bende fazla giremedim bu hafta..valla kilo verme iyi bendeiddali degilm ama eksideyim bende rutin oldu galiba her hafta 1 kilo. daha fazla veremiyorum.ama daha 2 gun var karamsar olmayayim.
günaydın kızlar
sabah yine sirkeli elmalı suyumu içtim 1 saat spor yaptım bunun yarım saati dans şeklinde spor yarım saati de kalça ve göbek çalışması oldu.Bu aralar canım hiç spor yapmak istemese de ya allah bismillah diyorum başlıyorum sporasabah tartıdaki rakam beni çok mutlu etti umarım cumaya kadar bu şekilde gider ve cuma hedefime çok az kalmış olur hafta sonu bende yiyorum kızlar pazar ödül günüm ve o gün istediğim 2 şeyi abartmadan yiyorum ve en fazla 500 gr alıyorum onu da pazartesiden cumaya veriyorum.o kadar kilo verdim artık 1 gün ödül günü yapıyorum son 1 aydır kendime sizde bence kendinizi aşırı sıkmadan canınızın istediğini yiyin kızlar yoksa bu diyet hiç çekilmiyor
Ay cnm benmde bu hafta durumum vahim ve banada herkes çok verdin çok güzel oldun diyor
Ben de pazar günü hamburger ve patates kızartması yedim, sevgilim çok ısrar etti, dayanamadım :18:
Pazartesi mısır patlağı yedim, çünkü izlediğim tek dizinin yeni sezonu başladı, ilk bölümü izlerken yedim :18:
Dün de şirkete çok güzel tatlı ve dondurma gelmişti, dayanamadım yine :18:
Bu hafta çok vahim durumdayım, ama herkes ne kadar kilo verdiğimi soruyor, çok farketmiş
Canım bu haftanın 1. sen olacaksın sanrm. Baksana bizdeki durumlar vasat.bende fazla giremedim bu hafta..valla kilo verme iyi bendeiddali degilm ama eksideyim bende rutin oldu galiba her hafta 1 kilo. daha fazla veremiyorum.ama daha 2 gun var karamsar olmayayim.
Ayy cnm ya seni takdir ve tebrik ediyorum istikrar ile sporuna devam ediyorsun maşallahgünaydın kızlar
sabah yine sirkeli elmalı suyumu içtim 1 saat spor yaptım bunun yarım saati dans şeklinde spor yarım saati de kalça ve göbek çalışması oldu.Bu aralar canım hiç spor yapmak istemese de ya allah bismillah diyorum başlıyorum sporasabah tartıdaki rakam beni çok mutlu etti umarım cumaya kadar bu şekilde gider ve cuma hedefime çok az kalmış olur hafta sonu bende yiyorum kızlar pazar ödül günüm ve o gün istediğim 2 şeyi abartmadan yiyorum ve en fazla 500 gr alıyorum onu da pazartesiden cumaya veriyorum.o kadar kilo verdim artık 1 gün ödül günü yapıyorum son 1 aydır kendime sizde bence kendinizi aşırı sıkmadan canınızın istediğini yiyin kızlar yoksa bu diyet hiç çekilmiyor
ben daha yapadim sporumu.esimin gitmesini bekliyorum.dans seklinde cok eglenceli oluyorben leslie ile basliyorum 20 dkdan sonra sıkılıp dansla devam ediyorum.artik kapi gicirtisina oynar oldum.
