Kız bende bu hafta çok fazla yaş pasta yedim acaip kilo yapıyorbu hafta benden fayda yok hasta oldum şiştim :) bugün kardeşimin doğum günü az önce pasta aldık bide bugün yarın yeriz 2 kişiyiz evde bitmek de bilmiyor öyle olunca pasta bitsin diye 3-4 gün yiyoruz o da iyi olmuyor.
ondan bu hafta bende kilo konusunda ki iddiam gitti.
cümle bile kuramıyorum noldu bana ya
bu hafta ben size söyliyim orkide hejira girecek ilk 3 e
ya bi de zaten kaç kişi kaldık ki ilk 3 belirleyelim nerdeyse hepimiz ilk 3 olacaz kimse kalmadı
en iyisi biz sadece 1. olanı kutlayalım
benim bu ara iş yerimle ilgili takip ettiğim konular var inş güzel haber alırsaam sizlere de söyleyeceğim ondan pek takılamıyorum sizlerle. ama devam edin siz ben hergün girip okuyorum yazdıklarınızı
öpüyorum hepinizi yarın sabah herkes erken girsin sölesin kilosunu öğlene bırakmayın merak ediyoruz ayol
cnm bozma moralini lütfenBilmiyorum kızlar sevgilim gelecek çok az kaldi onun mutluluğu rahatlığı var yiyorum da yiyorum aylardır veremedim ve çok sıkıldım artık hedefime de ulaşamadım
gel buyur canın sağolsunbende heyecanlıyım gideceğim için. birde annemlerle görüştüm netten annem zayıfladın mı sen yüzün küçülmüş dedi. bende yok dedim, hiç bahsetmek istemiyorum şuan görünce şok olsunlar istiyorum tabi gaza geldim öyle diyince mutluyum
Canım benm çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnş çok önemli bir sağlık sorunu değildir. :26:iyi akşamlar kızlar Ankara'ya geldim sabah ablamla doktora gideceğiz erkenden ameliyat için bildirimimi erken yapamayabilirim haberiniz olsun kaçta gelirim bilmiyorum beni maruz görün çok geç kalırsam
günaydın kızlarbugun erkenciyim ben.bildirimimi yaptım.bakalım kim ne kadar verdi .belki 1.olamam ama ilk 3e girerim diye umuyorum.
cimcimecik ve orkidecik kaldı onlarda gelsin bildirim yapsın tabloya benzer bir şey gelecek
geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. kim ameliyat olacak ablan mı sen mi? acil şifalar dilerim...
teşekkür ederim canım ablam ameliyat oldu ufak bir ameliyattı şimdi geldik hastaneden kilo bildirimimi yapayım.
çok geçmiş olsun dadlım
teşekkür ederim canım tablo beni bekliyordu sanırım yayınlansın da herkes görsün tabloyu
canım benm cimcime bildirim yapmadı ama yapmayacağınıda söylemişti. Kesin yapmayacak mı acaba bilemiyorum :26:
Sizlere soruyorum tabloyu cimcimesiz yayınlayayım mı?
1. Hilal 777
2. Melinda
3. Loopdido
Hepimizi tebrik ediyorum
Herkes şahane kızlar, hepinizi alnınızdan öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?