Kalori Arkadaşım

drydry 11 de açıkladı sen o sırada spor yapıyordun herhalde

haftaya hedefe ulaşmış olursun

Canım gece geç yattım ders dua derken bir de ufak bir rahatsızlığım oldu gece uyuyamadım geç kalktım bugün sporumu daha yeni yapacam inşallah.şaşırdım bu sefer 11 de yayınlamasına her hafta geç açıklamasına alışınca neyse önemli değil güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim sizi kızlar ramazan öncesi hızlanmış kilo vermeler

günaydın sinoki bu pozitiflik bu neşe birinciliğin habercisi mi ????

2. lik habercisi olmuş o çıtır melinda beni geçmiş

ahh bebeim ellerine sağlık mikemmel bir tablo olmuş 2. olmuşum ve seni geçmişim nihahahhahahahahha

ayyy negatiflik yok pozitif olacaz Boşver insanların olumsuz düşüncelerini. O kiloları zamanla verecveksin dikkat etmeye devam

canlarim siz kilo bildirimini kime yapıyorsunuz ben de katilmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy sen çok yaşa sinokii tüm iş stresimi dağıttın artıkın haftaya seni 60 lı rakamlarda görürüz

Ayy ayy ayy ağzından ne kadar mükemmel bir rakam çıkıverdi. İnş haftaya 69.9 olurum çok istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gelecek cumayı çok merak ediyorum benim regl dönemim olacak kendimden hiç ümidim yok ama sen ve hejira dan atak bekliyorum

biraz spor yapta garantile 69 u bak şimdi senin kadar heyecanlandım

gelecek cumayı çok merak ediyorum benim regl dönemim olacak kendimden hiç ümidim yok ama sen ve hejira dan atak bekliyorum

biraz spor yapta garantile 69 u bak şimdi senin kadar heyecanlandım

Kuzum benim de regl dönemim haftaya, hatta bu hafta da sanırım onun şişliği olabilir :26:

Günaydın kızlar. Bol kalorili bir haftasonu geçirdim Tam 72.6 kilo oldum ama pişman değilim. Harika bir haftasonuydu

Günaydın beybiler,

Hafta sonum bol kalorili geçti, kaç kilo olduğumu bilmiyorum. Ama hiç pişman değilim, kardeşimin doğumgünü olduğu için çok yedim

slm kızlar

Bakıyorum herkes hafta sonu kaçırmış olsun özel günlerde istisna yapmak lazım tabi bunu alışkanlık yapmamak şartıyla Benim hedefime gramlar kaldı inşallah bu cumaya hedefime ulaşmış olurum.Dün vücudumu dinlendirme günüydü spor yapmadım ama bu sabah kaldığım yerden devam ettim ve sporumu yaptım ve bugün temizlikte yapmam lazım evde ekstra kalori yakmış olacam inşallahAranıza fazla katılamıyorum sınav stresi ve derslerden ama gönlüm sizinle unutmayın hepinizi öptüm mucuks...

Sana atıfta bulundum zaten

kızlar ne güzel destekliyorsunuz birbirinizi yemek yeme konusunda

sinoki ben senden bu hafta 69 lu rakamları bekliyordum sen 70lere geri dönüş yapmışın olmadı şimdi

sorma cnm ya bende 69 ları beklerkene 73 lere dayandım neredeyse ama olsun önümüzdeki 5 gün az yemeye çalışacağım

kızlar benim şarjlı elektrik süpürgesine ihtiyacım var önerileriniz nelerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…