Kalori Arkadaşım

kızlar benim şarjlı elektrik süpürgesine ihtiyacım var önerileriniz nelerdir.

günaydın canım model olarak yardımcı olamıcam ama fakirin süpürgeleri çok iyi oluyor fakir markasından seçmeni tavsiye edebilirim

uyku düzenim mi şaştı anlamıyorum uykumu alamıyorum canım yaa aslında hep rüyalarla boğuşuyorum dolayısıyla derin ve dinlendiren uykuyu alamıyorum artık bilinç altımda ne varsa

olmaaaaaazzz tam yazın başında kiloları vermişken diyet bırakılmaazzzz toparla kendini şekerim daha koskocaman yaz var önünde deniz, havuz , düğünler , tiril tiril yazlık kıyafetleri düşün :18::18:

Canım çok kahve içme, yeşil çayı günde iki fincandan başka içme ve akşama bırakma..

Pazar günü regl oldum sözde, ilk gün normaldi, dün azcık vardı, bugün de hiç yok :18::18::18:
O yüzden karnım kocaman şiş, ne yapacağımı bilmiyorum..

hiç kahve içmiyorum ki yeşil çayıda öğle yemeğinden sonra içiyorum akşamları yemekten sonra yersem meyve yiyorum uykuya dalmakta sorun yok ama kaliteli uyku uyuyamıyorum rüyalar falan hiç dinlenemeden sabah oluyor uyanıyorum

merhaba kızlar ben diyet yapamayan yapmaya kalkınca kilo alanlardanım zencefil içmeye başladım bir haftada 700 gram verdim hepinize tavsiye ediyorum

Canım benim öyle dönemleri oluyor insanın, işin stresli mi bu aralar?

günaydın canım model olarak yardımcı olamıcam ama fakirin süpürgeleri çok iyi oluyor fakir markasından seçmeni tavsiye edebilirim

tatlım fakirle ilgili int. olumsuz yorum çok var çok kararsızım.
Evininzde şarjlı süpürgeniz yok mu memnun değilmisiniz
Günaydın kızlar gelemedim yazdıklarınızı okudum şu zencefil çayı nedir detaylı bilgi rica ediyorum

Günaydın canım şarjlı süpürge konusunda yardımcı olamıcam ben kullanmıyorum haftada 2 defa elektirikli süpürgeyi açıyorum yetiyor hatta bazen duruma göre 1 defa bile açtığım oluyor

zencefil çayının ne işe yaradığını bilmiyorum muhtemelen metabolizmayı hızlandırıyordur bi defasında nette okuyup sarmısaklı zencefil çayı yapmıştım kendime 2 gün kendime gelemedim

kız derhal süpürge alıp deneyip bana bildiriyorsun

ben bitki çaylarını denemeye korkuyorum açıkcası

Günaydın kızlar,

Haftayı ortaladık, c.tesi kırda sünnet düğünümüz var kendime yeni bir elbise bunun için, size göstermek istiyorum

kız derhal süpürge alıp deneyip bana bildiriyorsun

ben bitki çaylarını denemeye korkuyorum açıkcası

bildiğim bitkilerse içerin ıhlamur, adaçayı, yeşil çay vs gibi benim yaptığım sallama çay değildi bildiğin sarmısağı ezip demliyorsun aynı şekilde zencefilide içine koyuyorsun o sarmısak tadı beni benden almıştı yarım bardak zor içebildim

Günaydın kızlar,

Haftayı ortaladık, c.tesi kırda sünnet düğünümüz var kendime yeni bir elbise bunun için, size göstermek istiyorum

aynen cuma olsada uyusak

hani elbisen ???? bizdede ağustosta düğün var benimde elbise almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…