sendemi kalori arkadaşımdasın nikin ne ?????
olsun net olmasada sen kendin bi kaç klasik hareket belirle ve yap yan yatıp bacağını kaldırıp indirme, squat , tam mekik, yarım mekik bunlar bile çok etkili olur.
Kuzum zaten günde 3 litre su içiyorum nerdeyse, hemen her gün yeşil çayımı da içiyorum.
Bugün bi göbüşüm büyük geldi bana, kilo aldım sanki ya da haftaya regl olacağım onun şişliği başladıAma kendimi kötü hissediyorum yani.
Dün akşam bi dırdırlandı canım, "iki gündür küçücük şeylere alınıyorsun" dedi, demek ki aksilik yapmaya başlamışım
yazdım sana dadlım..
ahh ahh bir zamanlar nede güzel yapardım yukarıda yazdıklarını kızlar bende bir üşengeçlik var eskiden ne kadar yorgun olursam olayım yapardım şimdi yapamıyorum tempelleştim
şişkinliktir o bebiş bende de var .
İnş. dikkat ettiklerinin meyvesini 2 hafta sonra toplayacan
ben kullanıcı adını görmedim
Dün akşam bi dırdırlandı canım, "iki gündür küçücük şeylere alınıyorsun" dedi, demek ki aksilik yapmaya başlamışım
o zaman dert etmeye gerek yok o zaman sen dikkat etmeye devam et düğünde istediğin gibi görünürsün
kesin küçük şeylerdir
kesiiinn canım her ay benim dönemlerimde bi tartışmamız olur hepte ben haklı çıkarırım kendimi
kız özel mesaj gönderdim sana d.arkadaşımdan. Direk yazdm
malum dönemlerde daha şefkat dolu sevecen anlayışlı süt dökmüş kedi gibi olmaları lazım
ama nerdeee
ben çok sinirli oluyom o dönemde kızlar normaldede sinirliyimdir ama o zmn hepten çekilmez oluyom
bende bide çok duygusal oluyorum bazen sinirden ağlayasım geliyor bazende duygusallıktanmanyağa bağlıyorum resmen dizginleyebildiğim kadar dizginliyorum kendimi
ayy kız ağlamak sende de mi oluyor bende bir kendimde olur zannederdim
genelde tutuyorum kendimi ağlamamaya çalışıyorum ama sinirden ağlayasım çok oluyor zor durduruyorum kendimibide ağrılarımdan dolayı ağlayasım çok oluyor o zamanda isyan ediyorum neden bu çileyi sadece kadınlar çekiyor diye 1 ay erkek olsaymış 1 ay kadın olsaymış haksızlık bu
kızlar merhaba
yazdıklarınızı okumaya vakit bulamadım henüz
Malum istanbula gezmeye geldim son 10 günün bugünüm gezmekle geçti eh bir de çocuk vakit kalmıyor. Daha 1000 cal. yi bile bulamadım şimdi bir yorgunluk kahvesinin yanında bir parça çikolata yicem.
merhaba.bende yeniyim burada. kalori saya saya kilo vermeye çalışıyorum ama neler yemeliyim nasıl beslenmeliyim nasıl kilo veririm bilmiyorum ? bana da yardım etseniz neler yapıyorsunuz ne kadar zayıfladınız?
kızlar günaydın nerelerdesinizzz
Bebişim ben burdayım
Dün kendime yemek takımı aldım çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?