Şu beşiğin içine sallama olayı beni mahfetti bu kadar komik birşey olamaz
Şu beşiğin içine sallama olayı beni mahfetti bu kadar komik birşey olamaz
gözünde canlandırınca daha komik oluyor
cnm iyisin dimi birşeyin yok. Yoğunlukların nasıl. İşe başladın mı? Herşeyi halledebilmişsindir inş.
wayyy super gorunuyorsun masallahdarisi benim basima
daha önceki halini bilmiyorum ama şuanki halin süper görünüyor maşallah
kolların biraz toplu duruyor kas gibi de görünüyor. kas değilse 1-2 kilo daha vermen lazım gibi[/QUOT
Günaydın kızlar
Bugün hiç spor yapasım yok akşama kadar bir ara az da olsa yaparım inşallah
canım teşekkür ederim kollarım benimde dikkatimi çekti resimlerde kilo değil canım o sanırım push up ve şınavdan oldu o gögüs egzersizleri yaparken kasa çevirdim heraldezaten hedefime 1 kilo var veremedim onu hala verebilirsem sonra 1 kilo daha vermeyi düşünüyorum hedefimden sonra hala kendimi zayıf hissetmiyorum arkadaşlar diyor ki zayıflama hastalığına mı yakalandın ne yeter artık kötü olursun daha zayıflarsan diyorlar.
canım perşembe başladım işe ben
ama daha tam oturmadı hiçbişi o nedenle çoook iş var ama daha pc net falan yok doğru düzgün
zaman lazım bunun için de.. ama onun dışında gündemdeki olaylar dışında iyiyim ben
umutluyum alışçam sevcem bu işi diye bakalım.. zaman zaman kızdığım durumlar oluyo, rahata alışık biri olaraktan
ama yoluna gircek inşallah
diyet yapamıyom o nedenle haziranda inşallah aranıza dönerim
ama yine arada yazmaya çalışçam tabi
tmm cnmm
wuhuuuu maşallah cnm ne kadar muhteşem gözüküyorsun. Darısı benmde başıma olur inş :):)
Kızlar günlerdir gelemedim çok özürdiliyorum. Yoğun geçti ve aşırı yedim. Uzun zamandır böyle bozmadıydım diyeti
Tatlılar hamur işleri ızgaralarNe olacak bu halim bilmiyorum şimdi aldıklarımı cuma gününe kadar vermek istiyorum korkumdan tartıyada çıkamıyorum. Cuma günü yas günüm olacak sanrm
afiyet olsun yarasın güzelim maşallah löp löp yağ olsunlar
Kızlar günaydın
Maalesef ki 3 günlük tatil bana +1 kg olarak geri döndü, sabah tartıldım 54,5 olmuşum
Ne yapacağım bilemiyorum :26: bana bi akıl fikir verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?