Kalori Arkadaşım

günaydın kızlar

Kilo bildirimimi yaptım iddaalı değilim sinoki ve hilal siz ne yaptınız bakim ? Hejira canım umarım güzel ve az kalorili geçer ufak tatilin her şeye rağmen hayat devam ediyor doğanın kanunu kimi üzülüyor kimi seviniyor yapacak bir şey yok Allah bir daha böyle acı yaşatmasın kimseye ve devlet de bundan sonra yeterli önlemleri alır sorumluları cezalandırır umarım......

Sağolun kızlar, iyi ki varsınız.. Sesinizi hiç duymasam da kokunuzu hiç almasam da yüzünüzü hiç görmesem de hepinizi çok seviyorum..

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]diyet başlangıç tarihi[/td]
[td]diyet başlangıç kilosu[/td]
[td]09.05.2014 kilosu[/td]
[td]16.05.2014 kilosu[/td]
[td]23.05.2014 kilosu[/td]
[td]30.05.2014 kilosu[/td]
[td]06.06.2014 kilosu[/td]
[td]son haftadaki kilo değişimi[/td]
[td]sıralama[/td]
[td]ödüllendirme- cezalandırma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinekim[/td]
[td]09.12.2013[/td]
[td]95[/td]
[td]73.8[/td]
[td]73.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0.5 kg[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]drydry[/td]
[td]21.02.2014[/td]
[td]79.2[/td]
[td]72.8[/td]
[td]71.9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0.9kg[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]15.01.2014[/td]
[td]55.3[/td]
[td]53.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilal[/td]
[td]10.02.2014[/td]
[td]86.9[/td]
[td]75.3[/td]
[td]74[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]- 1.3 kg[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hejira[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]61.7[/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0.1kg[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide[/td]
[td]06.01.2014[/td]
[td]68.4[/td]
[td]60.0[/td]
[td]59.0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-1.0 kg[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

cnm bende vasatım bu hafta aslında dikkat etmiştim ama çok mercimek çorbası yediğim için şiştim

Sağolun kızlar, iyi ki varsınız.. Sesinizi hiç duymasam da kokunuzu hiç almasam da yüzünüzü hiç görmesem de hepinizi çok seviyorum..
Sende iyiki varsn canikom
kizlar bildirim yaptim. herkese selamlar.
kilodaşım nerelerdesin. Ne zmn gelecektin sen:26:

oooo

bu hafta

herkesler

kilo vermiş

ilk 3 e giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah Allah bozmasın daha çok kilolar vermek nasip etsin inşallah

sinekim bu hafta 3 e giremedi ama olsun yine de iyi kilo vermiş

ay 400 gr arayı açtım birazda olsa sinekimlen

ohh maşallah size çok güzel gitmiş kilolar. Vurgun yapmışsınız
Hepinizi tebrik ederim. Dereceye giremediğime üzülsemde sizin çok güzel kilo vermenize sevindm

hilal hem sıkılaşıp hem eriyon aferin sana
drydry gaza geldin 900 gram verdin kız arayı yine fulledin
orkide sende hastaydın ama 1 kilo vermişsin tebrikler cnm. Büyük başarı

1400 demek istedin sanırım

1400 demek istedin sanırım

yok sinekim geçen hafta 1 kilo kalmıştı aramızda bu hafta 400 gr daha artırdım arayı açtım demek istedim

kız sen o kadar kilo verdin bi foto çekinsene gizliden bize göster 22 kilo verdin nerdeyse eski halinle şimdiki halin nasıl bi göreyim bende 25 kilo verecem de ne kadar fark edecek motivasyon olsun bize ne dersin sivrisinekim

ayy tatlım bende çok fazla fark yok spor yapıp sıkılaşamadığım için. Hatta inanırmısın heryerim sarktığı için pek iç açıcı değilik şuan. Beni en motive den kıyafetlerimin bol olması. hala 48 beden etek belimden düşmüyor gerisini sen hesap et

