- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
aranıza bende katılabilir miyim
kızlar günaydın.
Bakıyorum son zamanlarda hiç aktif değiliz. Daha yaz gelmeden böyle olduk
Ben hepinizi özlüyorum neler yaptığınızı ne yediğinizi kalorilerinizi artık hiç böyle paylaşımlar yazmıyoruz. Neredeyse cuma dan cumaya uğrayacağız . Tabi böyle oluncada insanın motivasyonu düşüyor. :44::44::44:
Sizden ricam hepimiz birazcık daha fazla bir arada vakit geçirelim .
Hemen hemen hepimizin akıllı telefonu tableti var her an birlikte olmamız mümkün neden bu ayrılık?
Ben sizlerle ne kadar çok paylaşım yapıyorsam o kadar çok motive oluyorum
Burada sadece kendimi değil hepimizi düşünüyorum. Başlarda çok güzeldi ve bizler hepimiz daha güzel kilolar veriyorduk yanılıyor muyum?
Sporlarımızı paylaşırdık artık hiç böyle şeyler yapmıyoruz ve ben 1 aydan çok oldu ki spor yapmıyorum
Bir yola başladık birlikte sonuna kadar destek olalım birbirimize lütfen benm buna çok ihtiyacım var
Kaç yaşındasın bu arada? Evli misin, bekar mısın? Kendinden bahsedebilirsin bize
35 yaşıdayım evliyim bir oğlum var çalışıyorum ,işe başlamadan önce epey hareketliydim fakat sürekli masa başı olduğum için kilolar geldi üstüne birde tiroidim çıktı sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ,eşimde uzun boylu ve zayıf artık psikolojimi sen anla
sende bahseder misin kendinden
Hilal bu hafta derhal 75 olmalıyız
Yine en şişko biziz kız
o aktiviteler kilo verdirseydi tığ gibi olurdum benbi işe yaradığı yok
merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsin
vay kuzum kıyamam ben sana
akşama karnıyarık yapıcam ama közlicem patlıcanı kızartmayacam.öğlen pizaa yemiştim hazır dondurulmuşlar varya onlardan. haftasonu ben güzel kilo veriyom ama işten döndüğümde çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyor ne yyesem diye 3 den sonra düşünmeye başlıyorum deli olacam. şimdi 3 gün önceki kiloma geri geldim arada indiğim boşa gitti 3 gün yerimde saydım yani işte bu beni deli ediyor.
bu arada ben sana spoar videosu yollamıştım ama ne baktım dedin ne zormuş dedin ne kolaymış dedin hiç bi şey söylemedin belkide açıp bakmadın bile
onun için benden artık sana spaor videosu tavsiyesi yok cicim sarkmaya devam et sen
bende taş gibi olacağım hi hi hi
35 yaşıdayım evliyim bir oğlum var çalışıyorum ,işe başlamadan önce epey hareketliydim fakat sürekli masa başı olduğum için kilolar geldi üstüne birde tiroidim çıktı sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ,eşimde uzun boylu ve zayıf artık psikolojimi sen anla
sende bahseder misin kendinden
Allah bağışlasın oğulcuğunuBiz seni zayıflatırız kuzum burada
26 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, şimdilik bekarım, sevgilimle evlenmek istiyorum, yalnız uyumak canıma tak etti
Melinda buradn anlaşılıyorki çok aktivite yapıyonuz
canımm ben o videolara baktım da zor demedimmi acep :26::26::26:
sen bana darılma lütfen yine bakarım kaçıncı sayfadaydı söyle bakem :26::18:
Ayrıca ne güzel şeyler yiyon pizza felan oh mis. Sen cuma kilo vermiş ol bizi kandırmaya çalışıp yanılttığını düşüneceğim
Bu arada sende okuyup gitme üşenmede 2 kelime birşey yaz
cnm bizim hepimiz masa başı çalıyoruz birlikte dikkat edince veriliyor. Ayıptır söylemesi ben 6 aydır 19 kilo verdim
Ben bile inanamıyorum
Kız senide evlendirecez telli duvaklı gelin yapcaz sen hiç meraklanma
yorum yohhhh
canımm ben o videolara baktım da zor demedimmi acep :26::26::26:
sen bana darılma lütfen yine bakarım kaçıncı sayfadaydı söyle bakem :26::18:
Ayrıca ne güzel şeyler yiyon pizza felan oh mis. Sen cuma kilo vermiş ol bizi kandırmaya çalışıp yanılttığını düşüneceğim
Bu arada sende okuyup gitme üşenmede 2 kelime birşey yaz
cnm bizim hepimiz masa başı çalıyoruz birlikte dikkat edince veriliyor. Ayıptır söylemesi ben 6 aydır 19 kilo verdim
Ben bile inanamıyorum
Kız senide evlendirecez telli duvaklı gelin yapcaz sen hiç meraklanma
yorum yohhhh
yorum yohhhh
yavrular günaydın..
