Oyy kıyamam
Ben sana esneme egzersiz yap demedim mi
kızlar merhaba
ben daha önce başarı hikayemi yayınlamıştım burda. Doğuma giderken 73 kiloydum eve geldiğimde 69...4 ay sonra 55:))) başardım çünkü hamile kaldığımda 60 kiloydum hatta belki biraz daha fazla bir tek üniversiteye başlarken bu kilodaydım o da stresten olmuştu. Bir yılda vermiştim. ikinci kez, 10 yıl sonra yani yine stresten oldu. Bir de üstüne hamile kalmıştım. Neyse uzatmayayım zaten öyle bir giriş yaptım ki sanırım hepsini geri aldım dememi bekliyorsunuz. Yok canlar şükür geri birşey almadım. Ben 53 kiloda mutluydum başarı hikayem, yayınladıktan kısa bir süre sonra da 53 kilo oldum ve korudum...
Velhasılkelam son zamanlarda yine stresli zamanlardan geçiyorum. Böyle olduğunda içime bir canavar kaçmış gibi gece yemelerim olur. Annemin yanına tatile geldim bir süreliğine burda tartı yok o yüzden bilemiyorum ama kendimi biliyorum sanırım 55 taş çatlasa 56 kiloyum.
Doğum kilolarımı verirken son 8 kiloyu kalori sayarak vermiştim. Ancak şimdi o iradeyi gösteremiyorum yani tek başıma
Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Beni de aranıza alırmısınız? Uzun bir yol değil belki benimki ama genç kızken hep 50 kg yu görmek isterdim. Belki çook eskilerde kalmış bir hayali yeşertiriz birlikte olmaz mı?
değil esnemek hareket edemiyorum ki bugün esneme yapabilirim
yaa bide dünen beri tartıda kilom arttı tamam almıştım ama bu kadar değil bu kaslarımılamı alakalı anlamadım
kafam çok karıştı :44::44:
bence ödem vardır sende tartıyı boşver benide habire yüksek gösteriyor hiç sevmiyom
böyle sözler duymak insanın içine su serpiyorsende göreceksin ilerleyen zamanlarda kilo azaldıkça vermeside zorlaşıyor gün geldi 2 haftada 200 gr verdim şimdi böle hopadanak alınca üzülüyor insan
oy oyy
sonra niye içiyor nursel
nursel şişman nursel kilo veremiyor nurselin spor yapası yok niye içmesin nursel
oy oyy
sonra niye içiyor nursel
nursel şişman nursel kilo veremiyor nurselin spor yapası yok niye içmesin nursel
Nursel kim kız?
tatlım yeni gördüm yazdığını sağ olsun 34bta26 cevap vermiş. Yalan dünyayı birizle bayılacan bu sahneye
Nursel kim kız?
kıııızzzzz köfte gibim kızar biber gibim patla emi kopardın beni ofiste
yalan dünya'da nursel idiz'in canlandırdığı alkolik bi kadın karakteri canım elinde sürekli viski hep içmek için bi bahanesi var
-- ''nursel sarışın nurselin kocası zengin nursel güzel nursel içmesinde ne yapsın''diyip yuvarlıyo bardağı bunları dertmiş gibi gösterip
tatlım yeni gördüm yazdığını sağ olsun 34bta26 cevap vermiş. Yalan dünyayı birizle bayılacan bu sahneye
sende beni kopardın tülay karşımda zannettim
Günaydın yavrular bugün çarşamba ben hala cuma günkü kiloma dönemedim ne olacak böyle yaa pöff
her bölümünü izlemesemde ara ara takip ediyorum benim favorim zerrin çatlağın taa kendisi yaaa öldürüyor beni
üzülme canım bende senle aynı durumdayımtemmuza kadar toparlamam lazım kendimi offff offff
ayy evet zerrin ayrı bir harika zatenBende sürekli izleyemiyorum ama izledim kadarıylada gülmekten çatlıyorum
benmde ay sonuna kadar 69.9 olmam lazm oy oy
bence 69,9 olursun çünkü çok iyi gidiyorsun bu aralar gerilemeler tıkanmalar olsada düzenini kurmuşun sporla desteklasen kesin olursun
kalori sayıyormusun yoksa yediklerinin hesabını kafandanmı hesaplıyorsun
Günaydın Kızlar,
Ben bi türlü motive olup spora başlayamıyorum, ne yapacağım allammmmmkızlar yardım edin, ayın 21 inde küçük kuzenimin sünnet düğünü var
Ayy inş. cnmmmmmmm
Kalori sayıyorum cnm
spor yapamıyorum ama her gün en az 15 dk yürüyorum az ama hiç yoktan iyidir. Aslında sporda yapmaya heves ediyorum da netim yok o yüzden video açamıyorum
Günaydın Kızlar,
Ben bi türlü motive olup spora başlayamıyorum, ne yapacağım allammmmmkızlar yardım edin, ayın 21 inde küçük kuzenimin sünnet düğünü var
bendeeee bendeee temmuzda tatile çıkıcam pazar günü pilates dvdsine başladım beni maaffetti
bugün anca biraz toparlandım akşama bisiklet sürmeyi düşünüyorum yarın yine pilates dvdsiyle skinny jeans yapmayı planlıyorum inş bi aksilik çıkmaz
19 mayıs tatilinden sonra saldım spor olayını toparlayamıyorum offfff offff
akşamları yeşil çay iç gün içinde bol su iç tuzu azalt kilo veremesende ödem atarsın
Kuzum zaten günde 3 litre su içiyorum nerdeyse, hemen her gün yeşil çayımı da içiyorum.
Bugün bi göbüşüm büyük geldi bana, kilo aldım sanki ya da haftaya regl olacağım onun şişliği başladıAma kendimi kötü hissediyorum yani.
wuuuhuuuu 3 lt süpersin walla ben 8 bardağı içsem öpüp başıma koyuyorum ve 5 dk da bir wc gidiyorum su içmekten değil ama wc ye gidip gelmekten kilo veriyorumregl öncesi sendromudur o sevgilinede aksilik yapıyorsan tamamen regl moduna girmiş vücudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?