Kalori Arkadaşım

sendemi kalori arkadaşımdasın nikin ne ?????

olsun net olmasada sen kendin bi kaç klasik hareket belirle ve yap yan yatıp bacağını kaldırıp indirme, squat , tam mekik, yarım mekik bunlar bile çok etkili olur.

yazdım sana dadlım..
ahh ahh bir zamanlar nede güzel yapardım yukarıda yazdıklarını kızlar bende bir üşengeçlik var eskiden ne kadar yorgun olursam olayım yapardım şimdi yapamıyorum tempelleştim

şişkinliktir o bebiş bende de var .
İnş. dikkat ettiklerinin meyvesini 2 hafta sonra toplayacan

ben kullanıcı adını görmedim

kesin küçük şeylerdir

kesiiinn canım her ay benim dönemlerimde bi tartışmamız olur hepte ben haklı çıkarırım kendimi

kesiiinn canım her ay benim dönemlerimde bi tartışmamız olur hepte ben haklı çıkarırım kendimi

malum dönemlerde daha şefkat dolu sevecen anlayışlı süt dökmüş kedi gibi olmaları lazım

ama nerdeee

ben çok sinirli oluyom o dönemde kızlar normaldede sinirliyimdir ama o zmn hepten çekilmez oluyom

malum dönemlerde daha şefkat dolu sevecen anlayışlı süt dökmüş kedi gibi olmaları lazım

ama nerdeee

ben çok sinirli oluyom o dönemde kızlar normaldede sinirliyimdir ama o zmn hepten çekilmez oluyom

bende bide çok duygusal oluyorum bazen sinirden ağlayasım geliyor bazende duygusallıktan manyağa bağlıyorum resmen dizginleyebildiğim kadar dizginliyorum kendimi

bende bide çok duygusal oluyorum bazen sinirden ağlayasım geliyor bazende duygusallıktan manyağa bağlıyorum resmen dizginleyebildiğim kadar dizginliyorum kendimi

ayy kız ağlamak sende de mi oluyor bende bir kendimde olur zannederdim

ayy kız ağlamak sende de mi oluyor bende bir kendimde olur zannederdim

genelde tutuyorum kendimi ağlamamaya çalışıyorum ama sinirden ağlayasım çok oluyor zor durduruyorum kendimi bide ağrılarımdan dolayı ağlayasım çok oluyor o zamanda isyan ediyorum neden bu çileyi sadece kadınlar çekiyor diye 1 ay erkek olsaymış 1 ay kadın olsaymış haksızlık bu

hahahahaa 1 erkek 1 ay kadın
ağrıları sorma zaten ben evlenmeden hiç ağrım olmazdı şimdi acayip ağrım oluyor. Bütün dengem alt üst oldu

kızlar merhaba
yazdıklarınızı okumaya vakit bulamadım henüz
Malum istanbula gezmeye geldim son 10 günün bugünüm gezmekle geçti eh bir de çocuk vakit kalmıyor. Daha 1000 cal. yi bile bulamadım şimdi bir yorgunluk kahvesinin yanında bir parça çikolata yicem.

merhaba.bende yeniyim burada. kalori saya saya kilo vermeye çalışıyorum ama neler yemeliyim nasıl beslenmeliyim nasıl kilo veririm bilmiyorum ? bana da yardım etseniz neler yapıyorsunuz ne kadar zayıfladınız?

ohh gez bakalım

merhaba.bende yeniyim burada. kalori saya saya kilo vermeye çalışıyorum ama neler yemeliyim nasıl beslenmeliyim nasıl kilo veririm bilmiyorum ? bana da yardım etseniz neler yapıyorsunuz ne kadar zayıfladınız?

merhaba cnm , hoşgeldin
kilon boyun ne zamandır kalori sayımı yaptığın vs bilgilerini paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz cnm.

Ben kalori sayımı ile 7.5 ayda 20 kilo verdim şükürler olsun. Buradaki diğer arkdaşlarda hep güzel kilolar verdi. Birlikten kuvvet doğarak destekle verdik kilolarımızı inş sende bizlerle birlikte fazlalıklarından kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…