Dry alacagin olsun "
Bu arada bu saade usenmedim ay 1. Ni hesapladm bu ayin birincisi hilal 3.5 kilo vermis tebrik ederm cnmmmm.. 2. De benm 3.4 kilo ile
Günaydın kızlar.
Hafta sonu gelemedim. Özledim sizleri
Ay 1. hilal oldu onu tekrar tebrik ediyorum.
100 gram fark ile beni geçtin :26::26::26:
Bu ay kim birinci olacak bakalım :44::44::44:
Nasıl gidiyor yeme içmeler bakim
günaydın canım
herkese güzel ve kalorisiz bir hafta diliyorum.benim şurada 1 kilo 100 gr kaldı hedefime ama onu da vermek de zorlanıyorum bu aralar iştahım çok arttı sporumu düzenli yapmasam artıya çıkarımKendimi zorlayıp 1 hafta onu vermem lazım ama nasıl bu hafta inşallah yapabilirim bunu
selam kızlar
bugün iş teklifini kabul ettiğimi bildiricem öğleden sonra görüşmeye gidip
sonra da bu işe bi noktayı koyucam kısmetse.. düşün düşün kaç gündür hiç iyi değildim valla
hayırlısı neyse o olsun bakalım
selam kızlar
bugün iş teklifini kabul ettiğimi bildiricem öğleden sonra görüşmeye gidip
sonra da bu işe bi noktayı koyucam kısmetse.. düşün düşün kaç gündür hiç iyi değildim valla
hayırlısı neyse o olsun bakalım
Tatlım hakkında inş hayırlısı olur . Rabbim utandırmasın. Birgün geçmişe bakıp iyikide diyebileceğin bir karar olsun. Şimdiden başarılar cnm.
senin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah utandırmasın.
Benimde iştahım çok fena bu aralar. Tatlı krizleri felan ama yılmak yok. İnşallah sende bende bizde vereceğim bu yağları
Günaydın kızlar.
Hafta sonu gelemedim. Özledim sizleri
Ay 1. hilal oldu onu tekrar tebrik ediyorum.
100 gram fark ile beni geçtin :26::26::26:
Bu ay kim birinci olacak bakalım :44::44::44:
Nasıl gidiyor yeme içmeler bakim
çok teşekkür ederim kızlarinşallah
Canım ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama nazar değdi herhalde eskisi kadar yediklerimden kısamıyorumSporumu hiç ihmal etmiyorum her gün yapıyorum o da kilomu koruyor artık sanırım bünye alıştı kısmayınca da etki göstermiyor.Tabi ki yılmak yok o kadar kilo vermişim onu da verecem elbet
aranıza bende katılabilir miyim
aranıza bende katılabilir miyim
kızlar günaydın.
Bakıyorum son zamanlarda hiç aktif değiliz. Daha yaz gelmeden böyle olduk
Ben hepinizi özlüyorum neler yaptığınızı ne yediğinizi kalorilerinizi artık hiç böyle paylaşımlar yazmıyoruz. Neredeyse cuma dan cumaya uğrayacağız . Tabi böyle oluncada insanın motivasyonu düşüyor. :44::44::44:
Sizden ricam hepimiz birazcık daha fazla bir arada vakit geçirelim .
Hemen hemen hepimizin akıllı telefonu tableti var her an birlikte olmamız mümkün neden bu ayrılık?
Ben sizlerle ne kadar çok paylaşım yapıyorsam o kadar çok motive oluyorum
Burada sadece kendimi değil hepimizi düşünüyorum. Başlarda çok güzeldi ve bizler hepimiz daha güzel kilolar veriyorduk yanılıyor muyum?
Sporlarımızı paylaşırdık artık hiç böyle şeyler yapmıyoruz ve ben 1 aydan çok oldu ki spor yapmıyorum
Bir yola başladık birlikte sonuna kadar destek olalım birbirimize lütfen benm buna çok ihtiyacım var
ben 53 olmuşum valla :26: hiçbişey de yapmıom diyet adına
kendimi nasıl toparlıcam bakalım
bu cuma da biz sevdiceğimle küçük bi tatile çıkıyoz
orda da yicem
ben 53 olmuşum valla :26: hiçbişey de yapmıom diyet adına
kendimi nasıl toparlıcam bakalım
bu cuma da biz sevdiceğimle küçük bi tatile çıkıyoz
orda da yicem
Kızlar günaydın
Bebeğim sana sonuna kadar hak veriyorum ama kendi adıma konuşacak olursam, inan ki kalorilerimi bile yazamıyorum yoğunluktan dolayı.
Zaten eskisi kadar dikkat edemiyorum nedenseverdiğim 300-500 gramı da yeme alışkanlığım değiştiği için veriyorum çok dikkat ettiğim için değil. Spor zaten yapmıyorum 1 aydır. Ben de fena durumdayım yani.
Motivasyon açısından hak veriyorum sana, eskisi gibi gelip gidersek belki daha iyi olur hepimiz için..
Ben daha özenli olacağım artık, gün içinde her fırsatta uğramaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?