Kalori Arkadaşım

cnm sen perşembeden yap bildirimini olmaz mı ? Cuma günü sevdiceğin geliyor buralara gelemezsin

:

ne işim var buralarda
yapayım perşembe günü de kızlar ben sıkıldım galiba diyet yapmaktan ya sözde 1 2 kilo verecektim aksine aldım amaaaan takmıyom dobiş de güzelim

ne işim var buralarda
yapayım perşembe günü de kızlar ben sıkıldım galiba diyet yapmaktan ya sözde 1 2 kilo verecektim aksine aldım amaaaan takmıyom dobiş de güzelim

kız yavuklun geliyor diye iyice saldın kendini sonra pişman olma bak şimdiden gözün aydın diyeyim sana canım sayılı gün geçti bak darısı bekleyenlerin başına

kız yavuklun geliyor diye iyice saldın kendini sonra pişman olma bak şimdiden gözün aydın diyeyim sana canım sayılı gün geçti bak darısı bekleyenlerin başına
pişman oldum bile ama ne yapalım artık sağol canım birde bana sor nasıl geçti
Benim gibi bugün çalışan ezik var mı?

oyy kıyamam maalesf çok incirim

kopmayız canım hedefime indikten sonra bir sürede o kiloyu korumam lazım bu kadar sık girmesem de sizden kopmam canım havadisleri alırım ne yaptınız kilo verebildiniz mi diye?

tmm cnm

Bana da daha zayıflama diyorlar, eridim bittim herkese göre sadece sevgilim benimle aynı fikirde..

sen kendin vermek istiyorsan insanları boşver. Diyorum ya bana bile 76.8 ile zayıflama diyolar
ne işim var buralarda
sevdiceğin geliyorya sıkılmışmış sen kiloları alıp gelirsin ama
Benim gibi bugün çalışan ezik var mı?
ayy cnm kıyamam bende bir zamanlar tüm resmi tyatillerde ve cumartesi günleri hep çalışırdım nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliirm

kızlar günaydın bu sabah tartıldım + ya çıkmışım bugün o + yı - yapmam lazım
Bir rahatlık var bende sinir oluyorum kendime
Böyle giderse verdiklerimi alıp şişip şişip duracağım

Günaydın bebişim
Ben de tartıldım bu sabah (-) ye düşmüşüm Bakalım yarın sabah ne olacak, bugün biraz daha dikkat edip (+) ya çıkmamam gerek.

Günaydın bebişim
Ben de tartıldım bu sabah (-) ye düşmüşüm Bakalım yarın sabah ne olacak, bugün biraz daha dikkat edip (+) ya çıkmamam gerek.

ayy cnm yerinde olmak isterdim
Bugün az ve sıvı şeyler yemeye çalışacağım en azından + da olmayayım 76,5 olsam ne güzel olurdu.
Bu hafta 75 i görmeyi çok istemiştim ama şu dakikadan sonra aç dursam etki etmez geçti

Canım olsun sıkma canını, bu hafta inemediysen haftaya inersin
Bak ben de iki haftadır yerimde sayıyordum, arada bir duraklıyor insan. Hiç beklemediğin anda (-) ye düştüğünü görüyorsun, daha bi mutlu oluyor insan

inş canımcımmmm

kizlar 2 gundur giremiyorum tabletim kizimdan bana dusmuyor yarin dereceye girerim umarim.loopcugum nasil gidiyorsun benden cok verme

cnm ben eminim sen dereceye girersin de ben ne olacağım :18::18::18: Çok kötü gidiyorum motivasyon yok sürekli yeme isteği bakalım ne olacak bu sabah + daydım yarın - olmak için bugün elimden geleni yapacağım

bugunlerde bende de yeme istegi cok fazla.ben 3 gundur tartilmadim.dun tv de ibrahim saracoglu nu izledim gaza geldim.lahana suyuna basladim 3 haftalik.28 mayisa az kaldi hizlanmam lazim:18:

bugunlerde bende de yeme istegi cok fazla.ben 3 gundur tartilmadim.dun tv de ibrahim saracoglu nu izledim gaza geldim.lahana suyuna basladim 3 haftalik.28 mayisa az kaldi hizlanmam lazim:18:

ayy cnm ya bu ay sonu 75 olacaktık biz seninle olmadı böyle

selam kızlar
ben yine saldım kendimi o nedenle hiiiç iddialı değilim yarın

Bende sendenm cnm

kızlar bu arada drydry hiç bu hafta ses çıkarmadı sanrm yarın vurgun yapacak bize

ay kız nerde pztesi salı falan çok iyiydim ama sonra noldu bilmiyom artıya çıkıverdim deli oldum kendimede ondan sinirimden yazmıyom bişey . okuyorum ama hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…