22 kilo düşününce dehşet verici kadar güzel ama sporsuz olunca etkisi dehşet verici kadar güzel değil
Spora başlamam lazm. Sende spor yap ihmal etme ben gibi olma .
Resme gelince resim felan çekilip koyamam ayol

Başını koymazsın kız, kesersin valla ben de çok merak ediyorum

Başını koymazsın kız, kesersin valla ben de çok merak ediyorum

googlede aratınca çıkıyor vucut ben istemem öyle. Benim olduğu belli olmasa bile vucudumun internet sitelerinde gezmesine tahammul edemem üzgünüm şekerler.

googlede aratınca çıkıyor vucut ben istemem öyle. Benim olduğu belli olmasa bile vucudumun internet sitelerinde gezmesine tahammul edemem üzgünüm şekerler.

mail at yavrucum bana olmaz mı

kızım hemen spora başlıyorsun ne bu canım nine gibi sarkık surkuk mu olacan hergün 1 saat spor yapmaya başla çok kızdım bak sana haaa.. daha kaç yaşındasında sarkacaksın. hemen sıkılaşman lazım. pofudukun beğenmez sonra sarkık surkuk bak. sarktığını göre göre spor yapmıyorsun öylemi ay hayret biişey yaa. çok sinirlendim sana. çabuk ya bi spor salonuna yazıl yada kendine güzel bi program hazırla .

haklısın cnmmmm yardım edin bana başımı ezin ki yapayın sporu
ben sinekimi başsızda olsa tanırım hemen

Ben sana kendimi yolladım watsapptan.

slm kızlar

Tablo açıklanmış ilk 3 e gireceğimi hiç düşünmemiştim Sinokim 1 kilo verdim ama gel de bana sor hastalıktan sonra toparlanmam çok zor oldu çikolata ve fındık kreması aldırmıştı bana o kiloyu yoksa yemek aşırı yemiyordum son 3 gündür yememeye çalıştım onlardan ve sporumu pazar hariç bildiğiniz gibi hiç bırakmıyorum.Havalar ısınıyor son 1 kilomu da daha çabuk vereceğimi düşünüyorum Sinokim spor yapmadan diyet olur mu yawww hiç mi benden özenmiyorsun demedim size ben buruşursunuz spor önemli bırakmayın diye haaa Ben 10 kiloya yakın verdim ama gör sanki daha fazla vermişim gibi görünüyorum vücudum sımsıkı ve daha ince görünüyorum.Yarın arkadaşın nişanı var orda fotoğraf çektiririz muhakkak size son halimi gösteririm uzun zamandır resim çektirmedim son halimle çektiririm diye bakın da gaza gelin tamam mı sinokim dry dry

ayy cnm benm çok haklısın. hepiniz spor konusunda çok haklısınız. pazartesi inş. bende spora başlayacağım. sarkmayacam bende

merakla bekliyoruz bakalım

ayy cnm benm çok haklısın. hepiniz spor konusunda çok haklısınız. pazartesi inş. bende spora başlayacağım. sarkmayacam bende

bak hemen spora başlaman lazım yoksa bebeğini dizinde yatarken emzirirsin

emzirme sütyenine falan ihtiyacın kalmaz ordan yırtarsın

sütyenin içine katlaya katlaya yerleştirirsin artık rulo yaparsın

hatta hatta buna çok güldüm

bebeğin beşikte yatarken sende hiç kalkmadan beşiğin içine sallayı verirsin ohh uyurken cop cop emer minnoş

gördüğünüz gibi sarkık göğsünde baya artıları varmış

Son düzenleme:

ayy beni öldürdün gülmekten bu neydi böyle Allah ım sen koru bni böyle sarkıklıklardan çok şükür oralarım gayet taş sarkık değil Sarkan yerlerim göbüşüm kollarım felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…