cnm sen perşembeden yap bildirimini olmaz mı ? Cuma günü sevdiceğin geliyor buralara gelemezsin
:
ne işim var buralarda
yapayım perşembe günü de kızlar ben sıkıldım galiba diyet yapmaktan ya sözde 1 2 kilo verecektim aksine aldım amaaaan takmıyom dobiş de güzelim
pişman oldum bile ama ne yapalım artık sağol canım birde bana sor nasıl geçtikız yavuklun geliyor diye iyice saldın kendini sonra pişman olma bak şimdiden gözün aydın diyeyim sana canım sayılı gün geçti bak darısı bekleyenlerin başına
Benim gibi bugün çalışan ezik var mı?
pişman oldum bile ama ne yapalım artık sağol canım birde bana sor nasıl geçti
oyy kıyamammaalesf çok incirim
Annem Yıldız Parkında piknikte, kardeşim Adalara gittiBen çalışıyorum
kopmayız canım hedefime indikten sonra bir sürede o kiloyu korumam lazım bu kadar sık girmesem de sizden kopmam canım havadisleri alırım ne yaptınız kilo verebildiniz mi diye?
Bana da daha zayıflama diyorlar, eridim bittim herkese göresadece sevgilim benimle aynı fikirde..
sevdiceğin geliyorya sıkılmışmış sen kiloları alıp gelirsin amane işim var buralarda
yapayım perşembe günü de kızlar ben sıkıldım galiba diyet yapmaktan ya sözde 1 2 kilo verecektim aksine aldım amaaaan takmıyom dobiş de güzelim
ayy cnm kıyamam bende bir zamanlar tüm resmi tyatillerde ve cumartesi günleri hep çalışırdım nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliirmBenim gibi bugün çalışan ezik var mı?
Günaydın bebişimtmm cnm
sen kendin vermek istiyorsan insanları boşver. Diyorum ya bana bile 76.8 ile zayıflama diyolar
sevdiceğin geliyorya sıkılmışmış sen kiloları alıp gelirsin ama
ayy cnm kıyamam bende bir zamanlar tüm resmi tyatillerde ve cumartesi günleri hep çalışırdım nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliirm
kızlar günaydın bu sabah tartıldım + ya çıkmışım bugün o + yı - yapmam lazım
Bir rahatlık var bende sinir oluyorum kendime
Böyle giderse verdiklerimi alıp şişip şişip duracağım
Günaydın bebişim
Ben de tartıldım bu sabah (-) ye düşmüşümBakalım yarın sabah ne olacak, bugün biraz daha dikkat edip (+) ya çıkmamam gerek.
ayy cnm yerinde olmak isterdim
Bugün az ve sıvı şeyler yemeye çalışacağım en azından + da olmayayım 76,5 olsam ne güzel olurdu.
Bu hafta 75 i görmeyi çok istemiştim ama şu dakikadan sonra aç dursam etki etmez geçti
Canım olsun sıkma canını, bu hafta inemediysen haftaya inersin
Bak ben de iki haftadır yerimde sayıyordum, arada bir duraklıyor insan. Hiç beklemediğin anda (-) ye düştüğünü görüyorsun, daha bi mutlu oluyor insan
kizlar 2 gundur giremiyorum tabletim kizimdan bana dusmuyoryarin dereceye girerim umarim.loopcugum nasil gidiyorsun benden cok verme
cnm ben eminim sen dereceye girersin de ben ne olacağım :18::18::18: Çok kötü gidiyorum motivasyon yok sürekli yeme isteği bakalım ne olacakbu sabah + daydım yarın - olmak için bugün elimden geleni yapacağım
bugunlerde bende de yeme istegi cok fazla.ben 3 gundur tartilmadim.dun tv de ibrahim saracoglu nu izledim gaza geldim.lahana suyuna basladim 3 haftalik.28 mayisa az kaldi hizlanmam lazim:18:
selam kızlar
ben yine saldım kendimi o nedenle hiiiç iddialı değilim yarın
hiç almam mı kuzumsevdiceğin geliyorya sıkılmışmış sen kiloları alıp gelirsin ama
Bende sendenm cnm
kızlar bu arada drydry hiç bu hafta ses çıkarmadı sanrm yarın vurgun yapacak bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?