Recep ayımız mübarek olsun.
Günahlarımız af, sevaplarımız bol olsun inş.
Orkide ne zamandır yok int. bir sorun oldu yine sanrm..
Cümcümede sevdiceğini buldu gelmez oldu
kızlar ben dün - de çıkarken bugün + da çıkıyorum acaba vucudumda şiş olduğu içinmi böyle oluyor
Bu akşamda misafirlerim var mis gibi şşeyler yaptım
Şiştikçe şişeceğiz
eline sağlık yemesen olmaz şimdi onların yanında ye güzelim ayıp olmasın bol bol ye tamam mı
Günaydın yavru kuşlar,
Yarını tatil olan bir günden hepinize selam eder gözlerinizden öperim
2 gündür tuvalete çıkamıyorum yine, ne zamandır böyle bir sorun yoktu, yine çıktı ortaya namussuz
Onun dışında yeme-içme normal seyrediyor, gerçi dün akşam haşhaşlı çörek yedim 3 parça ama vakit erkendi yani 19.30 gibi falandı..
Üfff diyetarkadaşım.com u da sallamaya başladım, yazmıyorum günlerdir.
52 ye düşmeye 2 kilo kaldı şurada, tüm motivasyonumu kaybettimKızıyorum kendime
Çokkkkkkk tembelim
Ahh şu wc sorunu olmasa olmaz zaten
3 parça çörekkk hmm
kız sende çok iyi verdin he maşallah 54 kilo nedirki hiçbirşey
Bu arada bende tembelim
yavrular günaydın..
Recep ayımız mübarek olsun.
Günahlarımız af, sevaplarımız bol olsun inş.
Orkide ne zamandır yok int. bir sorun oldu yine sanrm..
Cümcümede sevdiceğini buldu gelmez oldu
kızlar ben dün - de çıkarken bugün + da çıkıyorum acaba vucudumda şiş olduğu içinmi böyle oluyor
Bu akşamda misafirlerim var mis gibi şşeyler yaptım
Şiştikçe şişeceğiz
Çıktım bebişim tuvaleterahatladı karnım
Benim sevgilim 1,90 boyunda ve 90 kiloonun yarısı kadar olmaya çabalıyorum, o yüzden 54 fazla, daha yolum var
seninde mubarek olsun canim.ne yaptin spor videolarini buldunmu.sislik varsa 3 gun sabah aksam maydanoz sapi cayi ic tatlim faydasi olacaktir.ben -deyim.
kizlar turk kanallarini izliyorum.adanada kaybolan 6 yasindaki gizemin basina gelenler...cok aci.izlerken goz yaslarimi tutamadim.allah bizlerin evlatlarini korusun.cocuklarimizi kimseye emanet edip guvenmeyelim.asla yalniz sokaga birakmayalim.lutfen cevremizdekileri uyaralim. cok uzgunum.allah ailesine sabir versin
eline sağlık yemesen olmaz şimdi onların yanında ye güzelim ayıp olmasın bol bol ye tamam mı
ohh darısı başıma
Kız 1.90 ve 90 kilomu sevgilin hey maşallahhsenin boyun kaçtı kuzum :26:
sağ ol cnm. Maydanoz çayını nasıl yapıyorsun bir zararı yok dimi bebiş yazarsan bende deneyeyim. Videolara bakamadım dün akşam eve gittim ve yatıncaya kadar iş yaptım
bende çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin. Allah kötüye fırsat vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?