- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
vay vay vay vaaaaaaay ki ne vaaay
Demek gözün tablo yapmamdaymış
Hiç mi hiç yakıştıramadım
İnsan derki gel löpccüğüm ben sana öğreteyim canım cicim ama nerdeeeeeee
Aşk olsun sana
Al tabloyu sen yap kendini de en başa yaz
Benide sona yaz ne de olsa yazılardan alıntı bile yapamıyorum
AY KIZ GÜLMEKTEN ÖLDÜM VARYA
OLMAK ÜZEREYDİ YAPIYORDUN SENDE .TAM DEDİM ÇÖZECEK ŞİMDİ OLMADI MI
KUZUCUM ÖĞRETİRİM BEN SANA MERAK ETME SEN ÜZÜLME KIYAMAM AAA
SENİ SONA YAZARIM AMA AZ KİLO VERDİYSEN YAZARIM. KENDİMİ BAŞA YAZABİLMEK İÇİN BU HAFTA ÇOK KİLO VERECEM İNŞ
SANA ÖĞRETEYİM DE SEN yap tabloyu BENİM BU ARALAR İŞLE İLGİLİ KONULAR VAR TAKİP ETTİĞİM YOĞUNUM BİRAZ. NASIL OLDUYSA ŞİMDİ BOŞA ÇIKIVERMİŞİM
özlemişim takılmayı sana
ama gıcık oldun sen en iyisi ben yine yazılanları okuyarak takip edeyim geldim karıştırdım ortalığı
tamam güzelim sen bildiğin gibi yap tablonu ben takılmak için yaptım sadece. ne önemi var çerçeve içinde olmuş olmamış önemli olan kimin kaç kilo verdiğinin görünmesi anlaşılması.
haftaya kilo bildirimine kadar da gelmeyeceğim sadece okuyacağım löpüm küstü bana bende löpüme küstüm iştecik
Cnmm benmm bu hafta gectin beni1 . olmusum kizlar mutluyum diger arkadaslari da tebrik ediyorum
Mcx :)löp ve dry ikiniz de çok tatlısınız çok yaşayın siz
Madem öyle geliyor tabloya benzer birşey
Not: Cimcimeciğim sakın üzülme bize kızma bildirim yapmayacağını düşündüğümüz için tabloyu yayınlıyoruz. Sakın kırılma
iyi geceler kızlar
bu saatte beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emiözlemişiz gerçekten sizin tatlı tatlı atışmalarınızı allah muhabbetinizi artırsın bu kadar mı insan kendiyle barışık olur yaa tebrik ederim ikinizi de ayrıca bizi sizden mahrum etmeyin gözümüz arıyor hemen neden gözükmüyorlar diye
hayrı tatlım dedim ya dün neden kızayım
hepiniz yine eksilere düşmüşsünüz süpersiniz
kendmi toplar toplamaz dönecğim aranıza
Kizlar bugun kimse gelmemisinanamiyorum(((((
canım hafta sonları böyle herkes gezmelerde merak etme pazartesi herkes gelir yinedry dry küsmez sana o sen ona kırıldın diye yazmıyordur üzgün olduğunu görünce yazar kıyamaz o sana merak etme
Ins canikom . Haftasonun nasil geciyor ben 100 grm artidaym
ben eksideyimama cok hastayim canim.dr a gittim.bademciklerim iltihaplanmis antibiyotik verdi.yatiyorum 2 gundur.su bile icerken aciyor.
günaydın cnmmm
Çok geçmiş olsun.
İnşallah bugün daha iyisindir.
Hafta sonları + ya çıkmıyorsun maşallah sana
Günaydın kızlar az kalorili güzel bir hafta dilerim
drydry yetmedi mi bu ayrılık
Düzelemedin demekgunaydinpek iyi degilim
günaydın fıstıklar
bir haftasonu klasiği olarak 500 gr alarak geldim
Ahh bebişim üzülme bendensin
Kızlar demek biz hafta içi kendimizi durduramasak hep birlikte şişko olacağız
ya da haftasonu da tutsak kendimi çok daha fazla kilo vercez ama yapamıyoreeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?