Kalori Arkadaşım

evet bana yapıyorsunuz canım . daha önce konuştuğumuz gibi 11 de tabloyu açıklıyorum. 11 e kadar herkes bildirimini yapsın.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]diyet başlangıç tarihi[/td]
[td]diyet başlangıç kilosu[/td]
[td]06.06.2014 kilosu[/td]
[td]13.06.2014 kilosu[/td]
[td]20.06.2014kilosu[/td]
[td]27.06.2014 kilosu[/td]
[td]04.07.2014 kilosu[/td]
[td]son haftadaki kilo değişimi[/td]
[td]sıralama[/td]
[td]ödüllendirme- cezalandırma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinekim[/td]
[td]09.12.2013[/td]
[td]95[/td]
[td]71,6[/td]
[td]70,8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0,8 kg[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]drydry[/td]
[td]21.02.2014[/td]
[td]79,2[/td]
[td]71,9[/td]
[td]71.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0,2 kg[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]15.01.2014[/td]
[td]55.3[/td]
[td]55,3[/td]
[td]54,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-1,1 kg[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hejira[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]61.7[/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]+0,3kg[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide[/td]
[td]06.01.2014[/td]
[td]68.4[/td]
[td]58,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]34bta26[/td]
[td]05.01.2014[/td]
[td]57.8[/td]
[td]53[/td]
[td]52,5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]-0,5 kg[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table]

kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşallah Allah bozmasın inşallah. ben biraz yavaşladım hızlanmam lazım .

melinda bta ve sinekim tebrik ederim hepinizidee

tablo çıkmış meydana 3. olmuşum melinda ve sinokiyi tebrik ediyorum

hejira 300 gr üzülme şişkinliktir sen eski düzenine geri dön bak haftaya ölçülerimizi yine karşılaştıralım bu belki sana motivasyon olur

insanın morali nasılda bozuluyor ama ya uğraşıyorsun koşturup duruyorsun sonra giyecek kıyafet bulamıyorsun aynaya bir bakıyorsun tepki su : yahu benim arka spordan önce daha mı küçüktü ? insanın kendini yemeye veresi geliyor ne çelişki bu bendeki ya bide simdi kilo verdikçe sarkıyo her yerim artık göbüş eskiden olan o koca koca pantolonlara tişörtlere sığmıyor.herkes sen kilo mu aldın demez mi ağlasam mı gülsem mi ? ya rapunzel gibi kendimi bir odaya kapatsam hersey daha kolay olur sanki ama

kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz maşallah Allah bozmasın inşallah. ben biraz yavaşladım hızlanmam lazım .

tablo hakkında bi önerim olabilir mi? bilgilerimizin olduğu kısma boylamızıda ilave etsen kimin ne durumda olduğunu daha rahat anlarız

ne güzel kilo vermişsiniz ya bende kilo vermek istiyorum. bende tablonuza katılmak istiyorum bende nazar boncuğu istiyorum.hatta kilo veriyim takacam bir nazar boncuğu herkesin gözüne sokacam .anlaşılacağı gibi ben kilolarımdan değil de tepkilerden bıktım ya neler yapıyorsunuz bana da anlatın ya?

ayy 1. olmuşum hemi de adetliyim son 2 günümdeyim artıkın
daha da az çıkıcam inşallah
52 kiloya düştüydüm yine 54leri 55leri gördüm ama olsun yine gitçek
herkesi tebrik ederimmmm

Son düzenleme:
tablo hakkında bi önerim olabilir mi? bilgilerimizin olduğu kısma boylamızıda ilave etsen kimin ne durumda olduğunu daha rahat anlarız

olabilir haftaya herkes bildirim yaparken boylarını da yazsın ben eklerim

haftaya cuma günü tabloda bulunan bilgilerini bana özel mesaj at haftaya sende katıl listeye. bugün tartıl kilonu not et haftaya söylersin

Son düzenleme:

tamam kızlar haftaya bildirim yaparken boyumuzuda veriyoruz

günaydın kızlar tablo bugün erken açıklanmış giremedim bir kaç gündür son değişikliklerden de haberim olmadı.ilk 3 e giren arkadaşları tebrik ediyorum bende burdan söyleyeyim kilomu o zaman bu hafta 58.300 olmuşum gram gram versem de hedefe 300 gr kaldıYılmak yok yola devam hepinizi öptüm mucuks.

drydry 11 de açıkladı sen o sırada spor yapıyordun herhalde

haftaya hedefe ulaşmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…