Kalori Arkadaşım

Kızlar ben şimdi aranızdaki bekar hatun olarak merak ediyorum, hapsız falan nasıl oluyor, yani en etkili korunma yöntemi hangisi?
Öğreneyim bunları ben de evleneceğim

sen bana yaşlı demişsin
sen yaşlısın önce sen doğur demişsin

Bebişim ben sana hiç öyle söyler miyim:2::2::2::2: Sen yaş olarak azıcık benden büyüksün minnacık Kız nasıl toparlayayım bilemedim O anlamda dememiştim kuzucuk üzülme nolaaarrr

ben 2 ay falan hap kullandım hormonlarım çok etkilenmesin diye
sonra başka bi alete geçtim hani şu şarkısı da olan

korunma konusunda dikkatliyim
hap içmiyorum ya hormonlar çok zarar görmemiştir diye düşünüyom ama yaş ilerledi valla
neyse Allah büyük hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Akıllıcasını yapmışsın bazen zaten kullanmamıştım ilk günden beri biliyorsun.
Şimdi hiç bir sorun yokken olmadı kaç aydır. Doktora bu sebeple gitmekte istemiyorum çünkü gittiğimde sorun olmadığını söylemişlerdi tahlil yapıp
Allah korusun bir sorun olursa birde onun tedavisi için yıllarca beklemek zorunda kalma diye söyledim kuzu

Kızlar ben şimdi aranızdaki bekar hatun olarak merak ediyorum, hapsız falan nasıl oluyor, yani en etkili korunma yöntemi hangisi?
Öğreneyim bunları ben de evleneceğim

Evlendiğin zaman hepsini yaşayarak öğreneceksin canım

hehehe mevzuya gelll bebek baskısı bende de var eşimin tarafı önce halimi hatırımı sorar sonra ne zaman düşünüyorsunuz der :))) bende hep krediyi bahane ederim Allah zamanı gelince nasip etsin derim :)))

hejira bende evlenmeden önce senin gibi nasıl yapsak diye düşünüyordum sonra düğüne 1 ay kala dr a gittim bi genel muayene etti beni sonrada ilk 3 ay için hap verdi sonrasında istersen bu hapa devam edebilirsin dedi ama ben melinda gibi vücuduma hormon almak istemediğim için onun yöntemine geçtik :))

melinda senin yaş kaç sinokiye alınmışın merak ettim ??

sebebiumut akışına bırakmak en mantıklı şey stres endişe falan çok etkiliyormuş inş hayırlısıyla kucağına almak nasip olur

Son düzenleme:

şaka yaptım yahuuu alınır mıyım ben hiç sinokime
28 yaşındayım ben canım

oohooo 30 a kadar yolun var sen yapmak istediklerini yap sonra bebek olunca bi çok şeyde kısıtlamaya gitmen gerekiyor.

aynen böyle düşünüyoz biz de canım, gezmeyi seven bi çiftiz Allah izin verdikçe gezicez biraz daha
bi de benim eş pek çocuk seven biri değil, sorumluluğu korkutuyo onu
kendimizi tamamen hazır hissetmeliyiz
ama bi yandna yaş da gidiyo isteyince de Rabbim nasip eder inşallah

İnşallah canım isteyen herkese Allah nasip etsin.
O bebek baskısı yüzünden bebek yapmak istediğimi bile söylemiyorum ailelere
Hiç karıştırma canım kendilerini ne sanıyorlarsa ayda kaç kez yaptığımıza dair notta verelim isterlerse kızdırdın beni yine bak

inş istediğinizde olur benimde eşim ilk zamanlarda çocuklardan pek hoşlanmazdı hatta hiç hoşlanmazdı son 4-5 aydır adama sihirli değnek değdi sanki sokakta avm de yada bi yerde yemek yerken bi bebek görsün nasıl içi gidiyor seviyor anlayamadım senin biyolojik zamanın gelmiş diyorum :))

ay muhabbetler beni çekti ayol
bende her bakımdan hepiniz gibiyim
yani her birinizden biraz biraz almış durumda yaşıyorum
bebek diyet kilo sağlık kredi borç stres şuanki durum vs vsvvsvsvsvsvs

öncelikle evde şuanda baklava var ve ben tutamıyorum kendimi bana engel olur musunuz ? yoksa ben son olarak bidaha yememek üzere onu yiyeyim mi

benim tarafım bu güne kadar hiç sormadı ama onlarda var bu sorma durumu ben bi kaç defa sert yanıt verdim artık soracakları zaman daha ılımlı davranıyorlar :)) çekinerek soruyorlar sormaktan bi türlü vazgeçemediler :)) hiç bi zaman kimseyi dinlemedim eşimle ne zaman istersek Allah ta nasip ederse o zaman olur sonuçta bunun herşeyini biz yaşayacağız kimse yanımızda olmayacak

Ben ancak diyet konusunda yardımcı olabilirim canım

O zaman bana daha çok vakit var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…