kızlar benim şarjlı elektrik süpürgesine ihtiyacım var önerileriniz nelerdir.
Selam kızlar,
Nasılsınız?
slm canım yorgun ve uykuluyum sen nasılsın???
Allaha şükür birinin sesi çıktı. İyice ölü topik oldu burası, herkes bıraktı yazmayı, bu gidişle hepimiz diyeti de bırakırız. Gerçi ben bıraktım sayılır.
Neden yorgunsun canım?
uyku düzenim mi şaştı anlamıyorum uykumu alamıyorum canım yaa aslında hep rüyalarla boğuşuyorum dolayısıyla derin ve dinlendiren uykuyu alamıyorum artık bilinç altımda ne varsa
olmaaaaaazzz tam yazın başında kiloları vermişken diyet bırakılmaazzzztoparla kendini şekerim daha koskocaman yaz var önünde deniz, havuz , düğünler , tiril tiril yazlık kıyafetleri düşün :18::18:
Canım çok kahve içme, yeşil çayı günde iki fincandan başka içme ve akşama bırakma..
Pazar günü regl oldum sözde, ilk gün normaldi, dün azcık vardı, bugün de hiç yok :18::18::18:
O yüzden karnım kocaman şiş, ne yapacağımı bilmiyorum..
merhaba kızlar ben diyet yapamayan yapmaya kalkınca kilo alanlardanımzencefil içmeye başladım bir haftada 700 gram verdim hepinize tavsiye ediyorum
Merhaba, zencefil içmeye başladım derken?
hiç kahve içmiyorum ki yeşil çayıda öğle yemeğinden sonra içiyorum akşamları yemekten sonra yersem meyve yiyorum uykuya dalmakta sorun yok ama kaliteli uyku uyuyamıyorum rüyalar falan hiç dinlenemeden sabah oluyor uyanıyorum
zencefil çayı demleyip içiyorum yemeklerden önce bir de sabah kalkınca tatlım
Etkisi nedir, tuvalete kolay mı çıkartıyor?
Canım benim öyle dönemleri oluyor insanın, işin stresli mi bu aralar?
günaydın canım model olarak yardımcı olamıcam ama fakirin süpürgeleri çok iyi oluyor fakir markasından seçmeni tavsiye edebilirim
tatlım fakirle ilgili int. olumsuz yorum çok var çok kararsızım.
Evininzde şarjlı süpürgeniz yok mu memnun değilmisiniz
Günaydın kızlar gelemedim yazdıklarınızı okudum şu zencefil çayı nedir detaylı bilgi rica ediyorum
Günaydın canım şarjlı süpürge konusunda yardımcı olamıcam ben kullanmıyorum haftada 2 defa elektirikli süpürgeyi açıyorum yetiyor hatta bazen duruma göre 1 defa bile açtığım oluyor
zencefil çayının ne işe yaradığını bilmiyorum muhtemelen metabolizmayı hızlandırıyordur bi defasında nette okuyup sarmısaklı zencefil çayı yapmıştım kendime 2 gün kendime gelemedim
kız derhal süpürge alıp deneyip bana bildiriyorsun
ben bitki çaylarını denemeye korkuyorum açıkcası
Günaydın kızlar,
Haftayı ortaladık, c.tesi kırda sünnet düğünümüz varkendime yeni bir elbise bunun için, size göstermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?