selam milletttt
dün eski tişörtlerime operasyom yaptım kestim biçtim göbeği açık oldu
eşime foto yolladım çok seksü olmuş giymek yasak dediama giycem tabi tatilde yurtdışında
görüntümden memnundum ama nasıl desem koca bi göbeğim yok artık yine de böyle sıkınca elime löp löp geliyor
onun için karın çalışmam lazım ama benim de bu aralar hiç elimi kaldırasım yok
netçem bilemedim
Ay cnm benmde bu hafta durumum vahim ve banada herkes çok verdin çok güzel oldun diyor
Almaktan korkuyorum
Canım bu haftanın 1. sen olacaksın sanrm. Baksana bizdeki durumlar vasat.Gerçi drydry dan ses yok pusuya yatmış olabilir
Ayy cnm ya seni takdir ve tebrik ediyorum istikrar ile sporuna devam ediyorsun maşallah
Bende son bir aydır spor yok
beni çok güldürdün
löp löp ü görüncede ayrı bir güldüm
Kız adamcağızı iş yerinde deli edecen yollama öyle dekolteli resimlerini
Ayrıca göbeğinin gitmiş olmasına çok sevindm tatile kadar göbek çalış taş gibi ol
zaten fotoyu yolladıktan sonra mesaiye kalmaktan vazgeçti çıkıp geldi
şu miskinlik gitse üstümden çalışçam inşallah.. bu akşam ben şu mekik programına yeniden başlayayım bence
Ay Ay AY
Bu akşam yorma kendini cnm
Başka sporlarda var
Ay kız bayıldım gülmekten çok yaşa emi
zaten fotoyu yolladıktan sonra mesaiye kalmaktan vazgeçti çıkıp geldi
şu miskinlik gitse üstümden çalışçam inşallah.. bu akşam ben şu mekik programına yeniden başlayayım bence
Ay Ay AY
Bu akşam yorma kendini cnm
Başka sporlarda var
Ay kız bayıldım gülmekten çok yaşa emi
haklısın daha eğlenceli sporlara yönelmek lazım
sen de çok yaşa canım
Ay alemsiniz valla, çatlaklar sizi
Ama olan var olmayan var yani, burda daha tazecik koklanmamış gonca güller var
hepiniz bir gün koklanacaksınız kaçarı yok
haklısın daha eğlenceli sporlara yönelmek lazım
sen de çok yaşa canım
Ay alemsiniz valla, çatlaklar sizi
Ama olan var olmayan var yani, burda daha tazecik koklanmamış gonca güller var
hepiniz bir gün koklanacaksınız kaçarı yok
Hiç kaçar mıyım şekerim
Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları, tadını çıkarın
aynen katılıyorum
kızlar çok yiyom ben ya
Ne yedin bugün yaz bakem?
süt, zeytin, peynir, domates, sahanda yumurta, tam buğday ekmeği, yaş pasta
yoğurt ve karnıbahar bir sürüorta şekerli kahve ve bir parça çikulata
Çooooooooooooooooooook yemiş hissediyorum :2::2::2:
Yaş pastayı normal dilim gibi yediysen halin harap ama çeyrek veya yarım gibi yediysen kurtarılabilir..
Özel gününde falan mısın?
kızlar ben sizleri okuyup okuyup kaçıyorum içimden bi şey yazasım gelmiyor siz devam edin ben okuyorum
süt, zeytin, peynir, domates, sahanda yumurta, tam buğday ekmeği, yaş pasta
yoğurt ve karnıbahar bir sürüorta şekerli kahve ve bir parça çikulata
Çooooooooooooooooooook yemiş hissediyorum :2::2::2:
aynen katılıyorum
kızlar çok yiyom ben ya
kızlar ben sizleri okuyup okuyup kaçıyorum içimden bi şey yazasım gelmiyor siz devam edin ben okuyorum
kızlarrrr
maşallah ne sohbet etmişsiniz böyle kimse yok derken toplanmışsınız bir araya sohbet güzel olmuş koptum valla loopdidocum melinda hejira sizi gidiler sizikızlar spor benim yaşam biçimim oldu desem yeri yapmasam vicdan azabı ve kilo alacakmışım gibi geliyor son zamanlarda tek düze spor sürekli değiştirmeme rağmen sıkıcı olmaya başlamıştı bende araştırdım danslı sporları buldum hem çok eğlenceli hemde acayip efor sarfediyorsun süper de eğleniyorsun spordan bıktıysanız benim gibi bence sizde muhakkak buna yönelin hem dans yeteneğinizi de geliştirmiş oluyorsunuz 40 -45 dk yaptığım spor dansla 1 saate çıktı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.ha şu da var göbek ve kalça egzersizlerimi ihmal etmiyorum hatta onlara yönelik danslarda buldum sırayla yapacam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?