günaydın hejira üzülme o regl şişliği olabilir sen devam et dikkat etmeye
İşin kötü tarafı da o zaten, dikkat edemiyorum sanırım..
kalori arkadaşıma yazmaya devam et bırakınca ne yediğini anlamıyor insan
deryaya yapıoz bildirimi yine di mii
üzülme cnm bende o kilolardan geçtim duraksama dönemleri kilo verememe dikkat etmeme rağmen kilo alma vs. vs. Bunların hepsini istikrar, sabır ve azimle aşabilirsin. 3 haftada 3 kilo çok güzel. haftada 1 kilo verebilmişsin çok iyi maşallah
şimdilerde kimse zayıfladığını fark etmeyecek ama 5 kilo daha verdiğinde herkes hayran hayran bakacak sana aaa nasıl zayıfladın ne kadar zayıfladın diye o yüzden sabret. Kaloriye gelince 1500 kalori alıp yediğin şeyler hafif , meyve, sıvı , sebze vs olursa kendini çok + da görmez hatta ekside bile görebilirsin ama 1500 kaloriyi hamur işleri, çikileta, kuruyemiş, cips , patates gibi ağır yiyeceklerle doldurursan ne yazıkki 1 gün sonra 1 hatta 2 kilo kadar almış görebilirsin kendini. Tabiki 1 günde 2 kilo alınmaz, şişkinlik , hazımsızlık, ödem vs hepsinin birikimi olup uğraştırıyor işte
Sana en büyük tavsiyem herşeyden ye ama az az ye zor ama mecburuz
cnm günaydın.
sabah sabah güldürdün beni
Ay şükürler olsun benmde o eski halimden eser yok şimdi
günaydın kızlar dün çok yoğun olduğum için yazdıklarınızı okuyamadım. Bugünde çok işlerim var ama tabloyu asla kaçırmam geleceğim sizleri öpüyorum özleyin beni anacım
Bu arada kilo bildirimimi yaptım :)
kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşallah Allah bozmasın inşallah. ben biraz yavaşladım hızlanmam lazım .
melinda bta ve sinekim tebrik ederim hepinizidee
kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşallah Allah bozmasın inşallah. ben biraz yavaşladım hızlanmam lazım .
melinda bta ve sinekim tebrik ederim hepinizidee
tablo hakkında bi önerim olabilir mi? bilgilerimizin olduğu kısma boylamızıda ilave etsen kimin ne durumda olduğunu daha rahat anlarız
ne güzel kilo vermişsiniz ya bende kilo vermek istiyorum. bende tablonuza katılmak istiyorum bende nazar boncuğu istiyorum.hatta kilo veriyim takacam bir nazar boncuğu herkesin gözüne sokacam .anlaşılacağı gibi ben kilolarımdan değil de tepkilerden bıktım yaneler yapıyorsunuz bana da anlatın ya?
olabilir haftaya herkes bildirim yaparken kilolarını da yazsın ben eklerim
haftaya cuma günü tabloda bulunan bilgilerini bana özel mesaj at haftaya sende katıl listeye. bugün tartıl kilonu not et haftaya söylersin
Ölmek istiyorummmmmm
günaydın kızlar tablo bugün erken açıklanmış giremedim bir kaç gündür son değişikliklerden de haberim olmadı.ilk 3 e giren arkadaşları tebrik ediyorum bende burdan söyleyeyim kilomu o zaman bu hafta 58.300 olmuşum gram gram versem de hedefe 300 gr kaldıYılmak yok yola devam hepinizi öptüm mucuks.
deli deli konuşma kııız sana ceza diyet arkadaşıma içtiğin suyu bile yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?