slm kızlar
Bu haftada cuma tartı gününü unuttumben kendimde değilim valla oruç bir yandan sınav stresi bir yandan taşınma stresi bir yandan mahvoldum kızlarrrr :18::18::18::18::18: Yarın sınav günü ve çok heyecanlıyım bana dua edin heyecanlanmayım ve iyi geçsin sınavın tabi meleği de unutmayın umarım onun da iyi geçer.Pazar günü de evi taşıyacaz daha hiç toplamaya başlamadık evi bu akşam ve yarın sınav dönüşü bir hız toplarız artık.Bu arada sporu bıraktığım için kilo almışım eve yerleşeyim iftardan sonra 15 dk da olsa spor yapacam hepinizi kocaman öptüm mucuks....
slm kızlar
Bu haftada cuma tartı gününü unuttumben kendimde değilim valla oruç bir yandan sınav stresi bir yandan taşınma stresi bir yandan mahvoldum kızlarrrr :18::18::18::18::18: Yarın sınav günü ve çok heyecanlıyım bana dua edin heyecanlanmayım ve iyi geçsin sınavın tabi meleği de unutmayın umarım onun da iyi geçer.Pazar günü de evi taşıyacaz daha hiç toplamaya başlamadık evi bu akşam ve yarın sınav dönüşü bir hız toplarız artık.Bu arada sporu bıraktığım için kilo almışım eve yerleşeyim iftardan sonra 15 dk da olsa spor yapacam hepinizi kocaman öptüm mucuks....
tatlım daha içme 2 fincan yeter.
Kiraz sapı çayı yap onu içiver.
Kayısı ye yoğurt ye sağlığından önemlimi o göbek
slm kızlar
DURAKLAMAYI KIRMAK IÇIN YEŞIL ÇAY
Eki Görüntüle 1177551
Diyet yapıyorsunuz, tüm kurallara uyuyorsunuz, ancak kilonuz sabit. Endişelenmeyin. Bu, diyet yapan herkesin başına gelir. Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi ‘duraklama’ olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukan’ın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.
ALINTIDIR.
ayyy bide dukan çıktı başımıza kııızzz içme sakın ne o ölesuyun yerini hiç bir sıvı tutamaz 2-3 fincanın üstüne çıkma sakın sinoki doğru söylüyor böbreklerin haşat olur üstelik yeşil çayı aşırı tüketenler adet düzensizliği yaşarmış sen dukanı bırak birazsa doz aşımının zararlarını araştır netten
haklıyız haklıyız
Kızlar günaydın hafta sonunuz nasıldı bakim. Görüyorum ki in cin top oynamış topic de
Orkide ve melekciğin sınavı nasıl geçti acaba inş iyidir. :26:
Kuşum günaydınnnnnn
Bugün keyfim yerinde çok şükür
Cuma günü tartıda 53.9 çıkmıştım ya, bu sabah 53.1 çıktım
ooo iyisin maşallah kuzuma
Kızların sınavları inşallah iyi geçmiştir, Melek sınavdan sonra geleceğini söylemişti, umarım döner aramıza
inş. ya gelsede kuzucuk tablo işide düzene girse
Günaydın kızlar tatildeyim oldukça hareketli geçiyor umarım yediklerimi yakıyorumdur inş kızların sınavları iyi geçmiştir
Günaydın kızlar tatildeyim oldukça hareketli geçiyor umarım yediklerimi yakıyorumdur inş kızların sınavları iyi geçmiştir
kızlar nerelerdesiniz
Ben geldim. Naber kızlar nasılsınız?
kendi adıma yarın oruca döncem Allah kısmet eder de regl bugün biterse
kilom da fena değil 1-2 gündür regl dönemine göre
cuma inş böyle çıkar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?