Kalori Arkadaşım

Dry alacagin olsun "

Bu arada bu saade usenmedim ay 1. Ni hesapladm bu ayin birincisi hilal 3.5 kilo vermis tebrik ederm cnmmmm.. 2. De benm 3.4 kilo ile

Slm kızlar
Geçte olsa sonuçlar açıklanmış yeni gördüm. ilk 3 e giren arkadaşları tebrik ederim cimcimecim gözün aydın sevdiğine kavuşmuşsun senin adına çok sevindim darısı tüm yol gözleyenlerin başına inşallah..Hafta sonu olduğu için yine kimsecikler yok umarım herkesin güzel geçiyordur hafta sonu hepinizi öptüm mucuks....

Günaydın kızlar.
Hafta sonu gelemedim. Özledim sizleri

Ay 1. hilal oldu onu tekrar tebrik ediyorum.

100 gram fark ile beni geçtin :26::26::26:

Bu ay kim birinci olacak bakalım :44::44::44:

Nasıl gidiyor yeme içmeler bakim

günaydın canım

herkese güzel ve kalorisiz bir hafta diliyorum.benim şurada 1 kilo 100 gr kaldı hedefime ama onu da vermek de zorlanıyorum bu aralar iştahım çok arttı sporumu düzenli yapmasam artıya çıkarım Kendimi zorlayıp 1 hafta onu vermem lazımama nasıl bu hafta inşallah yapabilirim bunu

selam kızlar
bugün iş teklifini kabul ettiğimi bildiricem öğleden sonra görüşmeye gidip
sonra da bu işe bi noktayı koyucam kısmetse.. düşün düşün kaç gündür hiç iyi değildim valla
hayırlısı neyse o olsun bakalım

Benimde iştahım çok fena bu aralar. Tatlı krizleri felan ama yılmak yok. İnşallah sende bende bizde vereceğim bu yağları

Tatlım hakkında inş hayırlısı olur . Rabbim utandırmasın. Birgün geçmişe bakıp iyikide diyebileceğin bir karar olsun. Şimdiden başarılar cnm.

senin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah utandırmasın.

Benimde iştahım çok fena bu aralar. Tatlı krizleri felan ama yılmak yok. İnşallah sende bende bizde vereceğim bu yağları

Canım ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama nazar değdi herhalde eskisi kadar yediklerimden kısamıyorumSporumu hiç ihmal etmiyorum her gün yapıyorum o da kilomu koruyor artık sanırım bünye alıştı kısmayınca da etki göstermiyor.Tabi ki yılmak yok o kadar kilo vermişim onu da verecem elbet

aranıza bende katılabilir miyim

çok teşekkür ederim kızlar inşallah

Aynen öyle o kadar kilo vermişiz bozmadan vermeye yada korumaya devam
Nazar da olabilir cnm

aranıza bende katılabilir miyim

Tabiki katılabilirsin bu ay yeni başladı cuma günleri bildirimlerimiz oluyor. Her cuma hafta 1. sini her ay da ay 1. sini seçiyoruz.

kızlar günaydın.
Bakıyorum son zamanlarda hiç aktif değiliz. Daha yaz gelmeden böyle olduk

Ben hepinizi özlüyorum neler yaptığınızı ne yediğinizi kalorilerinizi artık hiç böyle paylaşımlar yazmıyoruz. Neredeyse cuma dan cumaya uğrayacağız . Tabi böyle oluncada insanın motivasyonu düşüyor. :44::44::44:

Sizden ricam hepimiz birazcık daha fazla bir arada vakit geçirelim .
Hemen hemen hepimizin akıllı telefonu tableti var her an birlikte olmamız mümkün neden bu ayrılık?

Ben sizlerle ne kadar çok paylaşım yapıyorsam o kadar çok motive oluyorum

Burada sadece kendimi değil hepimizi düşünüyorum. Başlarda çok güzeldi ve bizler hepimiz daha güzel kilolar veriyorduk yanılıyor muyum?

Sporlarımızı paylaşırdık artık hiç böyle şeyler yapmıyoruz ve ben 1 aydan çok oldu ki spor yapmıyorum

Bir yola başladık birlikte sonuna kadar destek olalım birbirimize lütfen benm buna çok ihtiyacım var

ben 53 olmuşum valla :26: hiçbişey de yapmıom diyet adına
kendimi nasıl toparlıcam bakalım
bu cuma da biz sevdiceğimle küçük bi tatile çıkıyoz
orda da yicem

Kızlar günaydın

Bebeğim sana sonuna kadar hak veriyorum ama kendi adıma konuşacak olursam, inan ki kalorilerimi bile yazamıyorum yoğunluktan dolayı.
Zaten eskisi kadar dikkat edemiyorum nedense verdiğim 300-500 gramı da yeme alışkanlığım değiştiği için veriyorum çok dikkat ettiğim için değil. Spor zaten yapmıyorum 1 aydır. Ben de fena durumdayım yani.

Motivasyon açısından hak veriyorum sana, eskisi gibi gelip gidersek belki daha iyi olur hepimiz için..
Ben daha özenli olacağım artık, gün içinde her fırsatta uğramaya çalışacağım.

orda da yicem

Canım o küçük tatilde, hem yürüyüş falan yaparsınız hem de değişik aktivitelerde bulunursunuz yediklerin kalmaz bünyende

orda da yicem

tatil mi ?
Ne kadar mikemmeeel eminim çok güzel geçecektir.

sağ ol cnm çok sevindm destekçi olmana inş daha iyi olacağız. Buna ihtiyacımız var havalar ısındı bizler gevşedik. Melekcik gelecek hepimiz aynı yerimizde sayıyoruz Ben sizi böyle mi bıraktım diyecek

Canım o küçük tatilde, hem yürüyüş falan yaparsınız hem de değişik aktivitelerde bulunursunuz yediklerin kalmaz bünyende [/COLOR][/B][/QUOTE]

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye ( ay çok fenayız )

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar.ben bu ay spora yogunluk vermeye karar verdim.mayisin 28ine kadar vaktim var.5 kilo vermem lazim.hergun leslie 2 mil.500 ip atlama. (bu sayi bazen degisiyor).ve dun itibariyle 1 saat 'callanetics' yapiyorum.artik 10 kilo vereigim icin karnimda falan yumusama basladi.sarkmak istemiyorum. arama motoruna 'callanetics' yazip oncesi sonrasi resimlere bakarsaniz cok fark var.ancak kilo verdirmiyormus.diyetle beraber yapilirsa 5 kilo verdiginde 10 vermis gibi toparliyormus.paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…