Kalori Arkadaşım

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye ( ay çok fenayız ) [/QUOTE]
Kuşum doğru anlamışsın Bol bol tavsiye ediyoruz Melinda'ya
[/COLOR][/B]

günaydın cnm.
Sarkmalar ne yazık ki bendede mevcuıt

hemen bakacağım bahsettiğin callanetics e belki kolay birşeydir bende yaparım birazcık olsun sarkmalara etkisi varsa yapılmalı

Hilal cnm videoları egzersiz linkleri felan bulabilirsen banada gönderebilirmisin rica etsem

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye ( ay çok fenayız )

Kuşum doğru anlamışsın Bol bol tavsiye ediyoruz Melinda'ya
[/QUOTE]

hahahah bol bol

Melinda duyuyor musun ? canikommm
Bu arada dün işi kabul edeceğini söylemiştin gittinmi görüşmeye ?

Değişik aktivitelerden sonra tatilden 3 kişi dönmeyin dikkat edin

gondermeyi bilsem gonderirim youtube callanetics yazarsan cikar.58 dk olani yapiyorum.

cnm benm telefonum var bilgisayarım yok you tube telefondan açılmıyor

telefondan you tube açabiliyor musunuz? Ben de bağlantı hatası veriyor açamıyorum.

hilal bende spor yapmak istiyom bir çare bulalım nolurrr

Hejira melinda orkide drydry bebişler siz bilirsiniz nasıl alabilirim o videoları

Bebişim iş yerinde indirsen bilgisayara, sonra harici harddiske atsan, evde de tvye bağlasan harddiski, oradan yaparsın olmaz mı?

canim bana nasil gonderecegimi tarif edersen gondereyim.sende oluyormu sarkma.bende gozle gorunursekilde yok ama dahavermem gereken 10 kilo daha var kesin olur diye artik diyete bol sporla devam edecegim.hep beraber yapalim

Bebişim iş yerinde indirsen bilgisayara, sonra harici harddiske atsan, evde de tvye bağlasan harddiski, oradan yaparsın olmaz mı?

cnm iş yerinde indirilmiyor bağlantı kesiliyor
siz indirip zipleyip bana mail atsanız ben o maili direk telefona atıp telefonda açsam olmaz mı ?
canim bana nasil gonderecegimi tarif edersen gondereyim.sende oluyormu sarkma.bende gozle gorunursekilde yok ama dahavermem gereken 10 kilo daha var kesin olur diye artik diyete bol sporla devam edecegim.hep beraber yapalim

tatlım bende bulamadım ki nasıl göndereceğini :44::44::44:

bende sarkma oluyor tabi olmazmı dile kolay 19 kilodan gidiyom kollarıma bakmak bile istemiyom

sekerim onceki sonraki fotolarina bak mutlaka.ve 1 ay icerisinde etkisi oluyormus.hareketker cok yavas yapiliyor.cok kolay sayilmaz ama deger

Canım o küçük tatilde, hem yürüyüş falan yaparsınız hem de değişik aktivitelerde bulunursunuz yediklerin kalmaz bünyende

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye ( ay çok fenayız ) [/QUOTE]

o aktiviteler kilo verdirseydi tığ gibi olurdum ben bi işe yaradığı yok

ayy super loopdido ve ben 76 kiloyuz.sen bize rakip olursun artik yeni mi basladin diyete spor falan yapiyormusun

sekerim onceki sonraki fotolarina bak mutlaka.ve 1 ay icerisinde etkisi oluyormus.hareketker cok yavas yapiliyor.cok kolay sayilmaz ama deger

Hilal bu hafta derhal 75 olmalıyız
Yine en şişko biziz kız

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye ( ay çok fenayız )

o aktiviteler kilo verdirseydi tığ gibi olurdum ben bi işe yaradığı yok [/QUOTE]

Melinda buradn anlaşılıyorki çok aktivite yapıyonuz

hilal777

aslında hep diyet yapıyorum (güya) ama pek başarılı olamadım 1-2 günlük oluyor sonra hemen bırakıyorum

ama burda yorumlarınızı okudukça biraz daha heveslendim

benim başka bir sıkıntımda tiroidimin olması metebolizmam sizlere göre biraz daha yavaş çalışıyor

ve işim hep masa başı olduğu için bende eve koşu bandı aldım haftada en az 3 gün yürüyüş + koşu yapıyorum ,kk üyeolduktan sonra koşu bandını hergün kullanmaya başladım

Aramıza hoşgeldin Talop
Hepimiz bu topik sayesinde çok kilo verdik, ben 61.7 kg dan 54.3 kg ya düştüm mesela toplamda 7.4 kg verdim, bu benim için bir mucize

Sen de azminle başarabilirsin, tabiyki biz de seni motive edeceğiz

ooo çok güzel. Sen bizden daha şanslısın evde koşu bandın var.
Aramızda 1.1 gram fark var bizi geçip gidersin sen şimdi:18::18::18:

Bu arada bende hep başlar bırakırdım ilk defa bu kadar kilo verdim. Burada olmak paylaşımlar vs. insanı acaip motive ediyor. Hooş geldin iyiki geldin pişman olmayacaksın inş

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim

7.4 kg süper bravo

inşallah inanın cevaplarınıza aldıkça çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…