Kalori Arkadaşım

aranıza bende katılabilir miyim

merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsin

vay kuzum kıyamam ben sana

akşama karnıyarık yapıcam ama közlicem patlıcanı kızartmayacam.öğlen pizaa yemiştim hazır dondurulmuşlar varya onlardan. haftasonu ben güzel kilo veriyom ama işten döndüğümde çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyor ne yyesem diye 3 den sonra düşünmeye başlıyorum deli olacam. şimdi 3 gün önceki kiloma geri geldim arada indiğim boşa gitti 3 gün yerimde saydım yani işte bu beni deli ediyor.

bu arada ben sana spoar videosu yollamıştım ama ne baktım dedin ne zormuş dedin ne kolaymış dedin hiç bi şey söylemedin belkide açıp bakmadın bile

onun için benden artık sana spaor videosu tavsiyesi yok cicim sarkmaya devam et sen

bende taş gibi olacağım hi hi hi

Kaç yaşındasın bu arada? Evli misin, bekar mısın? Kendinden bahsedebilirsin bize

35 yaşıdayım evliyim bir oğlum var çalışıyorum ,işe başlamadan önce epey hareketliydim fakat sürekli masa başı olduğum için kilolar geldi üstüne birde tiroidim çıktı sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ,eşimde uzun boylu ve zayıf artık psikolojimi sen anla

sende bahseder misin kendinden

Allah bağışlasın oğulcuğunu Biz seni zayıflatırız kuzum burada

26 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, şimdilik bekarım, sevgilimle evlenmek istiyorum, yalnız uyumak canıma tak etti

canımm ben o videolara baktım da zor demedimmi acep :26::26::26:
sen bana darılma lütfen yine bakarım kaçıncı sayfadaydı söyle bakem :26::18:
Ayrıca ne güzel şeyler yiyon pizza felan oh mis. Sen cuma kilo vermiş ol bizi kandırmaya çalışıp yanılttığını düşüneceğim

Bu arada sende okuyup gitme üşenmede 2 kelime birşey yaz

cnm bizim hepimiz masa başı çalıyoruz birlikte dikkat edince veriliyor. Ayıptır söylemesi ben 6 aydır 19 kilo verdim
Ben bile inanamıyorum

Allah bağışlasın oğulcuğunu Biz seni zayıflatırız kuzum burada

26 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, şimdilik bekarım, sevgilimle evlenmek istiyorum, yalnız uyumak canıma tak etti

Kız senide evlendirecez telli duvaklı gelin yapcaz sen hiç meraklanma

Melinda buradn anlaşılıyorki çok aktivite yapıyonuz

yorum yohhhh [/QUOTE]

yorum yohhhh [/QUOTE]

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol
[/QUOTE]

dideme katılıyom biz anladık neler olduğunu

yorum yohhhh [/QUOTE]

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol
[/QUOTE]

dideme katılıyom biz anladık neler olduğunu [/QUOTE]
Kuşum kısmetse gelecekler eylül-ekim gibi istemeye, en azından bir söz yüzüğü takacağız
[/COLOR][/B]

yorum yohhhh [/QUOTE]

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol [/COLOR][/B][/QUOTE]

5 mart 2014 de özel mesaj atmışım sana

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol [/COLOR][/B][/QUOTE]

5 mart 2014 de özel mesaj atmışım sana [/QUOTE]

tekrar bakim bebeim yumruklama beni

yavrular günaydın..

Recep ayımız mübarek olsun.
Günahlarımız af, sevaplarımız bol olsun inş.

Orkide ne zamandır yok int. bir sorun oldu yine sanrm..
Cümcümede sevdiceğini buldu gelmez oldu

kızlar ben dün - de çıkarken bugün + da çıkıyorum acaba vucudumda şiş olduğu içinmi böyle oluyor
Bu akşamda misafirlerim var mis gibi şşeyler yaptım
Şiştikçe şişeceğiz

eline sağlık yemesen olmaz şimdi onların yanında ye güzelim ayıp olmasın bol bol ye tamam mı

Günaydın yavru kuşlar,
Yarını tatil olan bir günden hepinize selam eder gözlerinizden öperim
2 gündür tuvalete çıkamıyorum yine, ne zamandır böyle bir sorun yoktu, yine çıktı ortaya namussuz
Onun dışında yeme-içme normal seyrediyor, gerçi dün akşam haşhaşlı çörek yedim 3 parça ama vakit erkendi yani 19.30 gibi falandı..
Üfff diyetarkadaşım.com u da sallamaya başladım, yazmıyorum günlerdir.
52 ye düşmeye 2 kilo kaldı şurada, tüm motivasyonumu kaybettim Kızıyorum kendime
Çokkkkkkk tembelim

Ahh şu wc sorunu olmasa olmaz zaten
3 parça çörekkk hmm
kız sende çok iyi verdin he maşallah 54 kilo nedirki hiçbirşey
Bu arada bende tembelim

Ahh şu wc sorunu olmasa olmaz zaten
3 parça çörekkk hmm
kız sende çok iyi verdin he maşallah 54 kilo nedirki hiçbirşey
Bu arada bende tembelim

Çıktım bebişim tuvalete rahatladı karnım

Benim sevgilim 1,90 boyunda ve 90 kilo onun yarısı kadar olmaya çabalıyorum, o yüzden 54 fazla, daha yolum var

seninde mubarek olsun canim.ne yaptin spor videolarini buldunmu.sislik varsa 3 gun sabah aksam maydanoz sapi cayi ic tatlim faydasi olacaktir.ben -deyim.

kizlar turk kanallarini izliyorum.adanada kaybolan 6 yasindaki gizemin basina gelenler...cok aci.izlerken goz yaslarimi tutamadim.allah bizlerin evlatlarini korusun.cocuklarimizi kimseye emanet edip guvenmeyelim.asla yalniz sokaga birakmayalim. lutfen cevremizdekileri uyaralim. cok uzgunum.allah ailesine sabir versin

Çıktım bebişim tuvalete rahatladı karnım

Benim sevgilim 1,90 boyunda ve 90 kilo onun yarısı kadar olmaya çabalıyorum, o yüzden 54 fazla, daha yolum var

ohh darısı başıma
Kız 1.90 ve 90 kilomu sevgilin hey maşallahh senin boyun kaçtı kuzum :26:

seninde mubarek olsun canim.ne yaptin spor videolarini buldunmu.sislik varsa 3 gun sabah aksam maydanoz sapi cayi ic tatlim faydasi olacaktir.ben -deyim.

sağ ol cnm. Maydanoz çayını nasıl yapıyorsun bir zararı yok dimi bebiş yazarsan bende deneyeyim. Videolara bakamadım dün akşam eve gittim ve yatıncaya kadar iş yaptım

bende çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin. Allah kötüye fırsat vermesin

eline sağlık yemesen olmaz şimdi onların yanında ye güzelim ayıp olmasın bol bol ye tamam mı

günaydın canım,
2 gündür yoktum evet Ankaradaydım kızlar biliyorsunuz pazartesi gecesi istanbula döndüm.Yol her zaman beni sersem yapar dün hacı yatmaz gibiydim siteye girmedim bir de dün 2.kez hala oldum çok mutluyum kızlarsersemlikten dün sporumu bile yapmadım kaldığım yerden spora devam bugün 1 saat spor yapacağım.

Benim boyum 1.58 ila 1.60 arası bişey canım, aramızda 30 cm fark var işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…