorum hemde 1 mil de galiba bende sorun var

ayy canım bende aynı. Bizde sorun yok bizde kilo var o yüzden çabuk terliyoruz. Onların yaptığı ile bizimki bir mi onlar kuş kadar ben deve kuşu kadar

Canım ben dün akşam bunu yaparken o kadar terlemedim, bence ben de sorun var. 3 mil Leslie yaparken de öyle şıpır şıpır terlemedim, sırtım nemleniyor sadece. :26:

hım herkesin bünyesi farklı işte cnm doğru spor da çok önemli arayıp bulmak lazım

iyi geceler kızlar
akşam sporunu yaptım 45 dk ve bitik haldeyim yarın da 11 arabası ile İstanbula dönüyorum ve sabah spor yapmaya vaktim olmayacak ancak 140 squatımı yaparım.umarım cumaya eksiye inerim hepinizi öptüm mucuks

Günaydın kızlar hayırlı günler herkese ben dün ipin ucunu çok kaçırdım ya hastaydım halbu ki öğle 1 porsiyon lahana sarması yedim akşamda 1 porsiyon fırın makarna yedim oyy kalorim 1050 oldu

Günaydın kızlar hayırlı günler herkese ben dün ipin ucunu çok kaçırdım ya hastaydım halbu ki öğle 1 porsiyon lahana sarması yedim akşamda 1 porsiyon fırın makarna yedim oyy kalorim 1050 oldu

bence iyi olmuş vücudu şaşırtmak lazım arada merak etme kilo olmaz onlar

1 porsiyon lahana sarması 232 kalori

sabah öğlen akşam 1 er porsiyon yersem 690 kalori süper

hem beyaz lahana zayıflatıyorda değil mi

1 porsiyon lahana sarması 232 kalori

sabah öğlen akşam 1 er porsiyon yersem 690 kalori süper

hem beyaz lahana zayıflatıyorda değil mi

1 porsiyon lahana sarmasında 4-5 tane lahana var 12-13 tane lahanayla bir gün durabilicen mi

günaydın kızlar
cuma günü için yarıştan çekiliyorum ben
hastalıktan dolayı spor yapamıyom.. kilom cumayla aynı çıktı bi de bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…