Kalori Arkadaşım

kız çalıştığın yerde hemcinsin olur da dedikodu olmaz mı?

Birisi birşey soruyor arkadaşa o da diyorki ben bilmiyorum şu (ben yani) arkadaş bilir. Ben şu muyum ya ne ayıp şey
Şu nedir yani cisim miyim ben ezikmiyim la ben

sinokom haklısın bayanlar arasındaki bu çekememezlik kıskançlık erkekler de yok ne gelirse hem cinsimizden geliyor başımıza zaten ama sen takma kafana ya tek derdin bu olsun.rejime gelince benim derdim tatlılar yemek değil ki nutella yemeden duramıyorum her sabah ekmeğe sürüp yiyorum işte sporu da bu yüzden hiç bırakmamaya çalışıyorum diyet gibi bir bırakırsam soğuma gelir daha yapamam diyorum.kilo almıyorum vermiyorum da kilo koruyormuş gibi oluyorum sporla zaten havalar da ısınıyor daha hızlı kilo veririm kaldı 1 kilom o da yapıştı üstüme azcık sabretsem verecem de onu da yapasım gelmiyor

kız yerim seni ben şu yorumların yok mu öldürüyor beni sende öyle şahıs zamirleri kullan o zaman boş ver .Hem hiç de ezik değilsin takma sen kafana bunları sen mantığınla ezersin zaten onları her iş yerinde çıkıyor muhakkak böyle insanlar sen işine bak yoksa orası çekilmez.....

kız 1 kilo nedir hemencecik verirsin. Şu çikolata işi benide mahfediyor. En son alışverişimizde pastalarda kullanırım diye çokokrem aldım ayıptır söylemesi 1 kilo inanırmısınız her sabah ekmeğe sürüp sürüp yiyom ay 1 lokma yiyincede devamı geliyor Allah ım bitirirsem dahada almayacam

Ahh cnm benm güzel yorumun için teşekkür edeerim
Benim umrumda değil aslında oluruna bıraktım. Ne yaparsa yapsın. Umrumda değil. Yanlız ben birşey diyorum gidip en kötü tarafından anlıyorlarya çıldırasım geliyor. Tahammülü idaresi zor insanlar beni yıpratıyor .

Günaydın kızlar. Bu sabah üzücü bir gün maden işçilerine çok üzüldüm. Allah kalanlara sabır versin

slm kızlar
Kara bir güne daha merhaba dedik "Kelimeler yetersiz, içim acıyor... Başımız sağ olsun, mekanınız cennet olsun..."allah ailelerine sabır versin diyorum umarım bir daha böyle kazalar yaşanmaz.

kızlar soma da yaşananlara çok üzülüyorumm elimdende birşey gelmiyor sadece dua ediyorum. Rabbim yardımcıları olsun.

Kızlar merhaba,
2 gündür öyle kötüyüm ki bu facia beni mahvetti, hepimizi mahvetti aslında. Buraya bile girmek istemedi canım.
Allah ailelerine sabır versin inşallah.

Kızlar merhaba,
2 gündür öyle kötüyüm ki bu facia beni mahvetti, hepimizi mahvetti aslında. Buraya bile girmek istemedi canım.
Allah ailelerine sabır versin inşallah.

amin cnm amin..
Yaşananlar öyle acı ki. İnsan haberleri izledikçe düşündükçe mahfoluyor. Bizi bu kadar etkiliyorsa onlar ne haldedir kim bilir. Rabbim yar ve yardımcıları olsun

Kizlar ben bu hafta bildirim yapamıyorum beni 3 hafta mazur görün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben bu hafta bildirim yapamıyorum beni 3 hafta mazur görün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm iyisin dimi birşeyin yok. Yoğunlukların nasıl. İşe başladın mı? Herşeyi halledebilmişsindir inş.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]diyet başlangıç tarihi[/td]
[td]diyet başlangıç kilosu[/td]
[td]09.05.2014 kilosu[/td]
[td]16.05.2014 kilosu[/td]
[td]23.05.2014 kilosu[/td]
[td]30.05.2014 kilosu[/td]
[td]06.06.2014 kilosu[/td]
[td]son haftadaki kilo değişimi[/td]
[td]sıralama[/td]
[td]ödüllendirme- cezalandırma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]loopdido[/td]
[td]09.12.2013[/td]
[td]95[/td]
[td]73.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-1.0 kg[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]drydry[/td]
[td]21.02.2014[/td]
[td]79.2[/td]
[td]72.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0.2kg[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]15.01.2014[/td]
[td]55.3[/td]
[td]53.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0.1 kg[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilal[/td]
[td]10.02.2014[/td]
[td]86.9[/td]
[td]75.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]- 0.6 kg[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hejira[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]61.7[/td]
[td]53.6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0.7kg[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide[/td]
[td]06.01.2014[/td]
[td]68.4[/td]
[td]60.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

tabloyu temizledim bildirimlerinizi bekliyorum

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimimi yaptım.

Bu akşam Ayvalığa gidiyorum canlarım, sevgilim, kardeşim, kardeşimin sevgilisi, iki tanede kuzenimle birlikte. Dua edin orada çok kaçırmiyim yemeği, bide güzel geçsin, bu felaketlerin üstüne nasıl güzel geçecek onu da bilmiyorum ya neyse

Hayat işte cnm. Bizi üzen olaylar yaşasakda planlarımızdan, geleceğe dair heveslerimizden, eğlencemizden, yaşayacaklarımızdan vazgeçemiyoruz. Zaten böyle olmasa insan yaşayamazdı. Sürekli düşünerek, üzülerek, ağlayarak..
Hayatta herşey bizim için ne yazık ki ölenle gerçekten ölünmüyor

İnş güzel geçer. Çok kaçırsan bile 2 gün detoks ile atlatırsın. Sürekli gitmiyorsun sonuçta çok tadını kaçırma yemek yüzünden.
Bende hafta sonu kaçıracağım sanırım. Dışarı çıkacağız öyle gözüküyor. Şimdiden hayırlısıyla gidip hayırlısı ile dönmeniz ümidiyle iyi yolculuklar cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…