Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar

Nasılsınız bakim bugün ?

günaydın canım kararsızım topiğin spor danışmanı olarak seninde fikrini alıyım benim skinny jeans pilatesimi bacaklarımı inceltir yoksa youtube açıldığına göre ordan daha yararlı sporlar mı baksam squat vs gibi

silkelen kendine gel şekerim yarın tartı günü

Günaydın canım,

Maalesef ki aynı durumdayız, ben tartılmaya korkuyorum henüz

inş çok şişmedin

Günaydın kızlar

Nasılsınız bakim bugün ?

Günaydın cnm. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

Ben bu linki tıkladım birşey göremedim resimler açılmadı bende zannedersem

bu akşam toparlanıcam spor yapıcam diyorum bir yandanda yemeğim yok dağ gibi ütüm var nasıl yapıcam diyorum artık uydurucam kılıfına napalımmm

havalar soğuk şimdi sorun yok ama yazın allahım iç çamaşırlarımı bile çıkarasım geliyordu

Günaydın kızlar. Kilo bildirimimi yaptım. haftada 1 kilo veremiyom artık
Ama çok şükür almadım verdiğimde çok olmasada olsun ne kadar versem kardır

Bakalım 1. kim olacak

Günaydın kızlar. Kilo bildirimimi yaptım. haftada 1 kilo veremiyom artık
Ama çok şükür almadım verdiğimde çok olmasada olsun ne kadar versem kardır

Bakalım 1. kim olacak

Günaydın canım 1 . nin benim olmayacağım kesin + dayım hemde çok fena ama hak ettim dün akşam son kaçamağımı yapıp spora başladım önümüzdeki hafta toparlıyacağım

günaydın kızlar ben diyet yapamadığım için bildirim de yapamıcam
o moda giremedim bi türlü ya
girince aranızdayım inşallah

kızlar hejira ders çalışıyormuş bildirimini yaptı sizleride öpüyormuş öyle söyledi.

orkide kaldı sanırım sadece bildirim yapacak

Günaydın canım 1 . nin benim olmayacağım kesin + dayım hemde çok fena ama hak ettim dün akşam son kaçamağımı yapıp spora başladım önümüzdeki hafta toparlıyacağım

ahh cnm nasıl becerdinde + ya çıktın + insanı acayip üzüyor

günaydın kızlar ben diyet yapamadığım için bildirim de yapamıcam
o moda giremedim bi türlü ya
girince aranızdayım inşallah

gel cnm bekliyoz seni

kızlar hejira ders çalışıyormuş bildirimini yaptı sizleride öpüyormuş öyle söyledi.

orkide kaldı sanırım sadece bildirim yapacak

sende bizim öptüğümüzü söyle şekerim

Günaydın kızlar

Sporumu yaptım ancak gelebildim herkes bildirimini yapmış ben kalmışım ben de yaptım bakalım bu hafta kimler iyi kilo vermiş

Canım soruna gelince aldığın cd nasıl bir şey bilmiyorum görmedim onun için şöyle bir şey diyebilirim.Hareketleri yaparken zorlanıyorsan önden daha hafif hareketlerle youtube dan kendine bir video belirle onla başla derim.Eğer zorlanmıyorsan aldığın videoyla başla derim hem bize de fikirlerini söylersin hareketler ve faydaları hakkında

ben bile geldim meraktan

Kızlar çalışmalar çok kötü gidiyor, okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum

canım allah zihin açıklığı versin senin için zor ders çalışmayı son güne bıraktın sanırım öyle olunca bilgiler karman çorman oluyor benimde temmuzun 5.de sınavım var ne zamandır çalışıyorum hele şu son 1 aydır daha da fazla ders çalışıyorum ama yine de bilmediğim çok şey var ne yapcam bilmiyorumallah seninde benimde yardımcım olsun.dry dry hep böyle yapıyon ya hala tablo yok

ben bile geldim meraktan

Kızlar çalışmalar çok kötü gidiyor, okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum

Canım ya seni anlayabiliyorum. Allah kolaylık versin yarın inş. aklında kalan yerlerden çıkar sorular.

Canm ya senide heyecanlandırmak istemem ama sınava çok az kaldı. İnş sende sınava kadar eksiklerini maksimum seviye giderebilirsin. İkinizede güveniyorum inş sonuçlar mükemmel olacak.

Bu arada hala tablo olmaması beni olumsuz etkiliyor. Bu böyle olurmu ya heyecan ile kopa kopa bakıyom buraya tablo yok içimdeki tablo aşkını öldürdün drydry kesin kendi 1. olmuş bana gıcıklığına tabloyu yayınlamıyor

anaaa hala tablo yok kilo vermedim üstüne üstlük aldım ama kim ne durumda merak ediyordum :26::26: drydry unuttu bizi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…