Kalori Arkadaşım

Şu beşiğin içine sallama olayı beni mahfetti bu kadar komik birşey olamaz

cnm iyisin dimi birşeyin yok. Yoğunlukların nasıl. İşe başladın mı? Herşeyi halledebilmişsindir inş.

canım perşembe başladım işe ben
ama daha tam oturmadı hiçbişi o nedenle çoook iş var ama daha pc net falan yok doğru düzgün
zaman lazım bunun için de.. ama onun dışında gündemdeki olaylar dışında iyiyim ben
umutluyum alışçam sevcem bu işi diye bakalım.. zaman zaman kızdığım durumlar oluyo, rahata alışık biri olaraktan
ama yoluna gircek inşallah
diyet yapamıyom o nedenle haziranda inşallah aranıza dönerim
ama yine arada yazmaya çalışçam tabi

iyi geceler kızlar
işte son halim bakalım beğenecek misiniz?

Eklentiler

• $1441186_847043925324480_5143159582490813232_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

slm kızlar

kimsecikler yok yine 2 gündür hayırdır nerelerdesiniz? Hafta sonu da geçti ama havalardan heralde kimse evde durmuyor Sporumu da yaptım çok şükür zorla da olsa şimdi temizlik yapacağım oradan da biraz kalori harcarım iyi olur.

Selam kızlar.
Kısacıkta olsa tatilimi yaptım geldim, çok eğlendik baya keyifli geçti.
Özledim sizleri fakat kimsecikler yok yine.

tmm cnmm

Eki Görüntüle 1119508 iyi geceler kızlar
işte son halim bakalım beğenecek misiniz?

wuhuuuu maşallah cnm ne kadar muhteşem gözüküyorsun. Darısı benmde başıma olur inş :):)

Kızlar günlerdir gelemedim çok özürdiliyorum. Yoğun geçti ve aşırı yedim. Uzun zamandır böyle bozmadıydım diyeti

Tatlılar hamur işleri ızgaralar Ne olacak bu halim bilmiyorum şimdi aldıklarımı cuma gününe kadar vermek istiyorum korkumdan tartıyada çıkamıyorum. Cuma günü yas günüm olacak sanrm

afiyet olsun yarasın güzelim maşallah löp löp yağ olsunlar

Kızlar günaydın

Maalesef ki 3 günlük tatil bana +1 kg olarak geri döndü, sabah tartıldım 54,5 olmuşum

Ne yapacağım bilemiyorum :26: bana bi akıl fikir verin lütfen.

Kızlar günaydın

Maalesef ki 3 günlük tatil bana +1 kg olarak geri döndü, sabah tartıldım 54,5 olmuşum

Ne yapacağım bilemiyorum :26: bana bi akıl fikir verin lütfen.

Bende aynı durumdayım belkide daha kötü tartılmaya cesaret edemedim gerisini sen düşün kuzucuğum

Ben elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…